|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B. "Welcome my ladies!"
1.7.2009 23:05:08   
m600
IZVORNA PORUKA: dominik

pita mm su se vratile babe....s obzirom da je jucer navecer susa bilauser posted image ...sam da pohvalim domia da je veceras sam zaspao u sobiuser posted image

bravo domiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dosadilo djetetu mamu čekatuser posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 751
1.7.2009 23:05:20   
dominik
IZVORNA PORUKA: Monica

m600 blago tebi ti ne možeš spavati a ja već brojim sate kada ustajem a još sjedim za kompom..ja u pola 6 ustajem zato uživaj..

he he tebi se niti ne isplati ici spavatiiuser posted image

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 752
1.7.2009 23:05:55   
Monica
I moji spavaju već naveliko a sada im se ja idem pridružitiuser posted image
sve vas lijepo pozdravaljam..uživajte...

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 753
1.7.2009 23:06:59   
Monica

m600 blago tebi ti ne možeš spavati a ja već brojim sate kada ustajem a još sjedim za kompom..ja u pola 6 ustajem zato uživaj..

he he tebi se niti ne isplati ici spavatiiuser posted image

da istinauser posted image
već sam mislila da produžim ali me nekako vuuuuce krevetić moj :))))

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 754
1.7.2009 23:07:30   
dominik
IZVORNA PORUKA: m600

pita mm su se vratile babe....s obzirom da je jucer navecer susa bilauser posted image ...sam da pohvalim domia da je veceras sam zaspao u sobiuser posted image

bravo domiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dosadilo djetetu mamu čekatuser posted image user posted image user posted image

a je vidi nje sadauser posted image lezala sa njime pola sata, pa mm lego sa njime...onda sam fino usla u sobu i rekla da je on vec veliki i da mora sam...pa izasla pa me zvao...pa se vratila i rekla ga da ga cuvam i da cemo u subotu puniti bazen...malo smo popricali ko bu se sve kupao...i u sretnim mislima je zapajkio...a znao je koji puta i cekajuc zaspatiuser posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 755
1.7.2009 23:07:51   
m600
laku noć monica...lijepo spavajuser posted image user posted image user posted image
do pisanja

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 756
1.7.2009 23:08:14   
dominik

I moji spavaju već naveliko a sada im se ja idem pridružitiuser posted image
sve vas lijepo pozdravaljam..uživajte...

to zbog sna ili drustva u krevetuuser posted image ..laku noc

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 757
1.7.2009 23:09:32   
m600

a je vidi nje sadauser posted image lezala sa njime pola sata, pa mm lego sa njime...onda sam fino usla u sobu i rekla da je on vec veliki i da mora sam...pa izasla pa me zvao...pa se vratila i rekla ga da ga cuvam i da cemo u subotu puniti bazen...malo smo popricali ko bu se sve kupao...i u sretnim mislima je zapajkio...a znao je koji puta i cekajuc zaspatiuser posted image

user posted image user posted image user posted image vidiš kako imaš dobrog sina a kukašuser posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 758
1.7.2009 23:10:23   
Monica
ha ha ha kod mene crveno na semaforuuser posted image

pozz laku noć

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 759
1.7.2009 23:11:23   
natalijax
ima i drugih mogucnosti ne sdam rupa,monikauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 760
1.7.2009 23:13:40   
dominik

user posted image user posted image user posted image vidiš kako imaš dobrog sina a kukašuser posted image

sam mi probaj zakukat kad rodis user posted image ili kad bude imo 3 godine pa ti visi na kompu i otvori nemoguce stranice...kad ti objasnjava da on bas MORA lezat u kindacu od seke u carapicama u kojima je cijeli stan i balkon pretrcouser posted image ili ko danas kad uzme muzu tanjur sa lazanjama i veli da bu on sve pojeo i onda se njih dva pocnu prepucavatiuser posted image a sunce mamino

< Poruku je uredio dominik -- 1.7.2009 23:14:44 >

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 761
1.7.2009 23:16:11   
natalijax
sunasca mala,joj kak ste mi tak sve medene s tom djecicom,ja kad cujem da netko sam spomene djecicu user posted image user posted image user posted image user posted image mi idu al radosnice

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 762
1.7.2009 23:18:06   
dominik
IZVORNA PORUKA: natalijax

sunasca mala,joj kak ste mi tak sve medene s tom djecicom,ja kad cujem da netko sam spomene djecicu user posted image user posted image user posted image user posted image mi idu al radosnice

gledam ih kak su veliki vec...prije 5 mjeseci dora bila pikulica a sad vec skoro cijeli kindac po duzini zauzme kad se legne na TRBUH (a vi to ne mozeteuser posted image ) i rastegne ruke i noge...u sirinu je malo slaba al boze moj nitko nije savrsenuser posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 763
1.7.2009 23:19:01   
m600

sam mi probaj zakukat kad rodis user posted image ili kad bude imo 3 godine pa ti visi na kompu i otvori nemoguce stranice...kad ti objasnjava da on bas MORA lezat u kindacu od seke u carapicama u kojima je cijeli stan i balkon pretrcouser posted image ili ko danas kad uzme muzu tanjur sa lazanjama i veli da bu on sve pojeo i onda se njih dva pocnu prepucavatiuser posted image a sunce mamino

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma di bi ja kukalauser posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 764
1.7.2009 23:20:27   
m600

IZVORNA PORUKA: natalijax

gledam ih kak su veliki vec...prije 5 mjeseci dora bila pikulica a sad vec skoro cijeli kindac po duzini zauzme kad se legne na TRBUH (a vi to ne mozeteuser posted image ) i rastegne ruke i noge...u sirinu je malo slaba al boze moj nitko nije savrsenuser posted image

ja sad ozbiljno govorim....klinci su ti preslatki....ne znam koje mi je slađe... pogotovo domi kad vozi onaj bager...a tek dora na krstitlama...ajmeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
stvarno možeš biti ponosna

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 765
1.7.2009 23:21:00   
natalijax
bas o tom razmisljam neki dan, rodis i tog se sjecas koda je juce bilo a vrijeme prolazi i prolazi a djeca radtu i rastu,   i sam ti zezaj a doce i nas dan pa ce mo i mi nac zrtve za zezanjeuser posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 766
1.7.2009 23:21:13   
dominik

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma di bi ja kukalauser posted image user posted image user posted image

je je kad ti pocne peseke natezati iako si joj milijon puta rekla da to ne radi bus me se sjetila onda

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 767
1.7.2009 23:23:10   
dominik
hvala na komplimentu ali nisam ja zasluzna za to...to sam se vec zahvalila gospodinu goreuser posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 768
1.7.2009 23:23:28   
m600
pa kad ju pesek čapiuser posted image user posted image
pekinezer je opasanuser posted image
a onda će dobiti od mene još batina jer sam rekla 100 puta da NE DIRAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 769
1.7.2009 23:26:20   
dominik
e a jeste skuzile da nas tri pricamo ali na dve razlicite teme i stalno sim tam...cure nebute tak kile zgubile user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 770
1.7.2009 23:27:42   
dominik
cini mi se da bu pekinezer nakon prve prijetnje bebi nasao novi domuser posted image il bu dobio par kvadrata na balkonu

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 771
1.7.2009 23:28:03   
m600
user posted image user posted image user posted image user posted image valja pokušati...možda ode koji gram...ipak tipkamouser posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 772
1.7.2009 23:29:45   
twitty
user posted image nisam u toku kakav pekinezeruser posted image

gibam...

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 773
1.7.2009 23:32:24   
m600
ma moj pesek... ne voli nikog osim ukućana a malu djecu organski ne podnosiuser posted image
malo me strah kako će reagirati na bebača kad stigne...iako sad stavlja glavu na stomak i vrti glavicomuser posted image
možda je svjesna da dolazi prinova

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 774
1.7.2009 23:33:58   
twitty
uh gadna situacija daj joj da ponjusi bebicu kad stignete kuci pa mozda bude ok kad skuzi da je to  i "njena"bebica

gibam...

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!