RE: Joooj opet frka jer nema stolicu (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca >> Djeca i zdravlje

Poruka

Viky -> RE: Joooj opet frka jer nema stolicu (24.6.2009 14:51:17)

Koliko sam shvatila svekrvu,već od najranije dobi.MM mi je medicinar i tamo je,pa vjerujem da su se dobro raspitali.

FIONA -> RE: Joooj opet frka jer nema stolicu (24.6.2009 14:53:53)

pa vjerujem Domi!!!..nije se za zezat niti sa tim!!!...ajd ak saznaš kaj piše Viky baš me zanima pa da nabavim jel idem na more pa nikada ne znaš jel mene zaštopa promjena klime da nju ne strefi tak nekaj...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Viky -> RE: Joooj opet frka jer nema stolicu (24.6.2009 14:55:16)

IZVORNA PORUKA: dominik

postoje i cajevi za nas velike prirodni pa eto moj tata zavrsio na hitnoj zbog njega a i ja sam se jednom skljokala od toga jer stvarno su agresivni...zato pazljivo sa time...

sad ste me prepale...sad sam zvala mm,pa mi je rekao da je to jako blago za regulaciju probave.
Hvala cure na brizi...

ivanaa -> RE: Joooj opet frka jer nema stolicu (24.6.2009 14:56:07)

ma imate i cepice ya to a i malo sapuna na toplomjeru pomaze

Viky -> RE: Joooj opet frka jer nema stolicu (24.6.2009 14:57:32)

IZVORNA PORUKA: ivanaa

moja ga odmah izbaci iz guze,možda ga ne gurnem dovoljno duboko

dominik -> RE: Joooj opet frka jer nema stolicu (24.6.2009 14:58:06)

IZVORNA PORUKA: Viky

postoje i cajevi za nas velike prirodni pa eto moj tata zavrsio na hitnoj zbog njega a i ja sam se jednom skljokala od toga jer stvarno su agresivni...zato pazljivo sa time...

sad ste me prepale...sad sam zvala mm,pa mi je rekao da je to jako blago za regulaciju probave.
Hvala cure na brizi...

nije mi namjera bila prepasti nekoga...ali prirodno je koji puta agresivnije od  onog medicinski napravljenog i ovo je bio caj u pitanju...al ak nis drugo dobar je za skidanje kila[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] i samo za velike je

ivanaa -> RE: Joooj opet frka jer nema stolicu (24.6.2009 14:58:49)

stisni malo guzu kad ga stavis minutu dve

dominik -> RE: Joooj opet frka jer nema stolicu (24.6.2009 14:59:10)

da ne gurnes ga dovoljno...moras i vrsak prsta gurut...i guza se mora zatvoriti nakon kaj ga stavis....mislim sama se zatvori automatski[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Viky -> RE: Joooj opet frka jer nema stolicu (24.6.2009 14:59:47)

nije mi namjera bila prepasti nekoga...ali prirodno je koji puta agresivnije od  onog medicinski napravljenog i ovo je bio caj u pitanju...al ak nis drugo dobar je za skidanje kila[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] i samo za velike je

ma,drago mi je da si mi to rekla...dobro je čuti druga iskustva

Viky -> RE: Joooj opet frka jer nema stolicu (24.6.2009 15:01:16)

tnx cure,probat ću drugi put

mamulinčica -> RE: Joooj opet frka jer nema stolicu (24.6.2009 15:11:26)

Mi smo imali tih problema i glicerinski čepić je zakon,ali moj Ivan je imao problem taj što on nije tiskao na van nego unutra,bojao se pokakiti,e onda smo mu nabavili sirup Portalak,i pio ga je oko 7 dana i sad ide na wc bez problema,a prije njega je bio neki od smokve i šljive,ali mu nije pomogao,kažem čepić i Portalak su nam pomigli,isto ne bi kakio po 7 dana.

Njofra -> RE: Joooj opet frka jer nema stolicu (24.6.2009 19:27:01)

I mi smo mislili kod pedijatra ali bojim se da bi mi rekla da ga moram baš moram naučiti da jede ručkove kuhano, povrće voće i da bi to bilo sve od razgovora a ja sam toga svjesna i sama tako da sam zasad odustala od te ideje.

Njofra -> RE: Joooj opet frka jer nema stolicu (24.6.2009 19:37:48)

E ovako drage moje, kupili smo sirup od smokve i šljive i na kutijici piše da djeca uzimaju 1 žličicu navečer valjda čajnu zato kaj piše za odrasle 2 žlice navečer. Nuspojave ne pišu. Budući je Njofra zaspao prije nego sam mu uspjela dati sirup sutra počinjemo pa vam javimo rezultat. Cijena 45kn ako koga interesira.
I joj da još dodam samo kak smo išli van budući je ovako ispao na kraju lijepi dan i bili smo svuda da bi na kraju u vrtiću vježbao malac istezao se i nakon toga kakao treći put danas. Valjda onaj čepić kaj ga je izbacio (zaboravila sam vam napisati da je on s kakicom izbacio čepić u prvobitnom stanju) je djelovao na poticaj stolice. No, mali sad spava ko beba. Bumo vidli još sutra kak bumo sirup obavili.

dikac -> RE: Joooj opet frka jer nema stolicu (24.6.2009 21:57:45)

pratim ovu temu jer je meni uvijek aktualan neki oblik problema sa kakanjem. nemam što nadodati, sve je rečeno.
mogu ti samo reći da uvijek vodim brigu da su im redovite stolice i samo nek se malo opustim, opet nešto šteka. to me nekad zamara.
držim ti fige za sutra.

dominik -> RE: Joooj opet frka jer nema stolicu (24.6.2009 22:09:14)

moja necakinja od 9 godina ima problema sa stolicom...kad seka pazi kaj jede tj da svaki dan pojede neko voce ili jogurt mala bez problema svaki dan - dva a wc-u a cim malo ne pazi ima i po 7 dana da ne ode...meni domi da je po cijele dane na kruhu i salami kako bi ko grlica

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]