Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 14:20:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Candy Pozdrav žene,kako ste ?Ova sparina me ubija,pa ne da se disati ... Pozz Candy! Hoces li ti vise krenuti na to more
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 14:21:05
|
|
|
|
Puli
|
ciao candy only for you
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 14:23:30
|
|
|
|
Puli
|
u zg-u koma sparina zadnja dva tjedna i svaki dan povremeni prolomi oblaka i pljuskovi zvrkić i ja planiram tu školjku za pijesak i vodu kupiti curki za more
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 14:23:42
|
|
|
|
Candy
|
Oooo,Puli,hvala ti ... Čekaj,jel to znači da sam vam dosadna,pa me se hoćete riješiti ?E,pa nećete ... Vjerojatno idem sljedeći tjedan...
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 14:25:12
|
|
|
|
Marta j
|
Kod njih je jeftinije nego kod nas nama je dan apartmana 110kn.A apartman ima sve. I ove godine idemo sami Mate ce kod moje mame(ako ga se mognem odvojiti od njega) to je poklon za godisnjicu braka al je malo kasniji godisnjica je bila 10.6 a posto tada nismo mogli ici idemo u 8mj.
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 14:25:12
|
|
|
|
ZVRK
|
školjkica je za svaku pohvalu sada vas pozdravljam.mališa se probudio i hoće se maziti. pa pa
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 14:26:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Candy Oooo,Puli,hvala ti ... Čekaj,jel to znači da sam vam dosadna,pa me se hoćete riješiti ?E,pa nećete ... Vjerojatno idem sljedeći tjedan... neeeeee, znala sam da ces tako prutumaciti nego mi zao da si na godisnjem a da more propadne, samo brinem
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 14:29:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Kod njih je jeftinije nego kod nas nama je dan apartmana 110kn.A apartman ima sve. I ove godine idemo sami Mate ce kod moje mame(ako ga se mognem odvojiti od njega) to je poklon za godisnjicu braka al je malo kasniji godisnjica je bila 10.6 a posto tada nismo mogli ici idemo u 8mj. nadam se da ce odvajanje uspeti, iako ce ti maleni jako nedostajati, verujem da ce ti i prijati odmor
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 14:31:52
|
|
|
|
Candy
|
Ma Nellyca,sve ok,šalim se ja !Neće mi more propasti,imam ja dovoljno godišnjeg,a i imam gdje otići tako da nije problem ...Imam neke obaveze još za poriješavati u Zg-u,pa ću lagano sljedeći tjedan spakirati kofere i preseliti se na Jadran ... Kako si ti i tvoj anđelek? Zvrk,pa-pa,pusa Zvrkiću !
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 14:34:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Candy Ma Nellyca,sve ok,šalim se ja !Neće mi more propasti,imam ja dovoljno godišnjeg,a i imam gdje otići tako da nije problem ...Imam neke obaveze još za poriješavati u Zg-u,pa ću lagano sljedeći tjedan spakirati kofere i preseliti se na Jadran ... Kako si ti i tvoj anđelek? Zvrk,pa-pa,pusa Zvrkiću ! to je onda super Evo malena spava, dobro smo...mada ona bolje nego ja, jer nocas jedva da sam i spavala
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 14:35:21
|
|
|
|
Puli
|
zvrk pa pa,ljubi zvrkića marta bit ce mati dobro s bakom a ti se odmori i nauživaj s mužićem tih osam dana
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 14:36:59
|
|
|
|
Candy
|
Nellyca,a što,nije htjela spavati noćas? Pa nije ni čudo,ovo vrijeme je ludo za nas,a kamo li ne za kikače ...Kakvo je vrijeme tamo?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 14:38:33
|
|
|
|
Candy
|
Marta,lijepo ćete se odmoriti i nauživati ..A Matek će uživati s bakom ... Ne mogu vjerovati koliko je jeftinije u Crnoj Gori...
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 14:41:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Mene iskreno cudi da je tako jeftino, nikad tako nije bilo jeftino dole... Candy, spavala je ona, nego sam ja bila pod utiskom nekog sinocnjeg dogadjaja, i previse sam razmisljala o tome...pa san nikako nije hteo da mi dodje na oci...
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 14:42:27
|
|
|
|
Puli
|
Ne mogu vjerovati koliko je jeftinije u Crnoj Gori... to znam jer mnogi iz dubrovnika idu tamo u noćne provode a dio turista odsjeda tamo i dolazi u jednodnevni posjed dubrovniku
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 14:43:19
|
|
|
|
Candy
|
Nellyca,nadam se da nije bilo nešto ružno ... Ajme,ovdje je opet prolom oblaka,nešto prestrašno
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 14:44:29
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Puli Ne mogu vjerovati koliko je jeftinije u Crnoj Gori... to znam jer mnogi iz dubrovnika idu tamo u noćne provode a dio turista odsjeda tamo i dolazi u jednodnevni posjed dubrovniku Čula sam i ja da to ljudi rade,ali opet da je toliko jeftinije... Puli,a kad ćeš ti na jug ?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 14:46:15
|
|
|
|
Monica
|
Pozdrav curke vidim da pricate o crnoj gori sinoć mi se rođaci vratili s godišnjeg bili su u Orebići pa su jedan dan isli u crnu .g i kazu da je za trecinu jeftinije nego kod nas...samo nam je tako daleko
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 14:47:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa bilo je ruzno , ali se dobro zavrsilo, nema nikakvih posledica, to je najbitnije cure napustam vas, kuckamo se posle pa pa !
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 14:48:55
|
|
|
|
Monica
|
moze meni mala pomoc planiram napraviti album pa mi recite ako stavim da je dostupan samo mojim prijateljima kako to onda ide dali oni meni daju zahtijev da ga vide ili kako?*
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 14:50:35
|
|
|
|
Puli
|
Ajme,ovdje je opet prolom oblaka,nešto prestrašno user posted image u centru ništa ne pada candy ali zvali nas s trga sa štanda da pljušti a mi četiri stanice dalje i tu je suša candy mi gibamo prvi dan moga godišnjeg 27.7. imamo let u 6.15 ujutro
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 14:56:13
|
|
|
|
Candy
|
Super Puli,koliko ostajete?Da,ovo vrijeme je suludo,sad se spustilo i prestalo za pet minuta,ma koma ... Curke,idem s frendicom na kavicu,pozdravljam do kasnije,pozdrav svima,uživajte !
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 15:06:17
|
|
|
|
Puli
|
bit ćemo mjesec dana candy imam lapp pa ću se javljati uživo nagovorili smo nonu da ide pa će i ona biti s nama 10 dana baš se veselim što ide nije bila punih 19 godina u rodnom gradu
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 16:12:50
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: Monica Pozdrav curke vidim da pricate o crnoj gori sinoć mi se rođaci vratili s godišnjeg bili su u Orebići pa su jedan dan isli u crnu .g i kazu da je za trecinu jeftinije nego kod nas...samo nam je tako daleko Ja sam vec bila dole i stvarno je jeftinije nego kod nas i ode kod nas sve vise ih ide dole na ljetovanje nego na nasu obalu bas zbog tog sto je jeftinije sto je tuzno al istinito.
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 17:01:34
|
|
|
|
natalijax
|
bok zenice sto ima,jel kisi ili sunce sija,nema nikog gdje ste
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!