|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sanader daje ostavku na sve političke fun...
1.7.2009 17:34:43   
Zvonki
Pred bankrotom nam je država. Čovjek napušta potonuli brod. I ostali trče za njim koji znaju što se sprema. A Kosorica je tu samo žrtveno janje

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 51
1.7.2009 17:45:53   
Thea
Sve je to neka njihova igra čim svi bježe...Ili nešto spremaju ili nam je voda došla do grla....user posted image user posted image user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 52
1.7.2009 17:53:13   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: Thea

Sve je to neka njihova igra čim svi bježe...Ili nešto spremaju ili nam je voda došla do grla....user posted image user posted image user posted image

slažem se....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 53
1.7.2009 18:20:15   
lee
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Pred bankrotom nam je država. Čovjek napušta potonuli brod. I ostali trče za njim koji znaju što se sprema. A Kosorica je tu samo žrtveno janje

slažem se, užas...potonuli smo...nema više ni naknada..mirovina ni ništa...bankrotirali smo...a kandidat hdz je hebrang....užas užasuser posted image user posted image user posted image
koja smo mi država....

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 54
1.7.2009 18:42:58   
dominik
IZVORNA PORUKA: malizia

Zbilja ste zločeste, kako ona na početku kaže tako ostale ponavljaju za njom ko papagaji. Blagi užasssssss, dajem petama vjetra user posted image user posted image user posted image .

ako mislis drugacije onda kometiraj...ne bacit kost i nas popljuvat i otic...to je najlakse draga...

ja ih mrzim...meni smrde...mladi bracni par sa dvoje djece ne moze do stana na posten nacin...jedna frendica nazvala mamicu koja je nazvala vezu u splitskoj banci...i opa zamisli dobila kredu od 135000 eura na jednu placu...naravno da sam sretna zbog nje ali...e to nam je drzava...sve puno korupcije...zasto je isao smjeniti fabera i onda nakon nekoliko sati ga vratio kao tajnika...molim te pa nismo mi budale da pusimo njegove lazi...ja bar nisam i ne zelim bi...i sumnjam da odlazi jer brod tone...NAS BROD NE TONE I NIKADA NECE POTOUTI...HRVATI SU DIVAN NAROD ALI BOLJKA IM JE KAJ SE DAMO SA SVIH STRANA KRASTI...kazem narod...tu ne svrstavam politicare i sl glavesine

< Poruku je uredio dominik -- 1.7.2009 18:44:55 >

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 55
1.7.2009 20:15:36   
inna
sad je posrao sam sebe jer doslovno bježi u trenutku kad je država na rubu

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 56
1.7.2009 20:27:09   
miha

IZVORNA PORUKA: malizia

Zbilja ste zločeste, kako ona na početku kaže tako ostale ponavljaju za njom ko papagaji. Blagi užasssssss, dajem petama vjetra user posted image user posted image user posted image .

mi iznosimo svoja mišljenja o toj temi,slobodno i ti iznesi svoje..ne moraš se slagati,ali zbilja nisu potrebne takve usporedbe..to je moje mišljenje.user posted image

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 57
2.7.2009 12:15:24   
Kika83
Mislim da ga netko drži u šaci

(Odgovor članu miha)
Neposredna veza do poruke: 58
2.7.2009 22:56:51   
Duve
Upravo sam to ja mislila napisat...nit ga inače pratim kao ni ostale ser... ali cure, jeste uopće u jednu od svojih verzija (koja ne mora biti točna..) karikiram uzeli u obzir da mu je netko moćan zaprijetio gadno, neznam, da će ga ubit ako se ne makne, ili ucjenio sa obitelji.... u državi gdje se u pola bijela dana ubijaju ljudi..... Kako su Đinđića koknuli?! Ja sad trabunjam napamet jer uopće nisam previše razmišljala o tome, ali za ovako glupi potez u najgore vrijeme stvarno mislim da se nebi odlučio bez debelog razloga...
Mada se u većini slažem s vama... kad čujem komentare nekih poput: gotovi smo, potonuli smo, nema više ničeg... jebote kao da je došao sudnji dan..

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 59
2.7.2009 23:02:56   
Wukovarka
Ne vjerujem da odlazi zbog krize... ja vjerujem da je on najbolji izbor za našu državu, sposoban je i vrlo mudar čovjek.
Inače sam za HDZ, ali mi tu nešto prilično smrdi....ako nije bolestan, nekakva prijetnja je u pitanju.

Kriza je u cijelom svijetu i po tom bi svi trebali otiči sa vlasti....
Kako se budu drugi izvlačili iz krize tako budemo i mi...ali ova ostavka i ta pomutnja ima veze s nekom višom silom

< Poruku je uredio Wukovarka -- 2.7.2009 23:11:12 >

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 60
3.7.2009 0:49:07   
Viky
nako dužeg razmišljanja danas mi je palo na pamet da nije to napravio za dobrobit Hrvatske.Ja nisam za hdz bila nikada,zaista od prvog dana ih ne volim,ali pitam se da li je moguče da mu je Slovenija zaprijetila...ili možda nešto drugo...ali,razmišljam na glasuser posted image .Sve mi to jako smrdi..user posted image .Nemoguče da je baš takva kukavica..user posted image

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 61
3.7.2009 8:43:10   
inna
slažem se steorijom ucjene. Naši političari ne (na)puštaju svoje fotelje samo tako. A teorije da će se vratiti i kandidirati za predsjednika su glupost. Pa i sam zna da nitko sad nebi više glasao za njega.

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 62
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!