Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 23:09:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: Candy Metaxa Među grčkim digestivima najpoznatija je metaxa. Metaxa je najpoznatiji grčki konjak. Što je stariji to je kvalitetniji i cjenjeniji. Najmlađi je tri godine. Kad govorimo o Metaxi to se ne odnosi samo na konjak nego i na jedinstveni špirit. A Placido mi je taman leg'o ..Daj još 1. -zanimljivo! - nikad čula! po mom misljenju, nista nisi propustila
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 23:11:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Onda ok... meni ionak dosta prst črnoga... sve ostalo je samo meljava, ne bi ja to mogla
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 23:16:39
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi Onda ok... meni ionak dosta prst črnoga... sve ostalo je samo meljava, ne bi ja to mogla Sve ostalo je samo kaj ???
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 23:17:57
|
|
|
|
kitty
|
vece ko o cemu vi o alkoholu dajte rundu da i ja nazdravim sarinom zubicu
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 23:20:08
|
|
|
|
Zvonki
|
Oh, moje pijandure, odoh vam ja. Neešto nisam u elementu večeras. Dugo nisam bila u noćnoj pa me satralo. Nemojte da vas ujutro nađem pod šankom,o.k.? Nellyca, pazi na njih dvije. Evo, za poslije
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 23:20:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Candy IZVORNA PORUKA: Mariachi Onda ok... meni ionak dosta prst črnoga... sve ostalo je samo meljava, ne bi ja to mogla Sve ostalo je samo kaj ??? mlaćenje prazne slame curke, idem ja u krpe... Laku vam noć želim! Hugs&kisses! Najte pretjerati s tequilom, vjutro glava boli od nje!
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 23:21:50
|
|
|
|
Candy
|
Kaj će nam aspirin,trebat' će nam nekaj za želudac ... Pa-pa Zvonki,lijepo spavaj i ljubni svoje princezice ! Kitty,bokić,samo se ti posluži
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 23:21:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Zvonki draga, pogresnu osobu si zaduzila za tako odgovoran posao evo kitty je najsvezija,nek nas ona pripazi molim osoblje da posluzi moju dragu cica macu, ja preko mozille nisam u mogucnosti
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 23:24:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Mariachi laku noc, lepe snove btw, kod mene tequila stvara crne rupe u pamcenju, nista od glavobolje
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 23:25:43
|
|
|
|
kitty
|
laku noc zvonki i mariachi,bas mi je tao sta necete jos malo ostat candy,nellyce kako ste mi? ja tamanim visnje od kojih sam twitty obecala napravit kolac ubit ce me
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 23:26:41
|
|
|
|
Candy
|
Mariachi,laka ti noć draga,ugodne snove tebi i princezicama
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 23:28:37
|
|
|
|
Candy
|
Kitty,dobro smo,zabavljamo se malo ... A ti,tvoji dečki?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 23:29:32
|
|
|
|
Anoniman
|
jos jedan fajt pticice i cica mace, pre neko vece oko sandala, sad oko kolaca ova rr je postala ratna zona ja sam ti super draga, ti? kako decica? da i duji nije izasao koji zub danas? a da, njemu ce sutra
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 23:32:04
|
|
|
|
Candy
|
Sandala?Nešto sam propustila ?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 23:34:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Da da, maca je sebi kupila, a nije pticici iako je rekla da hoce i posle se vadila na to da nije nasla broj...a znas kakve su te macke i pticice, nikad mir s njima
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 23:42:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Drage moje, napustam vas, laku noc..hocu da pokusam malo ranije da zaspim
|
|
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 23:43:42
|
|
|
|
kitty
|
joj sad ispadam grozna stvarno nije bilo broja,bile su roze za koje bi me lansirala na misec da sam ih donila ne duje jos nema zubic,moje sike su jos neko vrijeme sigurne decki su ok,jedan je kod mmame a drugi u krevetcu,spokojno pajki,dobio je danas malo cokolade pa je raspolozen citav dan
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 23:44:43
|
|
|
|
kitty
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Drage moje, napustam vas, laku noc..hocu da pokusam malo ranije da zaspim i meni je to misija veceras,tus i krevet pozdrav i od mene
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 23:47:51
|
|
|
|
Candy
|
Otišla je Nelly ...I ti odlaziš Kitty?Laku i mirnu noć vam želim ... Išla sam si napravit kokice u mikrovalnoj,s obzirom da nisam našla ništa slatkog ...i sad je već malo lakše
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 6.7.2009 23:49:42
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
večeeeeerrrrrr, žene .. otkad me nije bilo u noćnoj kaj ima? kako ste? ko se sprema na GO??
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 7.7.2009 0:02:59
|
|
|
|
Candy
|
Pa Floki,ženo,jesi ti živa?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 7.7.2009 0:15:05
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: Candy Pa Floki,ženo,jesi ti živa? prav da velim, jedva :))... na poslu totalni šiz, doma dečki imaju zahtjeve, ali guram. kaj ima kod tebe, kad ćeš na odmor??
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 7.7.2009 0:18:22
|
|
|
|
Candy
|
Već sam mislila da si otišla bez pozdrava ...Nema te na Raji,rekoh možda si na GO ... Što se mene tiče,odmaram već neko vrijeme,ali sam još u Zg-u,ovih dana bih kao trebala krenuti ka Jadranu ...Uglavnom,niš' pametnog nema,ljenčarim (zasluženo,naravno ) Kad ćeš ti na godišnji?
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 7.7.2009 0:19:38
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ja na GO 15.8., onda napravim jedan poslić u Zg i 21. idemo na more neka i ti odmaraš... a di ćete na Jadran?!?!
|
|
RE: C.B. "Welcome my ladies!" 7.7.2009 0:22:11
|
|
|
|
Candy
|
Ajooj,tek tada ideš na more?Sve ćemo se vratiti a ti ćeš nam onda reći : Komadi,ja odoh na more A čuj,Jadran je širok pojam ...iskreno ne znam točno,u planu je Istra,Kvarner i srednja Dalmacija
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!