Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Preminuo Michael Jackson 26.6.2009 10:51:57
|
|
|
|
tikica_69
|
Bas tako...imao je sve, a nista!
|
|
RE: Preminuo Michael Jackson 26.6.2009 11:32:02
|
|
|
|
maya99
|
lijepo se sve obrusite na mene puno vam hvala od srca
|
|
|
|
RE: Preminuo Michael Jackson 26.6.2009 11:33:02
|
|
|
|
vjerae
|
Malo si pretjerala i mislim da duguješ ispriku nekim curama
|
|
RE: Preminuo Michael Jackson 26.6.2009 11:33:35
|
|
|
|
miha
|
da si pripazila na ton,nitko se nebi obrušio na tebe.neznam samo šta si očekivala kad si počela vrijeđati...
|
|
|
|
RE: Preminuo Michael Jackson 26.6.2009 11:33:41
|
|
|
|
ket
|
pa kako si reagirala čovjek je nažalost mrtav...čemu negiranja i prepirke.....
|
|
|
|
RE: Preminuo Michael Jackson 26.6.2009 11:34:16
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: miha da si pripazila na ton,nitko se nebi obrušio na tebe.neznam samo šta si očekivala kad si počela vrijeđati... Slažem se u potpunosti.
|
|
|
|
RE: Preminuo Michael Jackson 26.6.2009 11:37:12
|
|
|
|
natalijax
|
tko je ovaj pokemon mislim ta maya
|
|
|
|
RE: Preminuo Michael Jackson 26.6.2009 11:41:07
|
|
|
|
maya99
|
slusajte nisam nikome nista rekla ovdje bas da sam se obratila toj osobi tako da neznam kome se imam ispricat ako imam nekome nek mi rece slobodno A što se tice toga sto sam poludila za M.Jackson to je iz tog razloga sto mi ide na zivce tracanje i mrzim to, a gda. koja je objavila temu samo je to cekala da objavi, kao da ne to nesto lijepo. Mogla je sacekat do danas nego je htjela biti prva koja ce objavit temu.
< Poruku je uredio Iva Piva -- 27.6.2009 23:37:20 >
|
|
|
|
RE: Preminuo Michael Jackson 26.6.2009 11:43:09
|
|
|
|
miha
|
pročitaj svoje postove još par puta-objektivno pa ćeš vidjeti da ti ton i izbor riječi nisu na mjestu.
|
|
|
|
RE: Preminuo Michael Jackson 26.6.2009 11:43:15
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: maya99 slusajte nisam nikome nista rekla ovdje bas da sam se obratila toj osobi tako da neznam kome se imam ispricat ako imam nekome nek mi rece slobodno A STO SE TICE TOGA STO SAM POLUDILA ZA M.JACKSON TO JE IZ TOG RAZLOGA STO MI IDE NA ZIVCE TRACANJE I MRZIM TO,A GDA.KOJA JE OBJAVILA TEMU SAMO JE TO CEKALA DA OBJAVI,KAO DA JE TO NESTO LIJEPO.MOGLA JE SACEKAT DO DANAS NEGO JE HTJELA BITI PRVA KOJA CE OBJAVIT TEMU. A di se molim te lijepo spominje tračanje???? Cura je objavila temu da je m.j umro i šta sad? Nije smjela ili? Svako ima pravo objavit temu kakvu god hoće!!!
|
|
|
|
RE: Preminuo Michael Jackson 26.6.2009 11:43:29
|
|
|
|
vjerae
|
Svoju čangrizavost ispoljavaj negdje drugdje!Ovo nije portal daneke vrijeđaš a onda se sama nađeš uvrijeđena.Posloži si neke kockice pa ćeš vidjet da nisi u pravu.Ovo je forum Prijatelj svih nas a ne da dođe neka pa počne sve redom vrijeđati.I šta da je bila tolažna vijest????Mislim da ti to nedaje ni ne opravdava te za tvoje ponašanje!!!!
< Poruku je uredio vjerae -- 26.6.2009 11:47:33 >
|
|
RE: Preminuo Michael Jackson 26.6.2009 11:44:55
|
|
|
|
natalijax
|
draga mayo cuj ti mene ja neznam a sto se ti imas zivcirat oko te teme,i sto tebe uopce ima imalo ista zivcirat o nekoj osobi koja ti je bila mozda najbolji pjevac covjeka nit si upoznala nit bi osla ikad na njegov koncert da je ziv,ako ti je lakse odi u crkvu pomoli za makija upali svijecu i napravi bdijenje a svoje frustacije lijeci dalje,a ne ovdje
|
|
|
|
RE: Preminuo Michael Jackson 26.6.2009 11:46:39
|
|
|
|
Kika83
|
Naša Candy je ispala kr jer nije mogla čekati danas več jučer objavila temu. Nemogu vjerovati
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!