Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: grijeh u usta i iz usta 20.6.2009 15:59:27
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: natalijax da li stujete svece mislim znaci nema rada na zemlji,.......... ja NE ,ako treba baš tada napraviti(jer imamo slobodnog vremena )zašto ne,pa bio svetac ili ne
|
|
RE: grijeh u usta i iz usta 20.6.2009 16:00:53
|
|
|
|
natalijax
|
dobro ja isto tako jedino uskrs i nozic badnjak to ne tu nema da bi sad prala ves ili sivala
|
|
|
|
RE: grijeh u usta i iz usta 20.6.2009 16:01:26
|
|
|
|
tikica_69
|
Ne bas......nikad nista ne bi stigla napraviti jer i za svetke i petke radim i nitko me nista ne pita
|
|
RE: grijeh u usta i iz usta 20.6.2009 16:02:57
|
|
|
|
ZVRK
|
sveci te neće nahraniti ili dati kunice
|
|
RE: grijeh u usta i iz usta 20.6.2009 16:03:45
|
|
|
|
natalijax
|
he tiki to i ja kazem radimo ko crnci ni petka ni svetka i onda ti netko ide pricat o svecima a sa strane bogara ko kocijas i misli e sad necu radit na svetac pa sam vjernik
|
|
|
|
RE: grijeh u usta i iz usta 20.6.2009 16:04:27
|
|
|
|
natalijax
|
IZVORNA PORUKA: natalijax he tiki to i ja kazem radimo ko crnci ni petka ni svetka i onda ti netko ide pricat o svecima a sa strane bogara ko kocijas i misli e sad necu radit na svetac pa sam vjernik ziva istina
|
|
|
|
RE: grijeh u usta i iz usta 20.6.2009 16:04:56
|
|
|
|
natalijax
|
kvragu zeznula se
|
|
|
|
RE: grijeh u usta i iz usta 20.6.2009 16:16:33
|
|
|
|
ivanaa
|
trebale bi te dane nista ne raditi,ne radi svetaca nego radi s e b e!!!
|
|
RE: grijeh u usta i iz usta 20.6.2009 19:31:34
|
|
|
|
Viky
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ne bas......nikad nista ne bi stigla napraviti jer i za svetke i petke radim i nitko me nista ne pita potpisujem
|
|
RE: grijeh u usta i iz usta 20.6.2009 19:41:00
|
|
|
|
inna
|
pa ono, npr. nedjeljom ne kosimo travu ili ako je svetac, ali i tada treba jesti, to suđe oprati i sl. a i to je posao. Veš perem kad stignem i ovisno o vremenu (ionako ga pere mašina tako da to ne računam da sam ja radila ). Gledam velike blagdane (Božić, Uskrs, Gospa...), a ostale kako se sjetim. Budimo realni svaki dan je neki svetac
|
|
RE: grijeh u usta i iz usta 20.6.2009 21:59:51
|
|
|
|
Lady3
|
ak je veliki svetac pa ne perem veš taj dan,neće svijet propasti ak pričekam do sutra pa bar se odmorim Puno puta sam radila nešto a da nisam znala,A psujem ovako a svece i ne
|
|
RE: grijeh u usta i iz usta 20.6.2009 22:19:24
|
|
|
|
Kika83
|
Najčešće se desi da nedjeljom nemam za oprati robu ni peglati pa je ok ali inače jedino nedjeljom i za blagdane neradimo ja i mm iza kuće(kopamo i te stvari) ali drugo normalno. Vjerujem u Boga i idem u crkvu ali moram živjeti(prati, kuhati, peglati itd)
|
|
|
|
RE: grijeh u usta i iz usta 20.6.2009 22:34:52
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja pazim da nedjeljom ne perem veš i ne radim teške poslove vrt i slično, tak i na velike blagdane, Božić, Uskrs, Tijelovo, Velika gospa i kod nas se slavi Marija Magdalena. Kad bi tak gledala svaki dan je nečiji spomendan. Mislim da je važnije da vjeruješ u Boga, moliš se i poštuješ sebe i sve oko sebe.
|
|
RE: grijeh u usta i iz usta 21.6.2009 9:14:04
|
|
|
|
ejmama
|
Ne gledamo kad su sveci jer to mi je jednostavno glupo. Za najveće blagdane ne radimo ništa osim klopamo.
|
|
RE: grijeh u usta i iz usta 21.6.2009 9:22:18
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Pa nije da gledam svaki dan u kalendar koji je svetac,ali ako bas znam da je,onda izbjegavam prati rublje,ili nesto vani... Drugo ste vi,cure,koje radite,naravno da cete kucanske poslove raditi kad stignete... Ali,ja sam kod kuce,pa kad je svetac,kao sto je netko napisao,napravim sebi odmor
|
|
RE: grijeh u usta i iz usta 21.6.2009 15:51:15
|
|
|
|
mama mery
|
ja nedjeljom znam oprati ves zasto ne ako imam prljavog mislim onda nebi trebala radit ni perilica za sude i nije vise koa prije 25-30god kada se sve moralo ne ruke sad to rade masine i mislim da nije grijeh ukljuciti masinu da radi a svetce postujen npr. srce isusovo marijno sv. ante bozic uskrs, tjelovo spasovo...
|
RE: grijeh u usta i iz usta 22.6.2009 9:22:32
|
|
|
|
koka
|
na žalost ne, i nadam sa da će mi Bog oprostit. Kad stignem peglam i perem jer jednostavno tad mogu. možda za uskrs i božić ne radim ništa jer tad idemo kod sveki pa smo tamo
|
|
RE: grijeh u usta i iz usta 22.6.2009 17:46:29
|
|
|
|
kitty
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ne bas......nikad nista ne bi stigla napraviti jer i za svetke i petke radim i nitko me nista ne pita bas tako
|
|
[Obrisani korisnik] 22.6.2009 17:50:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: grijeh u usta i iz usta 22.6.2009 17:50:39
|
|
|
|
natalijax
|
hihi bas sam sa kumom razgovarala o toj temi ja ne postim kad sam trudna u biti nepostim vec par niz godina i bio petak u korizmi i ja kazem skuhat cu koljenicu a meni sveki jojjjjjjjj nislucajno ja na kalendar ono post i nemrst ja njoj na to grijeh u usta i iz usta,
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!