|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   molim savjet
16.6.2009 13:49:47   
m600
drage moje kao što većina vas zna meni je baka umrla prije mjesec dana...
ima kredita oko 10000 eura za vratiti... živjela je u stanu u centru grada (koji je dida kupio i meni ostavio jednu trećinu,trećinu i vikendice koju imamo u brdu) a dvije trećine su dijelili ujak i baka
ujak se odrekao u bakinu korist ako ona nakon smrti sve ostavi njemu (naravno meni ostaje moja trećina što je dida ostavio)
ali baka nije ništa napisala tako da ja dobivam više nego što bih trebala....ujak me zvao da dođem večeras se dogovorimo kako ćemo i šta...
naravno da moramo prodati stan...jer nemamo 10000 eura u kešu...
mene sad muči šta da radim????
ja bi mu dala ovaj višak što imam ali da on podmiri sve bakine kredite i sve što je dužna jer je i takav bio njihov dogovor...a meni ide manji dio,ali onda se ne moram zajeb...s kreditima...
stvar je sljedeća da je meni neugodno reći ujaku de plati bakine kredite ja ću ti dati tvoj dio.... kako da to kažem a da ne ispadnem materijalista???? stvarno mi nije stalo do tih para ali već ako trebam dobiti manje mislim da ne bi bilo fer da ja plaćam kredituser posted image
zna li netko koliko traje ostavinska i kako to ide???

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: molim savjet
16.6.2009 13:51:47   
FIONA
bez savjeta odvjetnika ništa...riskiraj par sto kuna i odgodi sastanak sa ujakom dok se ne savjetuješ!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 2
16.6.2009 13:53:43   
m600
a ne znam to treba što prije riješiti jer ako banka sjedne na nekretninu nahebali smouser posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 3
16.6.2009 14:05:53   
mirna
Draga moja u takvim stvarima se ne trebaš ništa sramiti, moraš biti materijalista odn. realista i misliti na  budućnost svoje obitelji. Zato ja sve takve formalnosti prepuštam MM, jer ja se uvijek osjećam krivo kada nešto dobim, pa bi odmah sve podijelila, a manipulanti to znaju iskoristiti... Ako se možeš s ujakom dogovoriti na taj način, dogovori se, u suprotnom nazovi advokata.

Lijep pozdrav i sretno!user posted image

< Poruku je uredio mirna -- 16.6.2009 14:08:13 >

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 4
16.6.2009 14:11:29   
m600
hvala cure javim vam što smo odlučili.... večeras ću pričati s ujakom...naravno da mm ide samnom...bez njega ništauser posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!