|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   soc od kave
27.6.2009 12:12:10   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislit ce te da sam pukla al meni u zadnja tri dana toliko je ukusan soc od kave,rekao mi muz da nisam bas sva svoja ,nisam to od malena radila,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dal su vitamini u pitanju
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: soc od kave
27.6.2009 12:15:27   
MILLA
joj,to isto radi moja prijateljica...popi kavu i onda slasno popapa sa takvim guštima taj soc...i to prstima izmljackauser posted image ...a ja ,ako mi je samo na vrhu jezika,odma sve ispljunem i ne mogu više piti...hah,ne znam šta je to

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
27.6.2009 12:15:47   
tikica_69
Nisam cula da netko ima takve potrebe user posted image Znam da moja mama sa socom zalijeva cvijece u vrtu jer joj onda bolje raste user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 3
27.6.2009 12:16:32   
natalijax
boze sveti na googlu trazim nema ,nadam se da nesteti bebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 4
27.6.2009 12:18:15   
natalijax
ma i moja zaljeva cvijece,al ovo jos nikad mi se ni desilo juce mi bas bila susjeda pa me sve blijedo gleda kad sam ga jela

Neposredna veza do poruke: 5
27.6.2009 12:20:01   
MILLA
meni moj gin u trudnoči preporučio jednu dobru kavu dnevno radi tlaka... ne brini ,bebi neče štetit.user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

Neposredna veza do poruke: 6
27.6.2009 12:25:20   
tikica_69
A ako ti stogod ostane, soc je i dobar piling za tijelo user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 7
27.6.2009 12:26:20   
natalijax
katastrofa bas imamo zeluce za sveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 8
27.6.2009 13:40:50   
ivanaa
sta god da je vitamini nisu sigurnouser posted image

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

Neposredna veza do poruke: 9
27.6.2009 13:52:29   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to znam ali meni se i kava pije al suzdrazavam se da je nepijem puno

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 10
27.6.2009 21:17:35   
Viky
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Nisam cula da netko ima takve potrebe user posted image Znam da moja mama sa socom zalijeva cvijece u vrtu jer joj onda bolje raste user posted image

i ja to radim...

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 11
27.6.2009 21:18:45   
natalijax
sto polijevas cvijece ili jedes socnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 12
27.6.2009 21:19:57   
dami
meni je to okus po zemlji. svaka čast!

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 13
27.6.2009 21:21:08   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image to i mm kaze sam kad mu na vrh jezika dode pobljuje se ma to je nadam se privremenouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 14
27.6.2009 21:21:57   
inna
ja volim onaj u bircu od espresso kave, kad je onak smiješan sa šećerom, ali ovaj od turske baš i ne

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 15
27.6.2009 21:30:48   
Viky
IZVORNA PORUKA: natalijax

sto polijevas cvijece ili jedes socnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sa socom zalijevam cvijeće

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

Neposredna veza do poruke: 16
29.10.2010 15:46:13   
teica*
Ja sam i u prvoj trudnoći, a i u ovoj drugoj oko 7 mjeseca počela sanjati kako jedem soc. Toliko mi paše, užaš!user posted image Ali se bojim što je slijedeće u prošloj je bio i led i pijesak (koji naravno nisam jela), ali mi se toliko jeo, koma!user posted image

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 17
29.10.2010 19:01:31   
inna
user posted image user posted image super...čitam ove postove i vidim da je natalijax trudna...i mislim si pa nisam skužila da je ponovo trudna i hoću čestitati i tak sad skužim datum i da je stara tema user posted image user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu teica*)
Neposredna veza do poruke: 18
29.10.2010 20:26:41   
ama
IZVORNA PORUKA: inna

user posted image user posted image super...čitam ove postove i vidim da je natalijax trudna...i mislim si pa nisam skužila da je ponovo trudna i hoću čestitati i tak sad skužim datum i da je stara tema user posted image user posted image
a jooj i ja isto kontam eto nata opet trudna user posted image user posted image user posted image

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!