njanja -> RE: Ringeraja u odnosu na druge portale (1.8.2008 22:20:40)
|
Mene je MM nagovorio da odem na neki trudnički forum i prijavila sam se na jedan, otvorila temu i puf..nije mi se svidjelo...Oko moje tebe, babe se pokačkale....Nakon toga bila sam ljuta na MM-a što me tjerao da forume (za sve je on kriv[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) i onda mi Je iva Piva rekla da postoji dobar portal na kojem mogu pratiti trudnoću po tjednima pa sam to na početku samo i radila...Onda sam počela škicati forum, gledati teme, upoznavati cure, ali se nisam usudila javiti...kao ono....nije to za mene, pa dokazala sam....I onda sam otvorila 1. temu i veselo me dočekala Koka....I onda druga tema...Mirna, treća tema...ne sijećam se više, ali svaki put mi je bilo sve draže doći i čakulati...i upoznavati cure....Shvatila sam da je ovo jedna vesela kumpanija (pa čak sam i RR nazvala RAZREDOM).....Sada ne prođe dan da ne zavirim što se dešava.... Ah da, što ovaj forum čini drugačiji od drugim: upravo EKIPA, valjda se našla ekipa istomišljenika, veselih pozitivnih cura/žena/mama koje jedna drugoj daju potporu, savijete i dobro se još pri tome zabavljaju.....
|
|
|
|