NijeNego -> RE: prekid trudnoće u drugom tromjesečju (9.7.2009 14:11:44)
|
Hvala vam svima puno na dobrodoslici i na lijepim rijecima i zeljama.[sm=smiley1.gif] @Gljiva Doktor mi je rekao da se mogu vratiti na posao jer radim u office i sjedim vecinu vremena, a beba jos nije tako teska da bi pritiskala jako na grlic. Sada 20og imam kontrolu pa cu onda saznati da li moram odmah na bolovanje ili mogu jos malo ostati raditi. U svakom slucaju, cim doktor napise da moram na bolovanje, pakujem se i hvatam sofe, televizije i interneta [sm=smiley1.gif] i naravno dajem instrukcije svom dragom muzicu kako sta da ocisti, skloni, opere, skuha i tako to [sm=smiley1.gif]. Nije mi nista tesko samo da bebce bude dobro jer zaista treba biti ili hrabar ili lud, pa nakon gubitka pokusati ponovo...Postoji strah - veliki strah, al' od toga je jos veca zelja za stvaranjem novog zivota. @Anaxx Znam da se tesko opustiti, vjeruj mi znam, al' moras, na neki nacin, biti jaca od sebe, natjerati se, jer je stres i briga je nesto najgore za bebaca. Nemoj da te iskustva drugih plase. Iz toga samo izvuci neke simptome, znakove koje trebas pratiti i cega se trebas paziti, a sve ostalo....racunaj da ce biti bas onako kako je priroda i dragi Bog zamislio. Sretno. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|