Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Naučite posebnu vrstu masaže vagine! 30.6.2009 12:25:19
|
|
|
|
lueman
|
dakle žene. pa tu vas je više nego u bircu izgleda da nas je privukla masaža
|
|
RE: Naučite posebnu vrstu masaže vagine! 30.6.2009 12:26:56
|
|
|
|
m600
|
ja predlažem da se preselimo u birc da ne bi i mi dobile pimpekom po glavi
|
|
RE: Naučite posebnu vrstu masaže vagine! 30.6.2009 12:40:45
|
|
|
|
novamama
|
Drage moje, naravno da se ne slažemo svi oko svega, i ja se zaista ne želim svađati sa vama, niti želim ikoga izbacivati sa foruma, po mojim postovima se to ne vidi! samo sam htjela da se dotičnom forumašu napomene da stavlja malo primjerenije naslove tema za ovaj forum. Npr. ova tema mogla bi se zvati i Posebna masaža za nju, ili nešto slično... ako to ne upali, otvaram birc: c.b.: 'ukrućeni penis i vlažna vagina', pa ćemo vidjeti kako će raditi
|
|
RE: Naučite posebnu vrstu masaže vagine! 30.6.2009 12:53:48
|
|
|
|
m2003
|
ja stvarno ne vidim sto je degutantno i perverzno u iti jednoj riječi u naslovu ili temi!
|
|
|
|
RE: Naučite posebnu vrstu masaže vagine! 30.6.2009 12:58:40
|
|
|
|
Ruža
|
Cure jel smijem ja otići malo ubiti oko? Ili da čekam kako će rasprava teći? Kud baš mene zapade ovaj forum za moderiranje. Meni ne paše uopće forum seksualnost jer ne volim javno o tome, ali ignoriram, ne komentiram i čitam jedino zato što moram. Čovjek ne krši pravila foruma i sve dok je tako ravnopravan je član. Ako vam ne odgovaraju ovakve teme nemojte ih čitati. Molim mir na mom forumu! Nemojte da tavu moram vaditi.
|
|
RE: Naučite posebnu vrstu masaže vagine! 30.6.2009 13:05:09
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: m2003 ja stvarno ne vidim sto je degutantno i perverzno u iti jednoj riječi u naslovu ili temi! potpisujem, i ništa ne razumjem, sad sam se uključila (ne vidim gdje piše o kakvoj se masaži radi )
|
|
RE: Naučite posebnu vrstu masaže vagine! 30.6.2009 13:06:19
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: m2003 ja stvarno ne vidim sto je degutantno i perverzno u iti jednoj riječi u naslovu ili temi! potpisujem..
|
|
RE: Naučite posebnu vrstu masaže vagine! 30.6.2009 17:29:51
|
|
|
|
ivanaa
|
ja moram priznat da mi tip od prve djeluje ko perverznjak pod pravom je temom i sve al imam dojam da doma navlaci malog na ovo
|
|
RE: Naučite posebnu vrstu masaže vagine! 30.6.2009 23:24:38
|
|
|
|
kitty
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa ja moram priznat da mi tip od prve djeluje ko perverznjak pod pravom je temom i sve al imam dojam da doma navlaci malog na ovo i ja isto
|
|
RE: Naučite posebnu vrstu masaže vagine! 30.6.2009 23:48:48
|
|
|
|
koka
|
Jest da su mu sve teme vezane uz seksualnost i naslovi uvijek privuku, možda nam želi nešto poručiti, možda je nečiji muž??? i meni se to ne sviđa, al na pravom mjestu je pa ko mu šta može , osim Ružina tava
|
|
RE: Naučite posebnu vrstu masaže vagine! 1.7.2009 8:59:56
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa ja moram priznat da mi tip od prve djeluje ko perverznjak pod pravom je temom i sve al imam dojam da doma navlaci malog na ovo Potpisujem
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!