gospe moja (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

natalijax -> gospe moja (25.6.2009 20:21:11)

nadam se da necu bit kaznjena nemislim bogohulit,danas je 28godina od ukazanja gospe u medugorju,malo je od nas koji vjeruju u to jer smo takvi mentalitet ljudi koji se boji ako priznamo da vjerujemo u ukazanja da ce netko mislit da nismo normalni,ja mogu jedino reci gospe moja molim te svim srcem mojim da i ja postanem majka,molim te da onima koji te svim srcem mole da  das taj dar majcinstva

tikica_69 -> RE: gospe moja (25.6.2009 20:24:26)

Ne vjerujem u Medjugorje...to je samo otimanje novaca naivnima, bolesnima i najsiromasnijima.
Ima mjesta u koja vjerujem, ali u ovo ne. Ovo je cisti biznis i nema bas nista sa vjerom.
Vjeri nema mjesta nigdje osim u srcu....sve drugo je glumatanje, turizam, promidzba i lova.

natalijax -> RE: gospe moja (25.6.2009 20:26:39)

tako i ja imam razmisljanje ,neki dan ja okrenem neku stranicu na google koje bogohuljenje,strasno 

troubled -> RE: gospe moja (26.6.2009 8:27:14)

govorio je moj dida - ni, ni, ma ako bude?

prijevod u kontekstu za one kojima treba (rasprava je bila o bogu, ali je primjenjiva znatno šire) - ok, recimo da je tako i da ga nema, a što ako se pokaže jednom da ga ipak ima? [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anoniman -> RE: gospe moja (26.6.2009 12:51:08)

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Vjeri nema mjesta nigdje osim u srcu....

potpisujem!

Cybermama -> RE: gospe moja (26.6.2009 14:37:48)

ljudi od mista čine atrakciju,a ne bog.meni je tužno što su napravili od međugorja,bilo je puno lipše prije 15godina.to se danas naziva vjerski turizam i takve se stvari rade oko svetišta diljem svitau međugorju osijećam mir i volim otići tamo,bez obzira na to je li se gospe ukazala ili ne. volim otići u kasnu jesen ili na zimu kad nema puno ljudi,tada mogu osjetiti mir,visoko na brdu daleko od svih. i što je tiki napsala vjera je u srcu

MILLA -> RE: gospe moja (26.6.2009 14:47:31)

IZVORNA PORUKA: troubled

govorio je moj dida - ni, ni, ma ako bude?

prijevod u kontekstu za one kojima treba (rasprava je bila o bogu, ali je primjenjiva znatno šire) - ok, recimo da je tako i da ga nema, a što ako se pokaže jednom da ga ipak ima? [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

aha.....šta onda?  za međugorje vjerujem što biblija kaže.."ako imate vjere kao gorušično zrno...močičete planine pomicati" dakle,ako međugorje nekome "prozvede tu vjeru"jer smatra da samo tu bog djeluje...pa nek mu bude! meni ne treba međugorje da vidim  i doživim čuda koja bog radi,al najbitnije .....
uglavnom,kažeš,šta ako ga na kraju ima.... ja ne bih voljela doći pred njega a da barem ne učinim koliko mogu ,ono što je pred njegovim očima ispravno! to sam ja,svako ima izbor

Ninaa -> RE: gospe moja (26.6.2009 22:11:13)

Ja sam vjernik i vjera mi je puno pomogla u životu. Međugorje volim iz tog razloga jel tamo osjetim takav mir da to riječima ne mogu opisati. Svaki put kad odem tamo doma se vratim puna snage i emocija. Meni je tam na onom brdu di se Marija ukazala prelijepo i mogla bi tamo biti satima. Ak vi smatrate da sam luda baš me briga.Isitna vjera je osobna stvar svakog od nas i svaki je doživljava na svoj način. Što se tiče svega ostalog, strašno je jel su sve podredili prodaji,a kipići od Majke božje su iz Kine.Strašnoooo. Ista je stvar sa seminarima od Linića i Sudca, neki vjeruju neki ne. Svatko ima svoje mišljenje.

Stranica: [1]