Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 23:44:44
|
|
|
|
twitty
|
IZVORNA PORUKA: kitty veceras je zanimljivo konacno sam stigla do birtije od zanimljivih tama kako ste mi vi? ja sam happy kupila sam si crocsice(ne prave) zivo me zanimalo zasto ih moj ivan toliko voli,sad kuzim,preudobne su kitty ovo je osobno grrrrrrrrrrrr
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 23:48:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: Nellyca a da, bacila sam oko na aktuelnu temu i shvatila o cemu se radi...ali nemam zivaca za citanje, ionako nisam neke volje. a sto se mm-a tice, sad nismo u ljubavi, ne volim ga veceras kako decica? nelly a sta je sa onom poslovicom ako zelis nesto uraditi kako valja uradi sam ...btw tata mi je bio u tvojim krajevima pa nas sad doma pili vec dva dana sa time pa mislim da sam se udala( a ne ozenila) bas iz tog razloga da stalno samo ja ne bi sprovodila tu poslovicu u delo Jel bio bas u Beogradu ili ...? da, zvali su ih iz ministarstva na potpisivanje nikih...veli da je odlicno...da zivot buja navecer...odusevilo ga na trgu neka izlozba keramike il tak nekaj...jedino veli kak u hotelu ne pise pozivni za hr drago mi je ako mu je stvarno bilo lepo, mada ga vreme i nije bas posluzilo
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 23:50:05
|
|
|
|
kitty
|
IZVORNA PORUKA: twitty IZVORNA PORUKA: kitty veceras je zanimljivo konacno sam stigla do birtije od zanimljivih tama kako ste mi vi? ja sam happy kupila sam si crocsice(ne prave) zivo me zanimalo zasto ih moj ivan toliko voli,sad kuzim,preudobne su kitty ovo je osobno grrrrrrrrrrrr o yeah imas zeleno svijetlo
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 23:51:35
|
|
|
|
Anoniman
|
evo cica maca i pticica opet nesto u svojim siframa
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 23:52:03
|
|
|
|
twitty
|
grrrr kitty grrrrrrr
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 23:52:55
|
|
|
|
twitty
|
rekla sam joj da i meni kupi kad bude isla ali naravno ona je mene ZABORAVILA
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 23:53:28
|
|
|
|
kitty
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca evo cica maca i pticica opet nesto u svojim siframa hmmm sifre rekla je da ce ih kupit ako ja probam i kazem da su udobne,ja bila pokusni kunic i sad joj dala zeleno
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 23:54:48
|
|
|
|
kitty
|
IZVORNA PORUKA: twitty rekla sam joj da i meni kupi kad bude isla ali naravno ona je mene ZABORAVILA nisam,nije bilo broja a i rekla si da ih probam pa da ti kazem jesu dobre
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 23:55:49
|
|
|
|
twitty
|
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dajte jednu mrzlu cure pojest ce pticica macu
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 23:58:07
|
|
|
|
kitty
|
IZVORNA PORUKA: twitty grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dajte jednu mrzlu cure pojest ce pticica macu morat ces jos malo narast
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 23:58:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kitty IZVORNA PORUKA: Nellyca evo cica maca i pticica opet nesto u svojim siframa hmmm sifre salila sam se duso, to je bilo na racun toga da ste uvek u isto vreme na forumu, i da ste postale sumnjive...a posto nisam mogla da ukapiram o cemu se radi (da si zaboravila da joj kupis grrr srame te bilo ), onda sam lupila da ste pocele i da pricate u siframa
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 23:59:01
|
|
|
|
twitty
|
he-he-he nestala cuba sa aktivnih korisnika progutale ste je lavice
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 4.7.2009 23:59:37
|
|
|
|
kitty
|
evo jedna da se pomirimo
< Poruku je uredio kitty -- 5.7.2009 0:02:24 >
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 5.7.2009 0:00:37
|
|
|
|
twitty
|
IZVORNA PORUKA: kitty IZVORNA PORUKA: twitty grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dajte jednu mrzlu cure pojest ce pticica macu morat ces jos malo narast ovolika?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 5.7.2009 0:01:50
|
|
|
|
kitty
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: kitty IZVORNA PORUKA: Nellyca evo cica maca i pticica opet nesto u svojim siframa hmmm sifre salila sam se duso, to je bilo na racun toga da ste uvek u isto vreme na forumu, i da ste postale sumnjive...a posto nisam mogla da ukapiram o cemu se radi (da si zaboravila da joj kupis grrr srame te bilo ), onda sam lupila da ste pocele i da pricate u siframa i ti si s nama svako vece sad smo sve tri sumljive kako mi je princeza?kako je spavala sinoc?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 5.7.2009 0:03:49
|
|
|
|
kitty
|
bojim te se tako velike evo tebi pivce
< Poruku je uredio kitty -- 5.7.2009 0:04:33 >
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 5.7.2009 0:04:42
|
|
|
|
Anoniman
|
malena je super, stvarno je poslednja 3 dana predobra...ne smem previse da hvalim, krenuce sve naopako a sinoc je ok spavala, mada se malo ranije probudila jutros...ja sam lose spavala, inace bi mi to lakse palo tebi duje, kako spava?
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 5.7.2009 0:07:29
|
|
|
|
kitty
|
po noci je dobar zadnje dane,danas je bija super a juce teska nevolja
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 5.7.2009 0:07:30
|
|
|
|
twitty
|
kitty i bolje ti je nellyce bas mi je drago da je sarica ok
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 5.7.2009 0:08:45
|
|
|
|
twitty
|
IZVORNA PORUKA: kitty po noci je dobar zadnje dane,danas je bija super a juce teska nevolja ovo ludo vrime njih satare pa cendraju moji su se danas malo grizli međusobno-malo su mene grizli
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 5.7.2009 0:10:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo da tako i ostane, dusa mamina e drage moje, napustam vas, idem sa sestrom da gledam crtace mog detinjstva- Evokse jel ih se seca neko? sestra ih nasla na netu i skinula, srecna sam kao malo dete kad ih gledam, bas bude neku nostlagiju
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 5.7.2009 0:12:34
|
|
|
|
twitty
|
dajte nellyce meni nađite branka kockicu ja za njim
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 5.7.2009 0:14:46
|
|
|
|
Anoniman
|
ufff gde njega nadje jel mogu mapet bebe za zamenu, imam i to reci cu sestri da potrazi, pa ti javljam rezultate potrage...a mozda uspem i nekim dvd-ijem da te obradujem
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 5.7.2009 0:15:46
|
|
|
|
Anoniman
|
napustam vas drage, sestra vec ludi, ceka me vise od pola sata laku noc, lepe snove vam zelim!! kissss
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 5.7.2009 0:15:57
|
|
|
|
twitty
|
mogu i muppet bebe al braaaaaaankoooooooooo!!! ja sam tada bila mala
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!