Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 5.7.2009 23:08:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Marta, moja je super, bas je nesto dobra poslednja 3-4 dana, ne smem da je hvalim da mi se ne pokvari Kittyyyyy!!! Spava dusa, bila je danas predobra, ceo dan mi bile 3 drugarice, i bas je uzivala u drustvu, ma samo se smejala! A doticni gospodin je tek juce gledao klime, u emmezete, i nije nasao nista odgovarajuce...pa je cuo da u Victe ima neka dobra prodavnica, a naravno oni ne rade vikendom, tako da ce tek sutra otici...ne pitam ga vise, ne interesuje me, samo me interesuje njegova recenica- "klima ugradjena", a sta ce prethoditi tome ne zanima me kako si mi ti ? kakav je duje bio danas?
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 5.7.2009 23:09:38
|
|
|
|
Anoniman
|
stavila sam jos par slicica u album
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 5.7.2009 23:12:24
|
|
|
|
kitty
|
idem virnit slije pa ti odgovorim na sva pitanja
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 5.7.2009 23:18:59
|
|
|
|
kitty
|
duje je i danas super,samo veceras nikako da zaspe,samo mi se smjeskao i gugutao ja ko po obicaju u ovo doba krepana
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 5.7.2009 23:20:51
|
|
|
|
kitty
|
marta tebe nikako da sretnem,kako si,kako mate?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 5.7.2009 23:20:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako ga ti uspavljujes draga? e a ja danas izgledam kao da imam bebu koja nikada ne spava i koja je jako zahtevna, moj izgled uopste ne ide uz ovako dobru bebu kao sto je Sara
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 5.7.2009 23:23:15
|
|
|
|
kitty
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Kako ga ti uspavljujes draga? e a ja danas izgledam kao da imam bebu koja nikada ne spava i koja je jako zahtevna, moj izgled uopste ne ide uz ovako dobru bebu kao sto je Sara vozimo se u kolicima dok ne zaspe,tako mi je najlakse a ponekad (al sad vec rijetko) zaspe na siki
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 5.7.2009 23:31:38
|
|
|
|
Anoniman
|
moja je danas posle ne znam ni ja koliko zaspala sisajuci... nedostaju mi ti dani ja nju pred spavanje nahranim, stavim cucu, ugasim svetlo i ona vec za 10 minuta spava, tu naviku jos nije promenila (nadam se i da nece)
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 5.7.2009 23:38:03
|
|
|
|
kitty
|
blago tebi,moj nece dudu
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 5.7.2009 23:41:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako je dragi? Jel dolazi?
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 6:03:48
|
|
|
|
Puli
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 6:06:45
|
|
|
|
Puli
|
evo ja popila svoju kavicu noć prošla mirno,cvijeta me nije budila evo ostavljam kavice za srećograbilice i kidam na desno put kupaone
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 7:07:57
|
|
|
|
vjerae
|
Dobro jutro
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 7:53:50
|
|
|
|
Zvonki
|
Dobro jutro vjeraee! Jesmo dobro danas?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 8:12:02
|
|
|
|
vjerae
|
Još jednom dobro jutro a tako tako smo,mali mi se ne skida sa ruku pa je malo plako jel ga nisam više htjela držat pa je sad zaspo.A t kako si?Koka ti ?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 8:14:18
|
|
|
|
koka
|
vruće draga, jučer bili na kupanju i Rokić je bio zločest pa za kaznu danas ne idemo i šta sad da radim?//gdje ima lijepo mjestu za kupanje?gdje idete vi?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 8:16:14
|
|
|
|
vjerae
|
A gle mi ti idemo na materadu na onaj zavoj kod izvora,ali bude mi ok na ćurku i picalu jel tamo ima pličaka,a vi
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 8:18:44
|
|
|
|
Zvonki
|
Ja sam na poslu. Nekako laganini danas počeo dan. Nadam se da će tako i ostati. Koka, što gnjaviš djete? Tako je meni mala kad je imala negdje 3-4 god. rekla dok je bila u kazni - ti nisi mama, ti si maćeha (bila je tada aktualno gledanje Pepeljuge, odatle inspiracija)
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 8:21:16
|
|
|
|
vjerae
|
Zato mi uživamo na materadi na poćetku je kamenćići a dalje pijesak i plitko je nema gužveal nema hlada
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 8:27:43
|
|
|
|
koka
|
zvonki moj sin mi je jučer rekao da sam ja jedina zločesta prema njemu da mi neće poslat zubić vilu(iskreno se nadam da mi neće doči )..vjerae mora postojati negdje di ima i malo hlada, al mi idemo tek oko 5 na more, pa možda i suncobran bi bio dovoljan. javit ću ti se kad budemo išli za poreč pa se možemo i s Nikom dogovorit.
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 8:30:50
|
|
|
|
vjerae
|
Mi nosimo suncobran i idemo poslje 4 .Nika nam uživa i Istražuje Porečke plaže.Sad kidam da mi moj nebi pao sa kreveta.Izljubite svoju djećicu!
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 8:43:47
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: koka zvonki moj sin mi je jučer rekao da sam ja jedina zločesta prema njemu da mi neće poslat zubić vilu(iskreno se nadam da mi neće doči ).. Hahahahaa, a možeš misliti kako je tek meni. Troje djece, znači, 216 mliječna zubića.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!