|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Cookie"
8.8.2008 15:57:46   
Elena
cure ja vas napustam,zelim vama ugodno druzenje,a ja ne znam dali cu svratiti kasnije jer izlazimo u setnji u 19,a vracamo se 22.30,onda je kupanje,papanje i u krevet,user posted image user posted image user posted image Budite mi pozdravljeniuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 2326
8.8.2008 16:13:49   
tiha
cure evo mene sve oribano i sad se klimamo! uhu...koja uzivancija dok cure nedodu onda cemo iskljucit ali bit ce ipak lakse kad se malo rashladi!!!  sad ce mi frendica doci na kavicu jedva cekam al ce mi sjesti ova kava uf!!!! jedva cekam umorna sam!

mm mi se smije ja danas planirala lec spavati popodne a ono nista od toga!

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 2327
8.8.2008 16:13:58   
anne
Samo da vas malo vidim. Bok Majice. Uživajte cure u ovoj ljepoti. I kiša nam je došla da nas malo rashladi. MM mi skuhao fini ručak. user posted image  Sve za 5.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 2328
8.8.2008 16:16:20   
tiha
kod nas nista od kisice!

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2329
8.8.2008 16:19:45   
piggy
kod nas padala tuca

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2330
8.8.2008 16:20:53   
anne
Bila već i tuća, a sad pao pravi pljusak. Barem ti je klima došla pa se možeš hladiti. Jelda se lakše diše, nevjerojatno da samo par stupnjiva manje čini toliku razliku.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2331
8.8.2008 16:39:27   
tiha
aaaaaaaaaaa ovo je uzivancija uzivam!!!!!!
hvala onom tko je smislio klimu za klimanjeuser posted image user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2332
8.8.2008 19:14:47   
tiha
cure sta je ovo svi strajkaju danas! ja bi kavu al nebi ju sama pila!!!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2333
8.8.2008 19:34:27   
božica
IZVORNA PORUKA: anne
Božice ni ja u svoju vjenčanicu ne bi stala. Imala sam 45 kg na svadbi.
[/quote]

anne anne al si bila mršavica-user posted image user posted image
a ja imala 50kg niš puno deblja-a sada imam 61kg user posted image a htjela bi barem doći do 55kguser posted image što vjerujem da ću doćuser posted image user posted image

a o izvedbi u Pekingu ste sve rekle-napisale umjesto mene

kissi

< Poruku je uredio božica -- 8.8.2008 19:38:26 >

idem micat rit...

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2334
8.8.2008 19:36:49   
božica
IZVORNA PORUKA: tiha

kod nas nista od kisice!

ajme tiha kod vas NIŠTA a kod nas padali mali komadi leda user posted image user posted image

tiha bum ja popila kavicu s tobom user posted image user posted image
ej oj pa gdje siuser posted image user posted image

< Poruku je uredio božica -- 8.8.2008 19:37:37 >

idem micat rit...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2335
8.8.2008 19:57:00   
anne
Da 55 kg zvuči odlićno.
Nekak sam tužna. MM bešto petlja, Petra s njim, a ja samujem. Valjda utjecaj vremena. Svako malo mi suza krene.user posted image
Još je i na jaji pusto. Di ste mamice???

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2336
8.8.2008 19:59:03   
tonkica
Hej Anne, ne biti tužna, onda si ružna! user posted image  
Pusto danas... Naravno, kad ja navratim, nema nikoga u bircu... Klasika...

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2337
8.8.2008 20:02:38   
anne
Tu sam malo šaram dok netko ne dođe na kavicu. Hoćeš user posted image ?
Kako je beba? Jesi se već navikla na bebu, nove odgovornosti, ona na tebe?

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 2338
8.8.2008 20:08:53   
tonkica
Može jedna virtualna, hvala. user posted image
Bebačica mi spava, danas mi došli buraz i šogica s klincima, jedino sam ju morala nahranit, oni su ju pazili i mazili, a ja malo odmorila. Jesam, najgori je period prošao, privikle se jesmo tak da se ne bunim. Beba je dobra, osim što se voli nosati i biti na rukama. Ali od toga ću ju odviknut.
Kako si ti? Samuel veseo i spreman za izlazak? user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2339
8.8.2008 20:14:39   
anne
Prvi mjesec je skoro prošao. Super da imaš pomoć. Samo nek se nosa, zna mala što je dobro.user posted image
Stigneš i do kompa - super. Samo zgrabi vrijeme za sebe.user posted image
Sprema se Sami, sprema. Još koji dan.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 2340
8.8.2008 20:17:35   
tonkica
Je, je, nosa se sve u 16. Dobro je dok je još ovak mala i sitna, kad se ubucka bude problema. Zato će mama poslije prvog pregleda kod doktora prestat s pretjeranim nošenjem. Mala ak je budna ne mre 5 minuta ležat u miru. Samo bi se nosala. Pametnjakovićka već sad! Šta me tek čeka kad malo poraste... user posted image
Kad je tebi točno termin? Čeka Samuel svojih 5 minuta, vidim da mu se ne žuri. Sve naše beboline guštaju u bušama, nitko ne žuri vanka pretjerano.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2341
8.8.2008 20:21:47   
anne
26. mi je termin, ali mislim da bi moglo biti dosta ranije. Već se smjestio u zdjelici i opasno me pritišće, a imam i česte trudove. U ponedjeljak idem na pregled pa ćemo vidjeti.
Mia, Mia.user posted image  Sve nas vrte oko prsta. Klinci su najveći manipulatori na svijetu!

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 2342
8.8.2008 20:24:31   
troubled
večer cure....
mene su mimoišla neveremena, jako je vruće....
srećom kako bi tiha rekla klimam se user posted image user posted image user posted image
sami bi, čini se, radije bio lav nego djevica....nije to ni ludo, pametni malac user posted image user posted image user posted image
a mia zna što hoće...i to je odlično user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2343
8.8.2008 20:24:44   
tonkica
Joj, jel jedva čekaš da ga upoznaš? Kakav je feeling kad ti je druga beba na putu i znaš šta te čeka?
Jesu, jesu, ali su isto tako najveće veselje i pravi razlog za život.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2344
8.8.2008 20:25:54   
tonkica
Bok Troubled. Ovdje je sad baš fino ugodno, bit će lijepo spavat... Pod uvjetom da se Mia složi s mamom, btw.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 2345
8.8.2008 20:32:51   
anne
Uzbuđenje me lovi- da ga vidim i kako će nam utjecati na život. Petra je jako vezana na mene je rje MM puno na terenu. Sad je na godišnjem pa se on trudi sve raditi da ga skroz prihvati i da joj ne bude odjednom šok da samo tata pazi na nju.user posted image
Znam da će biti teže nego s Petrom jer sam se njoj posvetila potpuno, satima sam je samo gledala. Što sad! Snaći ćemo se. Svi mi govore kako će mi biti teško i to me već totalno nervira! To je život, nekad je teži, nekad lakši. Žene su nekad imale po 10 djece i kuću i bašću i živine pa su preživjele!
Smirenija sam nego s Petrom jer gotovo sve već znam (higijenu ćemo naučiti brzo) i raditi ću stvari po svom, neću popustiti pritisku toliko kao s Petrom. Moje je dijete i moja je odluka kako ću raditi neke stvari bez obzira na bake, doktore, pametne prijatelje.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 2346
8.8.2008 20:35:16   
troubled
anne, odmah prestani brinuti!!!
kako ćeš sa samijem i petrom? - najbolje na svijetu user posted image user posted image user posted image
i tu je kraj svim brigama i zatvorena usta svim "dobronamjernima"....

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2347
8.8.2008 20:38:05   
tonkica
Bravo Anne, totalno si spremna za Samuela i baš mi je drago. Nadam se da ću i ja biti tak staložena i mirna kad druga beba dođe na red.
Kaj se pametovanja tiče, i ja se već svačeg naslušala... Od toga da mi je Mia gladna i da ću ju trebat dohranjivat, do komentara od iste osobe 2 dana poslije kako nema potrebe za dohranom. U nekim se novinama pročitalo kako svaka majka ima baš onoliko mlijeka koliko bebolini treba, da nije gladna i da je sve u redu... Kad čuješ sva ta mišljenja i savjete izgubiš se i više ne znaš kog da slušaš i šta da radiš... Zato me baš živo zanima kako curka napreduje i koliko je narasla i popunila se u ovih mjesec dana. S prvim djetetom stvarno probijaš led u svemu, s drugim je već lakše.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2348
8.8.2008 20:52:14   
tonkica
Ništa ekipa, ja se odjavljujem! Treba iskoristit ovo zafriškavanje i probat se što više naspavat!
Božice slike su ti super, uspjela si zabilježit i led. Fakat je padalo ko blesavo. A cure su pravi komadi. Velika pusa njima dvjema.
Ostalima pozdrav do idućeg tipkanja!

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 2349
8.8.2008 21:04:27   
mirna
bok curke!  evo nas u zg.. konacno civilizacija i adsl..user posted image   malo sam umorna, pa ne budem dugo...

tonkica laku noc!user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 2350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrr...
пеперутка16

Da li ste se ikada na bilo koji način susrele s nečim nepoznatim, bilo šta u smislu nama ljudima nadnaravnog?! Duhovi, vrag, šejtan......

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!