anne -> RE: Caffe bar "Cookie" (5.8.2008 7:46:13)
|
IZVORNA PORUKA: Elena IZVORNA PORUKA: anne Prošle godine smo bili tako u Budvi (Crna Gora) i vrijeme i more su bili kao u ljeto. Vidjeti ćemo. Joj anne samo ta ti kazem da kod nas na vjesti je bilo da u Budvi ova god.ima meningitis,samo sto se to krije da ne bi doslo do panike medju turistima,umrlo je 6godisno djete od Belgrada i 18 god.makedonka i to danas.S iste simptome bili su i ostali cure koi su bili s njom ali eto virus joj je napravio havarija u organizam i otkazale su sve vitalne organe.Mislim imate i vi preljepa mjesta pa mogli bi ipak ostati u vasu Ljepu Hrvatsku.Ne mislim sad digati paniku,ali eto to sto sam cula danas zaista me potreslo,cak roditelji od toj djevojci pokrenuce megunarodnu istragu,ako postoi ta epidemija zasto turisti nisu predupredeni sta se desava u Crnoj Gori[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] Hvala na informaciji Elena. Nisam znala. Vjerojatno ove godine i ne bi išli tamo, nego negdje bliže, mada nam je i do tamo od doma trebalo 3h! Išli smo avionom do Dubrovnika.
|
|
|
|