lezbijke i umjetna oplodnja (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

natalijax -> lezbijke i umjetna oplodnja (15.6.2009 23:38:10)

opet neznam link prebacit neuspjeva mi rijec je o lezbiljkama i umjetnoj oplodnji na t portalu ima,svako ima svoje misljenje , za mene nije normalno da homoseksualni parovi odgajaju djecu za mene jesu djeca bozji dar i netreba nikome uskracivati pravo da bude roditelj ali ovo za mene nije bas normalno,a za vas

tikica_69 -> RE: lezbiljke i umjetna oplodnja (16.6.2009 0:06:59)

Svaka zena ima pravo na majcinstvo, to je pravo koje je stekla rodjenjem i nitko ne smije zeni braniti ostvariti to pravo, kao sto joj ni ne smije uskracivati izbor hoce li zadrzati nezeljeno dijete ili ga pobaciti, koliko god to bile diskutabilne teme i koliko god se mi slagali ili ne slagali sa time.

nedijeljka -> RE: lezbiljke i umjetna oplodnja (16.6.2009 6:38:50)

E sad, kako svaka žena ima pravo na dijete. Tako svako dijete ima pravo na rođenje! Znači nema umijetne zaštite i ubijanja nemočne diječice. Ja lezbijkama niti homoseksualcima to ne bih dala e sada je druga stvar što čovijek razmišlja onako kako on hoće, a ne kako kaže Bog. Veoma škakljiva tema

dominik -> RE: lezbiljke i umjetna oplodnja (16.6.2009 7:49:09)

za reprodukciju su potrebi musko i zensko , a ako je njezin izbor zena onda neka zivi sa tim izborom...konzerva sam kad je to u pitanju

koka -> RE: lezbiljke i umjetna oplodnja (16.6.2009 7:54:32)

Škakljivo pitanje, ja bi im dala da postanu roditelji a opet se pitam kako bi se osiječalo to dijete kroz djetinstvo, znamo kakva djeca mogu biti. A isto tako možda bi raslo u boljem okružju nego kod "normalnih roditelj" neznam....stvarno teško mi je za odgovorit..

ejmama -> RE: lezbiljke i umjetna oplodnja (16.6.2009 7:57:30)

IZVORNA PORUKA: dominik

za reprodukciju su potrebi musko i zensko , a ako je njezin izbor zena onda neka zivi sa tim izborom...konzerva sam kad je to u pitanju

i ja se slažem s tobom.

mirna -> RE: lezbiljke i umjetna oplodnja (16.6.2009 7:59:55)

a da imate alternativu: heteroseksualni par koji djecu zlostavlja, otac ili majka piju in ne brinu s o djetetu, a na drugoj strani homoseksualni par, ozbiljni ljudi s poslom koji dijete vole i brinu se za njega?

Za mene dileme nema, a po drugoj strani slazem se s kokom. hrvatsko drustvo jos nije zrijelo za takve stvari  i pitanje je kako bi okolina dozivljavala takvo dijete.

dominik -> RE: lezbiljke i umjetna oplodnja (16.6.2009 8:07:02)

ja nisam rekla da se one nebi brinule za djete, a to dal ce ga drustvo prihvatiti ili nece ti roditelji ne brinu jer i njih nisu svi prihvatili....svatko ima pravo na izbor koga ce ljubiti, grliti, maziti i paziti, ali izabrala si zenu za partera a zas da za djete treba musko...hello kaj si si mislila...da bu kroz prst oplodjena...iskljucivanjem muskog iz sex-a iskljucila si i mogucost trudnoce...

zaba -> RE: lezbiljke i umjetna oplodnja (16.6.2009 8:07:32)

nek živi ko kako hoće i s kim hoće,ali kad je dijete u pitanju mislim da treba tatu i mamu,iako bi možda dvije žene bolje odgajale dijete.Ne odobravam istospolne brakove i da usvajaju djecu ili ih rađaju,svejedno.Nije mi prirodno ni normalno.

Zvonki -> RE: lezbiljke i umjetna oplodnja (16.6.2009 8:18:42)

IZVORNA PORUKA: zaba

nek živi ko kako hoće i s kim hoće,ali kad je dijete u pitanju mislim da treba tatu i mamu. Ne odobravam istospolne brakove i da usvajaju djecu ili ih rađaju,svejedno.Nije mi prirodno ni normalno.

Pottpisujem!

dikac -> RE: lezbiljke i umjetna oplodnja (16.6.2009 8:28:13)

to je stvarno previše. protiv istospolnih brakova nemam ništa protiv, ali da se 2 žene odluče na majčinstvo i to umjetnom i da odgajaju u takvom braku dijete, nije normalno. ne znam kako bi to dijete prošlo kada krene u školu ili kada skuži da svi imaju mamu i tatu, a da ono ima 2 mame.

Nika 24052006 -> RE: lezbiljke i umjetna oplodnja (16.6.2009 8:30:16)

IZVORNA PORUKA: dikac

to je stvarno previše. protiv istospolnih brakova nemam ništa protiv, ali da se 2 žene odluče na majčinstvo i to umjetnom i da odgajaju u takvom braku dijete, nije normalno. ne znam kako bi to dijete prošlo kada krene u školu ili kada skuži da svi imaju mamu i tatu, a da ono ima 2 mame.

Slazem se,mislim da bi to dijete prije ili kasnije imalo psihicku traumu..

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (16.6.2009 9:21:48)

[Sadržaj poruke je obrisan]

anaxx -> RE: lezbiljke i umjetna oplodnja (16.6.2009 9:24:29)

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Nemam ništa protiv homoseksualaca dok god oni ne diraju mene.
ne možeš im zabraniti da imaju dijete,ali ne odobravam da im se zakonski omogući usvajanje djece i pravo na umjetnu oplodnju.

Konzervativna sam i mislim da dijete koje gleda 2 tate kako se žvale na krevetu ne odrasta u psihički stabilnu osobu. Razuvjerite me.

slažem se!

Zvonki -> RE: lezbiljke i umjetna oplodnja (16.6.2009 9:24:48)

ne možeš im zabraniti da imaju dijete,ali ne odobravam da im se zakonski omogući usvajanje djece i pravo na umjetnu oplodnju.

Konzervativna sam i mislim da dijete koje gleda 2 tate kako se žvale na krevetu ne odrasta u psihički stabilnu osobu. Razuvjerite me.

Bravo! [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Viky -> RE: lezbiljke i umjetna oplodnja (16.6.2009 9:27:42)

Puno sam razmišljala o toj temi...ja sam u pravilu liberalna osoba.Protiv homoseksualaca nemam ništa,mislim da svako ima pravo na svoj izbor.Isto tako smatram da svaka žena ima pravo na dijete i tu se slažem sa Tikicom.Naše društvo je tako licemjerno...osuđujemo ih i prosvjedujemo protiv njih,a oni se samo vole.Ne šir mržnju,rat...
A što je sa očevima zlostavljačima,ljudima koji nipošto ne zaslužuju biti roditeji...tko prosvjeduje protiv njih.Sorry,znam da sam fulala temu,ali morala sam to komentirati.Moj odgovor je...svaka žena ima pravo biti majka..

Viky -> RE: lezbiljke i umjetna oplodnja (16.6.2009 9:36:10)

cvrčak,ja govorim o majkama,za očeve ni ja ne bi da usvajaju djecu.Ne zbog toga što su to što jesu,već zbog drugih razloga.Ja se ni sa svojim mužem ne žvalim na krevetu pred svojim djetetom.Ako je osoba normalna,neke stvari skriva od djeteta,a kad dijete postane dovojno veliko,djetetu se objasni.Mislim da dijete,ako ima pravilan odgoj...samo izabere svoj put sutra.Iznenadila bi se kad bi vidjela tu djecu kad odrastu.Mislim da veće traume ima dijete koje živi u nesređenoj i razorenoj obitelji,punoj svađe.

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (16.6.2009 9:42:23)

zg_cinik -> RE: lezbiljke i umjetna oplodnja (16.6.2009 9:45:48)

kaj ti je normalno da se roditelji žvale pred djecom...bez obzira bili istospolni il ne...[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (16.6.2009 9:54:54)

Zvonki -> RE: lezbiljke i umjetna oplodnja (16.6.2009 9:58:17)

Meni su čak i takav bezazleni poljubac i zagrljaj dva muškarca odvratni.
Ako se raspiše referendum o tom pitanju ja glasam protiv[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]  

I ja se slažem [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley11.gif[/image]

anaxx -> RE: lezbiljke i umjetna oplodnja (16.6.2009 9:58:46)

kaj ti je normalno da se roditelji žvale pred djecom...bez obzira bili istospolni il ne...[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif]
[/quote]

Meni ne,ali imaš li ti kablovsku pa si lijepo uhvati emisiju o istospolnim brakovima i kako žive ta djeca.
Šta tebi nije normalno poljubiti i zagrliti svoju ženu pred djecom? Meni su čak i takav bezazleni poljubac i zagrljaj dva muškarca odvratni.
Ako se raspiše referendum o tom pitanju ja glasam protiv[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

[/quote]

meni je sasvim normalno da se poljubim pred sinom, dapaće mislim da dijete mora vidjeti i osjetiti ljubav u obitelji...

dva muškarca kako se ljube... meni to jednostavno nije prirodno ...

ejmama -> RE: lezbiljke i umjetna oplodnja (16.6.2009 9:58:52)

IZVORNA PORUKA: zg_cinik

kaj ti je normalno da se roditelji žvale pred djecom...bez obzira bili istospolni il ne...[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif]

Bolje da se žvale nego da se svađaju.

zg_cinik -> RE: lezbiljke i umjetna oplodnja (16.6.2009 10:02:44)

Meni ne,ali imaš li ti kablovsku pa si lijepo uhvati emisiju o istospolnim brakovima i kako žive ta djeca.
Šta tebi nije normalno poljubiti i zagrliti svoju ženu pred djecom? Meni su čak i takav bezazleni poljubac i zagrljaj dva muškarca odvratni.

ne treba mi kabelska... dost je pogledat malo oko sebe...
i vidla buš kak žive djeca koja imaju i mamu i tatu... il samo jedno od njih...

isto ko i oni kaj imaju dve mame il dva tate...

ovisi kakvi su ljudi... a ne kojih su svjetonazora... il spolne orjentacije....

Joanna -> RE: lezbiljke i umjetna oplodnja (16.6.2009 10:10:13)

IZVORNA PORUKA: zg_cinik

ne treba mi kabelska... dost je pogledat malo oko sebe...
i vidla buš kak žive djeca koja imaju i mamu i tatu... il samo jedno od njih...

isto ko i oni kaj imaju dve mame il dva tate...

ovisi kakvi su ljudi... a ne kojih su svjetonazora... il spolne orjentacije....

SLAŽEM SE!

Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>