|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Nevrijeme u Medulinu
20.6.2009 14:13:10   
tikica_69
Veli mi dijete da su umrlo od straha jutros dole user posted image

Medulinski autokamp Kažela nešto prije 11 sati u subotu pogodila je pijavica. Prema podacima Državnog centra za spašavanje pijavica, široka desetak metara i visoka 350 metara, krenula je s mora oko 10.35 sati.  Prema riječima očevidaca pijavica je uništavala sve pred sobom. Čupala je stabla i prevrnula 25 kampera, četiri su potpuno uništena.
 - Uspjela sam se sakriti pod stol i to me spasilo. Moj suprug slomio je rame. Još sam u šoku - ispričala je Regina Schmidt čiji kamper je pijavica prevrtala dok je sa suprugom bila unutra.  Na jednog posjetitelja kampa palo je drvo i slomilo mu rebro. Šest ljudi zatražilo je liječničku pomoć, a Hitna pomoć ih je prevezla u bolnicu. Još nije poznato o kakvim se ozljedama radi. Vatrogasci su na terenu i raščišćavaju kamp, a jak vjetar i nevrijeme koje se sprema otežavaju im posao.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Nevrijeme u Medulinu
20.6.2009 14:17:00   
Nika 24052006
Bas sam htjela pisati o tome,preduhitrila si meuser posted image

Ma strasno je to,jadni ljudi,ozlijedjeni,ostali bez svojih kampera,zalosno..Eto sta ti je majka priroda,uvijek uspije iznenaditi..

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 2
20.6.2009 14:18:11   
tikica_69
Sva sreca da su moji u stanu. Kaze mi mama da su umirali od straha, a more se zapjenilo ko piva i skroz je bilo crno.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 3
20.6.2009 14:21:03   
Nika 24052006
Ne mogu si ni zamisliti kako je to izgledalo,hvala Bogu da su tvoji roditelji dobro...Valjda nece nas zadesiti tako sto kad dodjemo dolje... Joj,strah me,sve vise ima tih vremenskih nepogoda..

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 4
20.6.2009 15:07:17   
natalijax
cula sam nest o tom nevrijeme poharalo kamp

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 5
20.6.2009 15:09:43   
Kika83
Kako je bilo u Medulinu, tako i kod mene. Bilo je užasno, mislila sam da če mi krov iščupati kako je padalo i puhalo user posted image
Terasa mi bila puna vode, grmilo, ajmeeee meniiiiuser posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 6
20.6.2009 15:56:21   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Kika83

Kako je bilo u Medulinu, tako i kod mene. Bilo je užasno, mislila sam da če mi krov iščupati kako je padalo i puhalo user posted image
Terasa mi bila puna vode, grmilo, ajmeeee meniiiiuser posted image

joj user posted image ,glavno da je prošlo

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 7
20.6.2009 15:57:16   
natalijax
uf evo i kod mene se sprema

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!