Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Za one koji neće na more,kako će te preži... 30.6.2009 20:07:55
|
|
|
|
dominik
|
idemo na 6 dana samo...vec smo opremili dvoriste kod mojih sa bazenom, prskalicom i planiramo par puta na bazen
|
|
|
|
RE: Za one koji neće na more,kako će te preži... 30.6.2009 20:11:18
|
|
|
|
trudnica87
|
stvarno neznam kako cu preziviti,nebi bas ni na kupanje ipak sam trudna pa da nepokupim neku bakteriju kad sam neka osjetljiva.najbolje se uvuci u kucu i piti hladnu limunadu..hhaa
|
|
|
|
RE: Za one koji neće na more,kako će te preži... 30.6.2009 20:29:58
|
|
|
|
m600
|
slažem se s trudnicom 87 cijelo ljeto na zračnom krevetu s upaljenom klimom
|
|
RE: Za one koji neće na more,kako će te preži... 30.6.2009 20:37:20
|
|
|
|
miha
|
moram roditi usred ljeta,tako da na more ne idemo jerbo će mm iskoristiti go da bude doma kad dođemo iz rodilišta..sparkirati ćemo kolica u hlad pod trešnju u dvorištu i kampirati..
|
|
|
|
RE: Za one koji neće na more,kako će te preži... 30.6.2009 20:41:31
|
|
|
|
Monica
|
Mi planiramo na more pa makar na 5 dana ali mislim da će i kod nas biti u funkciji bazen na dvorištu ali i gradski
|
|
|
|
RE: Za one koji neće na more,kako će te preži... 30.6.2009 20:43:24
|
|
|
|
natalijax
|
recesija je,bum pod tus i ventilator bum prezivila
|
|
|
|
RE: Za one koji neće na more,kako će te preži... 30.6.2009 20:53:18
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: Monica Mi planiramo na more pa makar na 5 dana ali mislim da će i kod nas biti u funkciji bazen na dvorištu ali i gradski he he i mi i mi...veselim se tim danima koda idem na mjesec dana u puni pansion sa tetom cuvalicom i potpuno ispunjenim danima masazama, kupanjem i pedikurom
|
|
|
|
RE: Za one koji neće na more,kako će te preži... 30.6.2009 21:39:50
|
|
|
|
Ann
|
Da,i mi tako,bazen u dvorištu,klima,pivo,limunada,..., ma,biti će ok,moramo biti skromni.
|
|
|
|
RE: Za one koji neće na more,kako će te preži... 30.6.2009 22:38:19
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: natalijax recesija je,bum pod tus i ventilator bum prezivila I mi. Opet.
|
|
RE: Za one koji neće na more,kako će te preži... 30.6.2009 22:44:10
|
|
|
|
dominik
|
a jesmo se razmazili ... to kaj nam drzava ima more ne znaci da moramo ici ali opet zasto bi nam to bilo tak nedostizno...bila su dobra vremena kada su postojala odmaralista i moglo se jeftinije na more...ovako je nama koji zivimo u ovoj drzavi more nedostizno a okolna ekipa koja ima vise para moci svoje guze u nasem jadranu...nisam mislila nikoga omalovazavati ako nije iz hr...jednog dana cu ja napraviti odmaraliste za malo para ce ljetovati puo ljudi i nadam se usreciti barem troje djece kojima roditelji ne mogu priustiti ljetovanje iz snova
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.7.2009 6:24:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Za one koji neće na more,kako će te preži... 1.7.2009 14:37:02
|
|
|
|
Ruža
|
Prošle godine nismo išli, ove godine idemo pa kud puklo da puklo. Smještaj imamo besplatan, tablu slanine i kištricu paradajza od mojih, sisa isto ide s nama, ma biti ćemo gori od Čeha. Ali barem će mama svoju guzu smočiti!
|
|
RE: Za one koji neće na more,kako će te preži... 5.7.2009 10:29:09
|
|
|
|
mama mery
|
przit cemo se na gradskom asfaltu trziti utjrhu u klimi i podekad otici na bezene ( bizovac)
|
RE: Za one koji neće na more,kako će te preži... 5.7.2009 11:24:15
|
|
|
|
Duve
|
Upravo se vratila s mora....i opet u 8mj. i moram priznat da mi je i na moru teško podnositi vrućinu a di mi nije u Zagrebu...da nemamo dole kuću, mislim da bi more mogla samo sanjati...
|
|
RE: Za one koji neće na more,kako će te preži... 5.7.2009 15:58:47
|
|
|
|
inna
|
planirali smo ići tjedan-dva u apartman od šogija, ali zadnjih mjesec dana nam stalno krepava auto tako da ne znam više
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!