Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Tetris slavi 25. rodjendan 17.6.2009 9:22:23
|
|
|
|
FIONA
|
ja nikada nisam voljela tetris...kad mi je krivo palo i ostala rupa...jooooj, razbila bi i televizor i one igrice kaj se u njega uštekaju...ma užas!!!..
|
|
RE: Tetris slavi 25. rodjendan 17.6.2009 9:27:51
|
|
|
|
koka
|
uuu ja sam bila ovisna neko vrijeme....poslije nastave obavezno u kuglani na partiju....eto zato tek sad polažem maturu
|
|
RE: Tetris slavi 25. rodjendan 17.6.2009 9:30:38
|
|
|
|
dominik
|
ja sam to obozavala igrati, volim takve igre...dok nismo imali komp doma isla sam kod mame na posao (kad su bili praznici) i 8 sati radno vrijeme odradila na tetrisu
|
|
|
|
RE: Tetris slavi 25. rodjendan 17.6.2009 9:33:43
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
vidi se da je dobra ta generacija 84ta i like tetris
|
|
RE: Tetris slavi 25. rodjendan 17.6.2009 9:42:19
|
|
|
|
mala pcelica
|
imam ga i dan danas (mislim da mu je 16-17 god) prošao je i sito i rešeto i još uvijek radi .........
|
|
RE: Tetris slavi 25. rodjendan 17.6.2009 10:30:21
|
|
|
|
dikac
|
nisam ga igrala, općenito mi igrice na kompu nisu bile napete
|
|
|
|
RE: Tetris slavi 25. rodjendan 17.6.2009 11:31:22
|
|
|
|
natalijax
|
imam ga jos dan danas ko nov je
|
|
|
|
RE: Tetris slavi 25. rodjendan 17.6.2009 16:20:33
|
|
|
|
uspavana
|
obožavam tetris!!! i kad počnem igrati nemrem se zaustaviti... a sad već dugo nisam igrala.. hvala što si me podsjetila, sad će opet produženi vikend pa da iskoristim priliku
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!