|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   prijevara
23.6.2009 14:45:32   
natalijax
kako komentirate prijevaru u braku,ja naprimjer kao i vecina normalnih smatram da je to nesto odvratno sto se tice i kod muskarca i kod zene,s puno ljudi sam se susrela koji su mi nabacili svi mi izigravamo svece a kad ti pocnu ici iste stvari na zivce pocnes varat ili kod muskih mi nije jesno kad kaze a mos mislit sto te nevarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image shvatila sam da takvi ljudi koji to govore u biti sebi nemogu oprostit da varaju zene pa se tjese i misle da su svi takvi ,ja smatram brak kao brak nesto sveto ,nadam se da nece nikog uvrijedit ova tema
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: prijevara
23.6.2009 14:59:51   
ket
slažem se s tobom u potpunosti i nema tog razloga zbog kojeg bi nevjeru oprostila...pa ni djecauser posted image user posted image user posted image odgajala bi sama,a on ga ni vidio ne bi...kad je mogao okolo j... onda mu nismo ni bitni netreba ni mene ni njega

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
23.6.2009 15:02:20   
ivanaa
pa o cem se tu ima diskutirati,naravno da je prevara nesto oduro

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 3
23.6.2009 15:04:27   
natalijax
he ket to sam i ja rekla a da mi njegova ljubavnica slucajno jos poslije rastave tamo mazi dijete pobjegla bi van drzave

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 4
23.6.2009 15:04:35   
Nika 24052006
Meni je to isto nesto odurno,i krajnje ruzno,bilo da vara muskarac ili zena... Ja osobno ne bi oprostila nevjeru,ako je varao jednom,tko mi moze garantirati da nece opet,i tako u nedogled,da ja oprastam,a on po svome..A ne,ne,ne ide to tako...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 5
23.6.2009 15:06:56   
ivanaa
kaj bi oprostila??zadavila bi ih rukama

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 6
23.6.2009 15:09:26   
ket
kad je druga bolja(a nemoguće,jer ja znam svoje kvaliteteuser posted image user posted image user posted image )nek mu i djecu rađa....ja sam dobila najvažnijeg muškarca u svom životu prije mj dana i drugi mi više ni netrebaju...nama je superuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7
23.6.2009 15:09:26   
Zvonki
Ne odoravam prijevaru. Ako nešto ne štima u braku ili vezi onda je ljudski pronaći rješenje ili u krajnju ruku se razići. Nisko (čitaj - primitivno) je nekoga varati iza leđa i nikada to ne bih učinila i to očekujem i od druge strane.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 8
23.6.2009 15:10:38   
ket
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Ne odoravam prijevaru. Ako nešto ne štima u braku ili vezi onda je ljudski pronaći rješenje ili u krajnju ruku se razići. Nisko (čitaj - primitivno) je nekoga varati iza leđa i nikada to ne bih učinila i to očekujem i od druge strane.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 9
23.6.2009 15:14:25   
natalijax
i ja tako isto zelim mislim prijevara se moze dogodit i u pet minuta bilo dan ili noc al moj muz kaze ako te mislim varat nisam se trebao zenit ,i to je meni ok razmisljanje ne samo kod mm nego i kod ostalih ljudi za koje brak nije samo brdo dolina tunel masina

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 10
23.6.2009 15:46:02   
m600
IZVORNA PORUKA: ket

slažem se s tobom u potpunosti i nema tog razloga zbog kojeg bi nevjeru oprostila...pa ni djecauser posted image user posted image user posted image odgajala bi sama,a on ga ni vidio ne bi...kad je mogao okolo j... onda mu nismo ni bitni netreba ni mene ni njega

totalno se slažem....nevjera je nešto što bih najteže oprostila...čemu onda brak?
ako nekoga voliš smatram da ga ne možeš prevariti...

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 11
23.6.2009 17:14:22   
Anoniman
sigurno je ne bih nikad oprostila...to je za mene cista izdaja, i tu ne bi bilo dalje, dobio bi papire za razvod u roku - odmah!

(Odgovor članu m600)
  Neposredna veza do poruke: 12
23.6.2009 18:25:35   
tikica_69
Nisam oprostila, razvela sam se...valjda vam to dovoljno govori o mom misljenju o prevari

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13
23.6.2009 22:07:41   
uspavana
prevara je stvarno valjda najniži udarac koji možeš primiti u braku.
nešto najgore...
jer kao što cure vele, ne trebaš se ženiti ako misliš švrljati okolo...

a svaki problem ima rješenje!! neko osim prevare-u to sam sigurna!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 14
23.6.2009 22:11:00   
inna
kad vidim što se dogodilo nekim ljudima oko mene čak si mislim da prevara i nije najveće zlo. Moram priznati da poučena njihovim iskustvom nisam sigurna kako bi reagirala. U svakom slučaju bi prvo dobro sjela i razmislila, a onda odlučila što i kako dalje.

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 15
23.6.2009 22:18:24   
Viky
teško pitanje...nikad ne znaš što te u životu čeka...ne znam da li bi mogla oprostiti....

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 16
   [Obrisani korisnik]
24.6.2009 7:17:30   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Viky)
  Neposredna veza do poruke: 17
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!