Anoniman -> RE: koliko vam je vazan novac i sve vezano uz to (22.6.2009 1:04:21)
|
volela bih da ga imamo malo vise, ali sam srecna i s ovim sto imamo, jer znam da mnogi nemaju ni toliko...mladi smo, nismo podstanari, imamo auto...naravno da to imamo zahvaljujuci nasim roditeljima, i naravno da bi mozda zelela da imam veci stan, na drugom mestu, bolji auto, pare da mogu svaki dan da odem na kafu sa mm-om...nemam i ne mogu, ali to me ne pogadja...ima vremena, bice, tek smo poceli... bitno da za Saru ima sve, a za mene i mm-a je lako. i kad krenem sebi da kupim nesto, uvek zavrsim u decijoj radnji i uvek njoj kupim nesto, a za mene ako ostane i srecna sam sto je tako. U odnosu na pre, dok sam zivela sa svojima, promenili su mi se prioriteti...jednom prilikom sam mami rekla- nikad manje para za mene,a nikad nisam bila srecnija [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i to je stvarno tako...a nije da ih nema, nego jednostavno sada idu na druge stvari, nije mi vise u zivotu glavni problem da li cu imati za izlazak i za 5 turi pica, nego da li cu imati dovoljno za struju ovog meseca...a kad ja pocnem da radim, moci ce i lakse da se dise...ali tad ce verovatno doci novi racuni i novi nepredvidivi troskovi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|