Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Podrška Novojmami izbacimo uljeza s foruma 30.6.2009 12:52:30
|
|
|
|
vjerae
|
Kaj nemate mira?Tko neće čitat ne mora a tko hoće nek izvoli....kaj nonstop netko mora probleme radit
|
|
RE: Podrška Novojmami izbacimo uljeza s foruma 30.6.2009 12:52:41
|
|
|
|
MILLA
|
šta se to u zadnje vrijeme događa sa ovim forumom? ono,l.brena,pa m.jackson,pa zaključavanje tih tema,pa..... ja nisam u nijednoj sudjelovala,vidjela sam tek kad su bile zaključane i mogu reči da sam sa vama više od godinu dana i da me sve to jaakkkooo iznenadilo .
|
|
RE: Podrška Novojmami izbacimo uljeza s foruma 30.6.2009 12:53:35
|
|
|
|
novamama
|
znači idući birc možemo nazvati 'ukrućeni penis i vlažna vagina'....? sve hrvatske riječi...do jedne.... hmmmm
|
|
RE: Podrška Novojmami izbacimo uljeza s foruma 30.6.2009 12:54:14
|
|
|
|
tikica_69
|
Ni meni nije jasno...meni kad nesto smeta, preskocim temu....ja recimo nikada njegove teme ne komentiram i djenja bok...a on nek otvara do sutra ako ga to veseli
|
|
RE: Podrška Novojmami izbacimo uljeza s foruma 30.6.2009 12:54:35
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: novamama znači idući birc možemo nazvati 'ukrućeni penis i vlažna vagina'....? sve hrvatske riječi...do jedne.... hmmmm Ne jer nije na temi Seksualnost
|
|
RE: Podrška Novojmami izbacimo uljeza s foruma 30.6.2009 12:54:50
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: vjerae Kaj nemate mira?Tko neće čitat ne mora a tko hoće nek izvoli....kaj nonstop netko mora probleme radit ne smatram da su problemi u pitnaju, nego diskusija i rasprava o onome što se nekome sviđa ili ne sviđa, onosno paše ili ne.
|
|
RE: Podrška Novojmami izbacimo uljeza s foruma 30.6.2009 12:55:51
|
|
|
|
vjerae
|
Ova tema ne vodi nikud prestanite sa svađama,i treba zaključavat takve teme jel ne vode nikuda,pa tako treba i ovu
|
|
RE: Podrška Novojmami izbacimo uljeza s foruma 30.6.2009 12:56:09
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: vjerae Kaj nemate mira?Tko neće čitat ne mora a tko hoće nek izvoli....kaj nonstop netko mora probleme radit ne smatram da su problemi u pitnaju, nego diskusija i rasprava o onome što se nekome sviđa ili ne sviđa, onosno paše ili ne. odnosno što je primjereno, a što ne... ja molim administratore da i oni malo razmisle o tome. gore sam navela razliku između naslova tema...
|
|
RE: Podrška Novojmami izbacimo uljeza s foruma 30.6.2009 12:57:29
|
|
|
|
tikica_69
|
Svima ne pasu sve teme, ali meni je normalno da ih covjek onda preskoci i ne komentira. Ne razumijem cemu ovakva lincovanja. No svakome njegovo veselje. Danas je sloboda pisanja sveprisutna i ne bih se vracala u srednji vijek. Ja njegove teme ne komentiram kao i hrpu drugih u kojime se ne nalazim i to je sve sto cu jos reci na ovu temu i the end od mene - ne bi ulazila u nepotrebne svadje i diskusiije.
< Poruku je uredio tikica_69 -- 30.6.2009 12:58:40 >
|
|
RE: Podrška Novojmami izbacimo uljeza s foruma 30.6.2009 12:58:02
|
|
|
|
vjerae
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: vjerae Kaj nemate mira?Tko neće čitat ne mora a tko hoće nek izvoli....kaj nonstop netko mora probleme radit ne smatram da su problemi u pitnaju, nego diskusija i rasprava o onome što se nekome sviđa ili ne sviđa, onosno paše ili ne.Da al će se napravit problem i to bez potrebe.Ja ne ćitam ono što me ne zanima samo preskoćim.A da nema seksa ne bi bilo djece ni ovakvih foruma
|
|
RE: Podrška Novojmami izbacimo uljeza s foruma 30.6.2009 12:58:04
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: vjerae Ova tema ne vodi nikud prestanite sa svađama,i treba zaključavat takve teme jel ne vode nikuda,pa tako treba i ovu zašto sad ovako, pa samo raspravljamo, i ok, uglavnom se ne slažete samnom....ja sam sve svoje slike izbrisala da ih ne gleda svatko....a vi kako želite...
|
|
RE: Podrška Novojmami izbacimo uljeza s foruma 30.6.2009 13:34:46
|
|
|
|
Njofra
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: Njofra A jeste pročitale komentar malog mačića. Rekla bih buuuaaaaa njofra jesi li se ti ikad pitala da možda tvoje teme nekome ne pašu??? kako bi se ti osjećala da netko proziva tvoje komentare??? pa samo daj to meni nije nikakav napad ako je zasluženo kao npr. sad kad sam željela čuti vaše mišljenje, a kaj ima zabrana komentiranja negdje, kaj je sad???
|
|
RE: Podrška Novojmami izbacimo uljeza s foruma 30.6.2009 13:37:32
|
|
|
|
Njofra
|
IZVORNA PORUKA: novamama mali_mačić, ja znam što sam napravila i što sam htjela napraviti. ako malo pozornije pročitaš moje postove, iz njih se ne vidi da želim ikoga izbaciti sa ovoga foruma, ja samo želim da naslovi tih tema budu ukusniji,primjereniji forumu. netko je spomenuo da je bila tema 'analni sex', i šta? sve ok...stvar je u tome da bi dotični forumaš vjerojatno tu temu nazvao: 'kako pripremiti anus za silovito prodiranje penisa' i to mi se gadi! mislim da u nekim pravilima ponašanja na forumu i stoji da nema uvredljivih tema, a mene njegovi naslovi vrijeđaju kao ženu. onaj ko vidi razliku ok, onak ko ne, isto ok... ja sam to morala prigovoriti, pa i po cijenu da se prigovori meni, i? šta sad? Potpisujem. I točka
|
|
RE: Podrška Novojmami izbacimo uljeza s foruma 30.6.2009 17:21:46
|
|
|
|
uciteljica
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Svima ne pasu sve teme, ali meni je normalno da ih covjek onda preskoci i ne komentira. Ne razumijem cemu ovakva lincovanja. No svakome njegovo veselje. Danas je sloboda pisanja sveprisutna i ne bih se vracala u srednji vijek. Ja njegove teme ne komentiram kao i hrpu drugih u kojime se ne nalazim i to je sve sto cu jos reci na ovu temu i the end od mene - ne bi ulazila u nepotrebne svadje i diskusiije. [/quote] Potpisujem!
< Poruku je uredio uciteljica -- 30.6.2009 17:22:13 >
|
|
RE: Podrška Novojmami izbacimo uljeza s foruma 30.6.2009 17:34:20
|
|
|
|
ivanaa
|
ja sam uz novu mamu mislim da tip stavlja sam takve teme i nema mu mjesta tu..kad pocne pisati o djecjim kakicama onda moze i koju temu o sexu
|
|
RE: Podrška Novojmami izbacimo uljeza s foruma 30.6.2009 18:20:17
|
|
|
|
Njofra
|
Pa tako je Ivanaa. To sam i ja rekla ali malo drugačije malo drugačije na svoj način. I zato mi je čudno da je mali mačić bacio komentar kao da sam ja ovdje čudakinja u najmanju ruku a ne taj netko.
|
|
RE: Podrška Novojmami izbacimo uljeza s foruma 30.6.2009 21:09:21
|
|
|
|
mali_macic
|
IZVORNA PORUKA: Njofra Pa tako je Ivanaa. To sam i ja rekla ali malo drugačije malo drugačije na svoj način. I zato mi je čudno da je mali mačić bacio komentar kao da sam ja ovdje čudakinja u najmanju ruku a ne taj netko. ne znam po cemu si ti zakljucila da te smatram cudakinjom? nisam nikoga mislila uvrijedit ako jesam ja se ispricavam. ali kad sagledas na kraju umjesto da se ovaku temu ignorira ukoliko ti ne pase sada pisemo na tri foruma o tome. iskreno ja ne bi iz pocetka nista napisala da novamama nije onako komentirala tu temu, ignorirala bi je. no meni je zasmetalo kako se necija tema blati pogotovo kad je postavljena na pravom forumu, na kraju se bljuje i po meni, al eto drugi put pametnije. sad cu i ja tri put razmislit da li cu ista komentirat na neke teme ili ne.
|
|
RE: Podrška Novojmami izbacimo uljeza s foruma 30.6.2009 23:58:57
|
|
|
|
anne
|
Ah cure, ignore, ignore.
|
|
RE: Podrška Novojmami izbacimo uljeza s foruma 1.7.2009 13:14:09
|
|
|
|
Cybermama
|
Lik i otvara takve teme da bi nas isprovocira,i ja smatram da su naslovi malo previše,ali na mistu su di se piše o seksualnostilipo je anne napisala ignore
|
|
|
|
RE: Podrška Novojmami izbacimo uljeza s foruma 1.7.2009 16:53:53
|
|
|
|
dami
|
U posljednje vrijeme nešto se često šire svađe po forumu. šteta !
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!