RE: zakljucane teme (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> O portalu

Poruka

Viky -> RE: zakljucane teme (26.6.2009 19:45:55)

IZVORNA PORUKA: Zvonki

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Pa da......to bi bilo idealno

I ja se slažem s ovim citatima, ali opet...Nekako se s vama osjećam kao dio jedne velike obitelji, gdje uvijek mogu računati da će me neka dobra duša saslušati i pokušati pomoći. Pa bilo to o dječici ili o nečem drugom što me muči. Osjećam se nekako sigurnije uz vas, kao da imam uza se prijateljice koje su uvijek tu zbog mene. Zbog toga je meni ovaj forum poseban i zato sam često s vama. Što se tiče zaključavanja tema, mislim da je to i držalo mir na ovome forumu, jer jednostavno nije kao drugi. Pa tko voli, nek izvoli. Tko ne voli, neka ide...

slažem se s tobom,Zvonki...prepisujem sve

mama mery -> RE: zakljucane teme (26.6.2009 23:14:17)

IZVORNA PORUKA: Zvonki

IZVORNA PORUKA: tikica_69

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

ja mislim da se ovde otvara i previse tema koje nisu primjerene za ovaj forum a isto tako nisu vezane za trudnocu,bebe,obitelj.....mislim da bi se ipak trebale drzati tema za koje je ovaj forum i napravljen..... 

Pa da......to bi bilo idealno

I ja se slažem s ovim citatima, ali opet...Nekako se s vama osjećam kao dio jedne velike obitelji, gdje uvijek mogu računati da će me neka dobra duša saslušati i pokušati pomoći. Pa bilo to o dječici ili o nečem drugom što me muči. Osjećam se nekako sigurnije uz vas, kao da imam uza se prijateljice koje su uvijek tu zbog mene. Zbog toga je meni ovaj forum poseban i zato sam često s vama. Što se tiče zaključavanja tema, mislim da je to i držalo mir na ovome forumu, jer jednostavno nije kao drugi. Pa tko voli, nek izvoli. Tko ne voli, neka ide...

potpuno se slazem sa zvonki

mala pcelica -> RE: zakljucane teme (27.6.2009 9:02:58)

mi i jesmo jedna velika obitelj [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] i možemo o svemu da razgovaramo,ali stvarno nekim temama nije mjesto na RR....

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (27.6.2009 9:05:17)

[Sadržaj poruke je obrisan]

koka -> RE: zakljucane teme (27.6.2009 9:18:26)

puno tema se otvaraju , koje po mom ukusu , nisu primjerene za taj forum. al, ako me nije volja neću komentirat , a ako je iznjet ću svoje mišljenje. namjera da nekog uvrijedim nije mi bila, pa se isričavam ako se netko i uvrijedio ičim što sam napisala. a opet zaključavat teme gdje dajem svoje mišljenje[sm=zmeden.gif]...rađe upozorite samu osobu, nego da ne mogu dati svoje mišljenje. i to na temi o Jacksonu???ma daj, nije da mi je bio idol, al moje djetinstvo i izlasci u diskač [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/e050.gif[/img] su bili i zasnivani i na njegovoj glazbi...pa živio Jackson u nama [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

m600 -> RE: zakljucane teme (27.6.2009 9:20:55)

evo iskreno ja mislim da temi o lepoj breni nije mjesto na rr-u...
u našoj zajednici rr-a imaju i cure koje su iz Srbije, nismo same, i neregistrirani korisnici nas čitaju (ima ih također iz Srbije)
takve teme ne bi trebale biti na rr-u

ivanaa -> RE: zakljucane teme (27.6.2009 11:23:03)

ja osobno mislim da nornalan covjek moze razgovarati o svemu bez svade a budala nemoze ni o cemu bez svade .nije stvar teme nego pojedinca.

koka -> RE: zakljucane teme (27.6.2009 11:25:10)

samo polako jer će nam opet zaključat temu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ivanaa -> RE: zakljucane teme (27.6.2009 11:25:19)

kakve veze to ima??po meni je to tema normalna,niko nije pricao o tim curama vec o breni??pa ja se ne vrijedem ak neko kritizira simonu npr a ona je hrvatica.nije to kritika meni vec simoni
IZVORNA PORUKA: m600

evo iskreno ja mislim da temi o lepoj breni nije mjesto na rr-u...
u našoj zajednici rr-a imaju i cure koje su iz Srbije, nismo same, i neregistrirani korisnici nas čitaju (ima ih također iz Srbije)
takve teme ne bi trebale biti na rr-u

ivanaa -> RE: zakljucane teme (27.6.2009 11:25:55)

nek zakljucaju ak hoce,to je njihovo pravo
IZVORNA PORUKA: koka

samo polako jer će nam opet zaključat temu [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

inna -> RE: zakljucane teme (29.6.2009 21:10:55)

i naravno da sam to sve propustila...jooooj [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]