|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kad te netko osudi
22.6.2009 18:03:06   
natalijax
dal spada ovdje ova tema ili ne jucer sam imala temu o grijehu,da li vas je ikad itko osudio na nesto a da niste krivi i toliko vas je to zabolilo i boli vas jos,za one koji neznaju kada je meni beba umrla i vjerovatno kad sam bila u bolnici mm je njegova mama i tata i brat rekli su  da mu je to bozja kazna sto je psovao boga isusa i majku bozju,ja zapalim cigaretu nisam stravstveni pusac u trudnoci kada sam ostala trudna sestra mi je rekla prestani pusit vec si jedamput platila kaznu zato sto mi je dijete osouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kad te netko osudi
22.6.2009 18:05:04   
ivanaa
mene su milijon puta osudili i nije me briga ya to i ne boli me to od tih ljudi..avi tvoji su isto ljudi koji ne zasluzuju da te to boli.kreteni

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
22.6.2009 18:08:55   
natalijax
kad mi je muz rakao nakon par mjeseci o tom toliko me je to zabolilo zbog njega ne zbog mene zato sto su njega povrijedili,user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 3
22.6.2009 18:11:05   
ivanaa
neznam mene malo toga zaboli od ljudi koji nisu mm i dijeca tak me zivot istesao,mozda ce i tebe..nemoj gubiti zivce i emocije naljude koji to nezasluzuju

Neposredna veza do poruke: 4
22.6.2009 18:16:21   
natalijax
mislim danas svatko psuje daleko od toga,isti tako moja strina je rekla kak sam nesposobna za rodit

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 5
22.6.2009 18:17:43   
ivanaa
kaj se ti opterecijus i da psujes ko kocijas to nije kazna a i kaj njih to briga.primitivci

Neposredna veza do poruke: 6
22.6.2009 18:20:11   
natalijax
ako je netkom tesko nek iznese tugu ovdje 

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 7
22.6.2009 22:10:45   
tikica_69
Da.....ali nisam spremna tu picati o tome jer mi je jos uvijek neugodno zbog toga, mada nisam bas nista napravila 

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 8
22.6.2009 22:14:31   
dominik
IZVORNA PORUKA: natalijax

ako je netkom tesko nek iznese tugu ovdje 

meni je sad mm rekao da ne histeriziram...nakon sta sam pola sata uspavljivala doru i maloga 45 minuta koji jos uvijek ne spava i zivcana sam i luda i on meni ne histeriziraj...treutno ga mrzim onak posteno...ja sve oko kliaca radim a on meni tako..ma pun mi k....i isprike na ispadu

natalia ti ljudi kaj su ti to rekli bi trebali znati bolje...ako im je do vjere i postenja onda bi trebali znati da prvi koji je bezgrijesan baci kamen

< Poruku je uredio dominik -- 22.6.2009 22:15:56 >

Neposredna veza do poruke: 9
22.6.2009 22:16:20   
natalijax
i onda ti se oci napune suza a iz inata neces pustit suzu jer nezelis da misle kako smo slabiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 10
23.6.2009 22:20:17   
inna
natalijax, nisi ti kriva, tako je moralo biti. I meni su uletavali s raznim pitanjima kad sam izgubila bebu tipa da nisi radila ovo ili ono... ma gonite se nisam radila ništa, pa nisam luda da namjerno ugrožavam zdravlje sebe i svoga djeteta, a svekrva je isto počela sa crkvom jer kao nejdemo na misu i bla bla bla. Pa po tome neki nikad nebi imali djecu, a imaju ih po 5-6 i još ih zlostavljaju.

Dominik - 18.2.2009.

Neposredna veza do poruke: 11
23.6.2009 22:22:35   
natalijax
vidis kak je to zalosno ma znas sta nek se oni jeb..o svom trosku a ic svaki dan u crkvu nit ce mo bit veci ili manji vjernici ja sam rekla moja crkva je moj dom

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 12
23.6.2009 22:24:25   
inna
meni kad netko počne govoriti kakav trebam biti vjernik odgovorim neka samo moli kako god hoće, a ja ću kako ja hoću i upće se ne obazirem na to

Dominik - 18.2.2009.

Neposredna veza do poruke: 13
23.6.2009 22:27:18   
natalijax
e aj sad primjer da je to tebi samo svekrva rekla i meni moja pa aj kao ono i predes preko toga ali ic sinu recuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a i sto to nekog briga ma ja kazem moja sveki ti isto kao neka vjernica ,a psuje neide u crkvu  a kao velika vjernica

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 14
23.6.2009 22:31:19   
ZVRK
mene je moja prijateljica(koja više to nije nego samo prazno ime)prije sada skoro 11 godina optužila da sam joj ja otela muža.kao nas dvoje nešto mutimouser posted image  baš kada sam krenula sa sadašnijm mužem u vezu i šta se uspostaviloooooooooooo-to je radila ona.varala muža a ja sam ispaka kuć.a koja radi svašta ali su mi moj barba brat pomogli oko toga tako da sam prihvatila priču ali me više nije dirala jer JA ZNAM DA SMO NAS DVOJE SAMO DOBRI PRIJATELJI.bili i ostali

a djete sam joj čuvala dok je ona morala ostati ''duže na poslu''(trgovac)user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 15
23.6.2009 22:37:44   
natalijax
moj tata kad je poginuo isto tako ja dosla iz sela kuci i kaze meni mama znas sto se prica po selu kako sam ja u ljubavnim odnosima sa deckom koji mi je naprosto ubio oca u saobracajci na kraju u svem tome je imala moja strina prsteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image strasno je jel zivot je uistinu cudan ,netko ti kaze ah to su price okrenes se ides dalje al u dubini duse te boli

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 16
23.6.2009 22:42:49   
novamama
natalijax, ovi tvoji su prije svega bezobrazni...jer pored toga što si dijete izgubila, još ti nabijaju osjećaj krivnje?
sram ih može biti, nemaju niti malo suosjećanja za tvoju bol...
grozno mi je to čuti, to nisu dobri ljudi...i ja bi ih se klonila, ali bi im prije rekla što ih slijedi...kako ih nije sram?
jesu li oni kada izgubili dijete? nisu? e onda nemaju nikakvo pravo pričati ikome po tome, a pogotovo ne tm!

sram ih bilo!

a ti se ne grizi zbog toga, nisi ti kriva. ima potpuno urednih trudnoća pa završe loše...

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 17
23.6.2009 22:45:11   
Viky
IZVORNA PORUKA: ZVRK

mene je moja prijateljica(koja više to nije nego samo prazno ime)prije sada skoro 11 godina optužila da sam joj ja otela muža.kao nas dvoje nešto mutimouser posted image  baš kada sam krenula sa sadašnijm mužem u vezu i šta se uspostaviloooooooooooo-to je radila ona.varala muža a ja sam ispaka kuć.a koja radi svašta ali su mi moj barba brat pomogli oko toga tako da sam prihvatila priču ali me više nije dirala jer JA ZNAM DA SMO NAS DVOJE SAMO DOBRI PRIJATELJI.bili i ostali

a djete sam joj čuvala dok je ona morala ostati ''duže na poslu''(trgovac)user posted image

strašno...drago mi je zbog tebe da si se riješila takve gadure

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 18
23.6.2009 22:45:38   
Viky
IZVORNA PORUKA: novamama

natalijax, ovi tvoji su prije svega bezobrazni...jer pored toga što si dijete izgubila, još ti nabijaju osjećaj krivnje?
sram ih može biti, nemaju niti malo suosjećanja za tvoju bol...
grozno mi je to čuti, to nisu dobri ljudi...i ja bi ih se klonila, ali bi im prije rekla što ih slijedi...kako ih nije sram?
jesu li oni kada izgubili dijete? nisu? e onda nemaju nikakvo pravo pričati ikome po tome, a pogotovo ne tm!

sram ih bilo!

a ti se ne grizi zbog toga, nisi ti kriva. ima potpuno urednih trudnoća pa završe loše...

potpisujem

Tara 22.3.2004

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 19
23.6.2009 22:46:04   
natalijax
odjb,,,,,,,,sam ja to sve odavno

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 20
23.6.2009 22:49:45   
natalijax
a so da kazem ta ista moja strina je susjedi ,mislim zeni umrla curica 2godineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od raka i rekla joj to si si sama kriva kad si se kurv...........zene ja nerazumijem takve ljude opcenito ja nebi uzivotu se na necijem djetetu se ismijavala jer ja vjerujem da bog sve vidi bog sve vraca

Neposredna veza do poruke: 21
23.6.2009 22:56:06   
Viky
IZVORNA PORUKA: natalijax

a so da kazem ta ista moja strina je susjedi ,mislim zeni umrla curica 2godineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od raka i rekla joj to si si sama kriva kad si se kurv...........zene ja nerazumijem takve ljude opcenito ja nebi uzivotu se na necijem djetetu se ismijavala jer ja vjerujem da bog sve vidi bog sve vraca

MOLIM????????????Ne mogu vjerovati da je netko to u stanju izgovoriti user posted image user posted image user posted image user posted image

Tara 22.3.2004

Neposredna veza do poruke: 22
   [Obrisani korisnik]
24.6.2009 7:04:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 23
24.6.2009 9:40:47   
inna
moj svekar na takve gluposti obično kaže narugato - dočekato i ja se potpuno slažem s njim

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 24
24.6.2009 9:50:52   
Lady3
Ljudi su svakakvi nažalostuser posted image ..al ja vjerujem u onu:Sve se vraća sve se plaća,kad-tad..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!