Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Jednostavno,bez naslova 12.6.2009 8:17:37
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Bila sam jucer na rodstiljadi,i upoznala samohranu majku koja ima krasnog sincica od 5 godina sa distrofijom misica... Naime,dok je bila trudna,sada vec bivsi muz,ju je istukao,sto je rezultiralo preuranjenim porodom..Rodila ga je u 6.mjesecu trudnoce..Maleni je predivan,toliko pametan,odusevio me... Tata ne pita ni za nju ni za njega,strasno... Ona je puna zivota,energije,premda joj je jako tesko... Kada sam dosla kuci,puno sam razmisljala o njima,rastuzilo me to...Kakava to moras biti osoba da na takav okrutan nacin obiljezis cijeli zivot svome nerodjenom djetetu? Potreslo me jako...
|
|
RE: Jednostavno,bez naslova 12.6.2009 8:21:54
|
|
|
|
Zvonki
|
Nika, to je vječna tema...Nemam puno teksta za to. Baš sam neki dan plakala mm čitajući o onome malenom dječaku što su ga roditelji ubili. Ja sam vjernik ali ljuta sam na Boga što dopušta takve stvari. Kako da se obrane tako nemoćna bića kao što su djeca? To ne razumijem. Neka mi netko to objasni. Gdje je tu pravda? Gdje je tu Bog?
|
|
RE: Jednostavno,bez naslova 12.6.2009 8:26:28
|
|
|
|
Nika 24052006
|
To sam se i ja jucer pitala,kako moze tako nesto dozvoliti? Majci svaka cast,toliko entuzijazma u njoj,toliko ponosa na njega,svaki puta kada maleni nesto kaze,ona ima sjaj u ocima,onaj sretni sjaj...Nadam se samo da dragi Bog nece zaboraviti na njegovog oca,da ce mu to naplatiti...
|
|
RE: Jednostavno,bez naslova 12.6.2009 8:33:11
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 ...Kakava to moras biti osoba da na takav okrutan nacin obiljezis cijeli zivot svome nerodjenom djetetu? jako jako loša osoba. zao mi je mame i bebača ali kao što si napisala...nedaju se oni.
|
|
[Obrisani korisnik] 12.6.2009 8:33:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Jednostavno,bez naslova 12.6.2009 8:59:19
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Nika, to je vječna tema...Nemam puno teksta za to. Baš sam neki dan plakala mm čitajući o onome malenom dječaku što su ga roditelji ubili. Ja sam vjernik ali ljuta sam na Boga što dopušta takve stvari. Kako da se obrane tako nemoćna bića kao što su djeca? To ne razumijem. Neka mi netko to objasni. Gdje je tu pravda? Gdje je tu Bog? u potpunosti se slažem s tobom
|
|
RE: Jednostavno,bez naslova 12.6.2009 9:29:33
|
|
|
|
Ruža
|
Divim se ženama koje imaju snage i u takvim situacijama ponovo se dići, boriti i vjerovati u život. Strašne su priče u kojima nevini nastradaju najviše. Ali vjerujem da na tuđoj nesreći nitko ne može sagraditi svoju sreću i da kad tad plati za svoja djela.
|
|
RE: Jednostavno,bez naslova 12.6.2009 10:25:29
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Ali vjerujem da na tuđoj nesreći nitko ne može sagraditi svoju sreću i da kad tad plati za svoja djela. Istina. Bravo za mamu i njenog malenog.
|
|
RE: Jednostavno,bez naslova 12.6.2009 10:28:14
|
|
|
|
Viky
|
ova priča me je ganula do suza ,ali...ima još toliko tužnih priča.A ne bi ih smjelo biti,bar ne kad su u pitanju djeca.Ne znam što bi uopće pisala,čini me jako ljutom
|
|
RE: Jednostavno,bez naslova 12.6.2009 11:55:08
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Divim se ženama koje imaju snage i u takvim situacijama ponovo se dići, boriti i vjerovati u život. Strašne su priče u kojima nevini nastradaju najviše. Ali vjerujem da na tuđoj nesreći nitko ne može sagraditi svoju sreću i da kad tad plati za svoja djela. slažem se s tobom!
|
|
RE: Jednostavno,bez naslova 12.6.2009 12:20:36
|
|
|
|
mrkvač
|
Bravo za tu majku i skidam joj kapu!
|
|
RE: Jednostavno,bez naslova 12.6.2009 15:18:52
|
|
|
|
ivanaa
|
takva je prica i s menom i mojim prvim muzen...ista.
|
|
RE: Jednostavno,bez naslova 12.6.2009 15:55:41
|
|
|
|
pepeljuga
|
za sve mame i zene koje imaju snage boriti se same ......
|
|
RE: Jednostavno,bez naslova 12.6.2009 17:14:15
|
|
|
|
tikica_69
|
Boze....zasto imas milosti prema takvim muskim idijotima
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!