Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:05:08
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: dominik pita mm su se vratile babe....s obzirom da je jucer navecer susa bila ...sam da pohvalim domia da je veceras sam zaspao u sobi bravo domiiiiiii dosadilo djetetu mamu čekat
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:05:20
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: Monica m600 blago tebi ti ne možeš spavati a ja već brojim sate kada ustajem a još sjedim za kompom..ja u pola 6 ustajem zato uživaj.. he he tebi se niti ne isplati ici spavatii
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:05:55
|
|
|
|
Monica
|
I moji spavaju već naveliko a sada im se ja idem pridružiti sve vas lijepo pozdravaljam..uživajte...
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:06:59
|
|
|
|
Monica
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: Monica m600 blago tebi ti ne možeš spavati a ja već brojim sate kada ustajem a još sjedim za kompom..ja u pola 6 ustajem zato uživaj.. he he tebi se niti ne isplati ici spavatii da istina već sam mislila da produžim ali me nekako vuuuuce krevetić moj :))))
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:07:30
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: dominik pita mm su se vratile babe....s obzirom da je jucer navecer susa bila ...sam da pohvalim domia da je veceras sam zaspao u sobi bravo domiiiiiii dosadilo djetetu mamu čekat a je vidi nje sada lezala sa njime pola sata, pa mm lego sa njime...onda sam fino usla u sobu i rekla da je on vec veliki i da mora sam...pa izasla pa me zvao...pa se vratila i rekla ga da ga cuvam i da cemo u subotu puniti bazen...malo smo popricali ko bu se sve kupao...i u sretnim mislima je zapajkio...a znao je koji puta i cekajuc zaspati
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:07:51
|
|
|
|
m600
|
laku noć monica...lijepo spavaj do pisanja
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:08:14
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: Monica I moji spavaju već naveliko a sada im se ja idem pridružiti sve vas lijepo pozdravaljam..uživajte... to zbog sna ili drustva u krevetu ..laku noc
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:09:32
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: dominik a je vidi nje sada lezala sa njime pola sata, pa mm lego sa njime...onda sam fino usla u sobu i rekla da je on vec veliki i da mora sam...pa izasla pa me zvao...pa se vratila i rekla ga da ga cuvam i da cemo u subotu puniti bazen...malo smo popricali ko bu se sve kupao...i u sretnim mislima je zapajkio...a znao je koji puta i cekajuc zaspati vidiš kako imaš dobrog sina a kukaš
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:10:23
|
|
|
|
Monica
|
ha ha ha kod mene crveno na semaforu pozz laku noć
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:11:23
|
|
|
|
natalijax
|
ima i drugih mogucnosti ne sdam rupa,monika
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:13:40
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: dominik a je vidi nje sada lezala sa njime pola sata, pa mm lego sa njime...onda sam fino usla u sobu i rekla da je on vec veliki i da mora sam...pa izasla pa me zvao...pa se vratila i rekla ga da ga cuvam i da cemo u subotu puniti bazen...malo smo popricali ko bu se sve kupao...i u sretnim mislima je zapajkio...a znao je koji puta i cekajuc zaspati vidiš kako imaš dobrog sina a kukaš sam mi probaj zakukat kad rodis ili kad bude imo 3 godine pa ti visi na kompu i otvori nemoguce stranice...kad ti objasnjava da on bas MORA lezat u kindacu od seke u carapicama u kojima je cijeli stan i balkon pretrco ili ko danas kad uzme muzu tanjur sa lazanjama i veli da bu on sve pojeo i onda se njih dva pocnu prepucavati a sunce mamino
< Poruku je uredio dominik -- 1.7.2009 23:14:44 >
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:16:11
|
|
|
|
natalijax
|
sunasca mala,joj kak ste mi tak sve medene s tom djecicom,ja kad cujem da netko sam spomene djecicu mi idu al radosnice
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:18:06
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: natalijax sunasca mala,joj kak ste mi tak sve medene s tom djecicom,ja kad cujem da netko sam spomene djecicu mi idu al radosnice gledam ih kak su veliki vec...prije 5 mjeseci dora bila pikulica a sad vec skoro cijeli kindac po duzini zauzme kad se legne na TRBUH (a vi to ne mozete ) i rastegne ruke i noge...u sirinu je malo slaba al boze moj nitko nije savrsen
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:19:01
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: dominik a je vidi nje sada lezala sa njime pola sata, pa mm lego sa njime...onda sam fino usla u sobu i rekla da je on vec veliki i da mora sam...pa izasla pa me zvao...pa se vratila i rekla ga da ga cuvam i da cemo u subotu puniti bazen...malo smo popricali ko bu se sve kupao...i u sretnim mislima je zapajkio...a znao je koji puta i cekajuc zaspati vidiš kako imaš dobrog sina a kukaš sam mi probaj zakukat kad rodis ili kad bude imo 3 godine pa ti visi na kompu i otvori nemoguce stranice...kad ti objasnjava da on bas MORA lezat u kindacu od seke u carapicama u kojima je cijeli stan i balkon pretrco ili ko danas kad uzme muzu tanjur sa lazanjama i veli da bu on sve pojeo i onda se njih dva pocnu prepucavati a sunce mamino ma di bi ja kukala
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:20:27
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: natalijax sunasca mala,joj kak ste mi tak sve medene s tom djecicom,ja kad cujem da netko sam spomene djecicu mi idu al radosnice gledam ih kak su veliki vec...prije 5 mjeseci dora bila pikulica a sad vec skoro cijeli kindac po duzini zauzme kad se legne na TRBUH (a vi to ne mozete ) i rastegne ruke i noge...u sirinu je malo slaba al boze moj nitko nije savrsen ja sad ozbiljno govorim....klinci su ti preslatki....ne znam koje mi je slađe... pogotovo domi kad vozi onaj bager...a tek dora na krstitlama...ajmeeeeee stvarno možeš biti ponosna
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:21:00
|
|
|
|
natalijax
|
bas o tom razmisljam neki dan, rodis i tog se sjecas koda je juce bilo a vrijeme prolazi i prolazi a djeca radtu i rastu, i sam ti zezaj a doce i nas dan pa ce mo i mi nac zrtve za zezanje
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:21:13
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: dominik a je vidi nje sada lezala sa njime pola sata, pa mm lego sa njime...onda sam fino usla u sobu i rekla da je on vec veliki i da mora sam...pa izasla pa me zvao...pa se vratila i rekla ga da ga cuvam i da cemo u subotu puniti bazen...malo smo popricali ko bu se sve kupao...i u sretnim mislima je zapajkio...a znao je koji puta i cekajuc zaspati vidiš kako imaš dobrog sina a kukaš sam mi probaj zakukat kad rodis ili kad bude imo 3 godine pa ti visi na kompu i otvori nemoguce stranice...kad ti objasnjava da on bas MORA lezat u kindacu od seke u carapicama u kojima je cijeli stan i balkon pretrco ili ko danas kad uzme muzu tanjur sa lazanjama i veli da bu on sve pojeo i onda se njih dva pocnu prepucavati a sunce mamino ma di bi ja kukala je je kad ti pocne peseke natezati iako si joj milijon puta rekla da to ne radi bus me se sjetila onda
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:23:10
|
|
|
|
dominik
|
hvala na komplimentu ali nisam ja zasluzna za to...to sam se vec zahvalila gospodinu gore
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:23:28
|
|
|
|
m600
|
pa kad ju pesek čapi pekinezer je opasan a onda će dobiti od mene još batina jer sam rekla 100 puta da NE DIRAAAA
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:26:20
|
|
|
|
dominik
|
e a jeste skuzile da nas tri pricamo ali na dve razlicite teme i stalno sim tam...cure nebute tak kile zgubile
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:27:42
|
|
|
|
dominik
|
cini mi se da bu pekinezer nakon prve prijetnje bebi nasao novi dom il bu dobio par kvadrata na balkonu
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:28:03
|
|
|
|
m600
|
valja pokušati...možda ode koji gram...ipak tipkamo
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:29:45
|
|
|
|
twitty
|
nisam u toku kakav pekinezer
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:32:24
|
|
|
|
m600
|
ma moj pesek... ne voli nikog osim ukućana a malu djecu organski ne podnosi malo me strah kako će reagirati na bebača kad stigne...iako sad stavlja glavu na stomak i vrti glavicom možda je svjesna da dolazi prinova
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 1.7.2009 23:33:58
|
|
|
|
twitty
|
uh gadna situacija daj joj da ponjusi bebicu kad stignete kuci pa mozda bude ok kad skuzi da je to i "njena"bebica
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!