|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Preminuo Michael Jackson
26.6.2009 10:51:57   
tikica_69
Bas tako...imao je sve, a nista!

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 26
26.6.2009 11:32:02   
maya99
lijepo se sve obrusite na meneuser posted image puno vam hvala od srcauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 27
26.6.2009 11:33:02   
vjerae
Malo si pretjerala i mislim da duguješ ispriku nekim curama

Rijetki su trenuci kad je čovjek ravan sebi!

(Odgovor članu maya99)
Neposredna veza do poruke: 28
26.6.2009 11:33:35   
miha
da si pripazila na ton,nitko se nebi obrušio na tebe.neznam samo šta si očekivala kad si počela vrijeđati...

(Odgovor članu maya99)
Neposredna veza do poruke: 29
26.6.2009 11:33:41   
ket
pa kako si reagiralauser posted image user posted image čovjek je nažalost mrtav...čemu negiranja i prepirke.....user posted image

(Odgovor članu maya99)
Neposredna veza do poruke: 30
26.6.2009 11:34:16   
Kika83
IZVORNA PORUKA: miha

da si pripazila na ton,nitko se nebi obrušio na tebe.neznam samo šta si očekivala kad si počela vrijeđati...

Slažem se u potpunosti.

(Odgovor članu miha)
Neposredna veza do poruke: 31
26.6.2009 11:37:12   
natalijax
tko je ovaj pokemon mislim ta maya

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 32
26.6.2009 11:41:07   
maya99
slusajte nisam nikome nista rekla ovdje bas da sam se obratila toj osobi tako da neznam kome se imam ispricat ako imam nekome nek mi rece slobodno
A što se tice toga sto sam poludila za M.Jackson to je iz tog razloga sto mi ide na zivce tracanje i mrzim to, a gda. koja je objavila temu samo je to cekala da objavi, kao da ne to nesto lijepo. Mogla je sacekat do danas nego je htjela biti prva koja ce objavit temu. user posted image

< Poruku je uredio Iva Piva -- 27.6.2009 23:37:20 >

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 33
26.6.2009 11:43:09   
miha
pročitaj svoje postove još par puta-objektivno pa ćeš vidjeti da ti ton i izbor riječi nisu na mjestu.

(Odgovor članu maya99)
Neposredna veza do poruke: 34
26.6.2009 11:43:15   
Kika83
IZVORNA PORUKA: maya99

slusajte nisam nikome nista rekla ovdje bas da sam se obratila toj osobi tako da neznam kome se imam ispricat ako imam nekome nek mi rece slobodno
A STO SE TICE TOGA STO SAM POLUDILA ZA M.JACKSON TO JE IZ TOG RAZLOGA STO MI IDE NA ZIVCE TRACANJE I MRZIM TO,A GDA.KOJA JE OBJAVILA TEMU SAMO JE TO CEKALA DA OBJAVI,KAO DA JE TO NESTO LIJEPO.MOGLA JE SACEKAT DO DANAS NEGO JE HTJELA BITI PRVA KOJA CE OBJAVIT TEMU.user posted image

A di se molim te lijepo spominje tračanje???? Cura je objavila temu da je m.j umro i šta sad? Nije smjela ili?
Svako ima pravo objavit temu kakvu god hoće!!!

(Odgovor članu maya99)
Neposredna veza do poruke: 35
26.6.2009 11:43:29   
vjerae
Svoju čangrizavost ispoljavaj negdje drugdje!Ovo nije portal daneke vrijeđaš a onda se sama nađeš uvrijeđena.Posloži si neke kockice pa ćeš vidjet da nisi u pravu.Ovo je forum Prijatelj svih nas a ne da dođe neka pa počne sve redom vrijeđati.I šta da je bila tolažna vijest????Mislim da ti to nedaje ni ne opravdava te za tvoje ponašanje!!!!

< Poruku je uredio vjerae -- 26.6.2009 11:47:33 >

Rijetki su trenuci kad je čovjek ravan sebi!

(Odgovor članu maya99)
Neposredna veza do poruke: 36
26.6.2009 11:44:55   
natalijax
draga mayo cuj ti mene ja neznam a sto se ti imas zivcirat oko te teme,i sto tebe uopce ima imalo ista zivcirat o nekoj osobi koja ti je bila mozda najbolji pjevac covjeka nit si upoznala nit bi osla ikad na njegov koncert da je ziv,ako ti je lakse odi u crkvu pomoli za makija upali svijecu i napravi bdijenje a svoje frustacije lijeci dalje,a ne ovdje

(Odgovor članu maya99)
Neposredna veza do poruke: 37
26.6.2009 11:46:39   
Kika83
Naša Candy je ispala kruser posted image jer nije mogla čekati danas več jučer objavila temu. Nemogu vjerovati user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 38
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!