Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 14.1.2015 22:31:30
|
|
|
|
daxy
|
bebolina to je jako lijepo od tebe i hvala ti puno! Ovo otprilike odgovara periodu obnove spermatogeneze i izgleda da je vama zaista pomoglo! Baš je lijepo čuti ovakvu vijest. Čestitam na trudnoći! Želim ti da bude sve školski dosadno i na kraju zdravu bebu!
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 15.1.2015 10:35:23
|
|
|
|
perlica55
|
Bebolina čestitam na trudnoći I na uspjehu popravljanja s-grama... Moj MPO G veli da se nakon udarne doze vitamina s-gram poboljša neko vrijeme u tada je velika šansa za pr. trudnoću (vaš primjer) Al nakon više mjeseci uzimanja vitamina s-gram se zna vratiti u prvobitno stanje (naš slučaj)... Želim ti bezbrižnu trudnoću
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 16.1.2015 18:41:48
|
|
|
|
anastasija0702
|
Pozdrav svima evo ako vam ikako mogu pomoći sa svojim iskustvom voljela bih. Muž mi je imao teratoastenozoospermiju godinama, probali smo sve i svašta jedino na potpomognutu nismo išli. Pili čajeve, tablete, bioenergije i sve skupa ništa. Mali pomaci u poboljšanju spermiograma. Doduše tribestan nije uzimao ali slične pripravke tipa bioastin, l arginin, vitamini to sve je i ništa. Na kraju nakon što sam ja tupila da on ima varikocelu (proširene vene u tom dijelu koje donose do većeg priljeva krvi i do pregrijavanja sperme i deformacija) na kraju su mu nakon dvi godine to i dijagnosticirali i operirali. Nakon još dvi godine spermiogram mu je došao u normalu. E sad mene muči tsh izgleda ali to je sad neka druga priča, htjela sam vam reći da isključite mogućnost varikocele kao uzročnika lošeg spermiograma. Znam kako je beznadno iz mjeseca u mjesec uvijek gledati loš nalaz i male oscilacije. Operacija je rutinska a učinak se vidi nakon otprilike godine dana.
|
|
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 18.1.2015 22:23:00
|
|
|
|
daxy
|
anastazija hvala i tebi na ocom iskustvu. Nažalost ta dijagnoza je jako nesretna i ponekad operacija ne donese nikakvo poboljšanje u s-gramu. Drago mi je čuti i pozitivno iskustvo nakon operacije!
|
|
RE: Čime poboljšati spermiogram? 18.1.2015 22:45:52
|
|
|
|
perlica55
|
Anastasija sretno s TSH da se spusti čimprije Poznam curu čiji je M imao oligoastheno 1 stupnja, i varikokelu 2. Nakon operacije, svaki idući nalaz je azoospermija (nema ni jednog spermija u ejakulatu) i tak već godinama... Nakon operacije varikokele 33% slučajeva bude bolji nalaz, 33% ostaje isti, 33% bude gori... Suoper kaj se kod TM poboljšalo stanje... Sretno..
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!