Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: U nedjelju smo u ZG 28.6.2009 20:57:58
|
|
|
|
ZVRK
|
lako vama(mislim na vas iz zg)kada se lakše organizirate mi pokušavamo .........i jako slabo uspijevamo
|
|
RE: U nedjelju smo u ZG 28.6.2009 20:58:57
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
jedna želja ispunjena, Ruža upoznata a Đuro, pa nasmijao mi se, to je bila ljubav na prvi pogled nadam se i veselim novom druženju
|
|
RE: U nedjelju smo u ZG 28.6.2009 21:01:08
|
|
|
|
mirna
|
zvrk možda previše organizirate... jednostavno razmijenite brojeve i kada idete negdje nazovite i recite: ja sam ovdje, oš doći...
|
|
|
|
RE: U nedjelju smo u ZG 28.6.2009 21:03:16
|
|
|
|
ZVRK
|
možda
|
|
RE: U nedjelju smo u ZG 28.6.2009 21:40:08
|
|
|
|
Ruža
|
Evo stigli mi kući. Rajine cure su prekrasne, baš onakve kakve sam ih zamišljala. A tek dječica, šećerići pravi, Vladek me išpotao za pušenje, FJ zvrkić kao i na slikicama, Božina Leona takva dobrica da ju do sad nisam stala komentirati, Viki ljepotica prava, a Cvjetića nisam imala priliku upoznati jer ju je mama kod kuće ostavila. A ja standard tupsy-glupsy neispavana i zbunjena, pola stvari koje sam htjela nisam pitala. Ali nadam se da će biti još prilike za druženja. Živjela naša raja!
|
|
RE: U nedjelju smo u ZG 28.6.2009 21:41:06
|
|
|
|
tikica_69
|
Bas mi je drago da ste se lijepo provele ...i zao sto ja nisam mogla doci
|
|
RE: U nedjelju smo u ZG 28.6.2009 21:45:41
|
|
|
|
Puli
|
ružo i nama je drago da smo upoznale tebe i đurca odmori se i naspavaj se,čuvaj nam đurca,pozdravi muža pa se vidimo opet nadam se skoro a onda će pasti roštiljada
|
|
RE: U nedjelju smo u ZG 29.6.2009 7:47:45
|
|
|
|
Zvonki
|
Joj, kak mi je žao što nisam bila. Drago mi je da vam je bilo lijepo. Ružo, nadam se da će biti još prilike. A baš sam mislila upoznati Đurca i Anjušku.
|
|
RE: U nedjelju smo u ZG 29.6.2009 7:50:50
|
|
|
|
curice
|
bravo cure,nekad vam tako zavidim
|
|
|
|
RE: U nedjelju smo u ZG 29.6.2009 7:55:11
|
|
|
|
troubled
|
drago mi je da vam je bilo predivno i jako mi je žao što nismo mogli doći... i što nisam mogla đuricu štipnuti za obraščiće
|
|
RE: U nedjelju smo u ZG 29.6.2009 7:57:29
|
|
|
|
zaba
|
i meni je žao ,Ružo taman sam te htjela ispitati za tvoju Havanu...,al doći ćeš ti opet,kaj ne?
|
|
RE: U nedjelju smo u ZG 30.6.2009 23:50:52
|
|
|
|
anne
|
IZVORNA PORUKA: zaba i meni je žao ,Ružo taman sam te htjela ispitati za tvoju Havanu...,al doći ćeš ti opet,kaj ne? Potpisujem ovo! Vidimo se drugom prilikom.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!