Krky -> RE: Caffe bar "Cookie" (5.8.2008 18:01:54)
|
Samo im spomeni tu mogućnost, draga Tina lijepo mirno i ne u afektu, vidjet ćeš kako će postat poslušni. mi se prije par mjeseci svi u kući posvadili jer je Sami povraćao, imao proljev i MMama navalila u panici da moramo odmah na Zarazn, pa kad je MMuž reagirao otišla ljuta doma, svekrva ga napala u stilu"jel hoće da mu dijete umre", rasplakala se, on ju je lijepo zamolio neka ne stvara histeriju i neka siđe dolje (mi smo u potkrovlju iste kuće), uvrijedila se, otišla, MMama se naljutila, izjadali se Dini (moje najstarije), ona bila sva jadna (kako tata može biti takav). Ja sam istina bila malo po strani, ali moram priznat da mi se kod MM što sve otkanta i baš ga briga što će neko mislit! A što se MMame tiče zna mi reći " ti s njima (malcima), moraš ovako, ne smiješ im dopustit...moraš im davat vitamine..." Ja je samo pogledam i pripomenem da sam dvoje velikih odgojila bez njene pomoći i savjeta i lijepo se zahvalim. Od 1. mj. ću se opet morat nosit s tim stvarima i sad vidim koliko nam je bilo lakše kad nam se nitko nije upletao (moji i njegovi bili u radnom odnosu, njegovi u Lipiku, moji u CH), samo se ti drži Tina (btw. to je i moj nadimak)
|
|
|
|