|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   jadno njihovo dijete
13.7.2009 17:00:08   
mama mery

Ante krivudao 230 na sat: Kobre mu oduzele pištolj
Gotovca su na autocesti zaustavile Kobre. Vozio je kćer (3) i Simonicu. Imao je pištolj CZ kalibra 6,35 te Normabele. Odbio se testirati na droge
19:30 | 12.07.2009. | Piše: S. Flegar, E. Kočić
S djetetom (3) u Mercedesu na autocesti Zagreb - Split u nedjelju je divljao Ante Gotovac (40). Očevici kažu da je mahnito brzo vozio, neprestano se prestrojavao iz lijevog u desni trak. Sve dok ga kraj benzinske postaje blizu Draganića nije zaustavila policija. Kako neslužbeno doznajemo, Gotovac je vozio 230 km/h. Osim kćeri, u autu su bili supruga Simona (24), njihov tjelohranitelj Robi i njegova djevojka Vanja. Očevici tvrde da im je Gotovac djelovao čudno, da je imao “staklene” oči. Prema našim informacijama, dreger je pokazao nula promila. No dobio je, osim za brzinu, prekršajnu prijavu i zbog odbijanja testiranja na droge. Njegovu cik-cak vožnju autocestom prekinule su Kobre. U autu su pronašli i pištolj CZ kalibra 6,35 mm, za koji nije imao dozvolu.
- Kakvih sad problema ima? Imao sam plinski pištolj, koji je zakonom dopušten - tvrdi Ante Gotovac. Iz pouzdanih izvora doznajemo da je pištolj ipak bio pravi. U policiji detalje nisu željeli potvrditi, ali nisu ništa niti demantirali. Ante nam je priznao i da su mu u autu našli tablete za smirenje Normabel. Policiji nije pokazao recept za njih, ali nama je rekao da mu ih je preporučila doktorica zbog stresa. Kaznu, kaže, nije platio. Savjetovat će se s odvjetnicom. Ostao je bez vozačke, ali zasad samo na osam dana. Mercedes je preuzeo tjelohranitelj.
1/4
(G. Stanzl)Jurio je u jednom od svojih Mercedesa prema jugu

KAZNA ZA BRZINU OD 230 NA SAT JE 7000 KUNA
Za brzinu od 230 km/h zakon predviđa kaznu od 3 do 7000 kuna, 3 kaznena boda i godinu dana bez vozačke. Zbog odbijanja testiranja na droge, Gotovca bi sud mogao kazniti s 5 do 15.000 kuna ili zatvorom do 60 dana, s 3 negativna boda i godinu dana bez vozačke.
ANTE SE VIŠE PUTA SUSRETAO S POLICIJOM
Policija je prošlog ljeta pretresla Antinu kuću jer ga je punica prijavila da tuče i drogira Simonu. Prošle godine je prijetio Nevenu Ciganoviću da će ga ubiti. Na Farmi se zamalo potukao s Marijem, a javno su ga i optužili da uzima kokain. Na Farmu je Ante ponio plinski pištolj. Simona je lani sa 0,97 alkohola u krvi “izorala” dio obale uz vodičku ACI marinu.

LISTAJ RUBRIKE

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: jadno njihovo dijete
13.7.2009 17:04:16   
Thea
Vidjela sam danas ujutro i ostala ppuuufff!!!! I nitko ništa ne poduzima...Da to napravi netko od nas ostali bi i bez djece,u zatvoru,bez vozačke i s kaznom....A njima se gleda kroz prste dok ugrožavaju dijete i sve ostale i prometu..

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 2
13.7.2009 17:04:46   
Candy
Ma čitala sam,da...Više me ne iznenađuje ništa kad su oni u pitanju user posted image ...
Jedino mi je žao te curice user posted image ...

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

Neposredna veza do poruke: 3
13.7.2009 17:05:44   
natalijax
no koment

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 4
13.7.2009 17:10:55   
mama mery
natalijax ni ja neznam sto bih rekla
samo sam se zapitala dali oni upoce vole to svoje dijete ili im je stalo samo do njihuser posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 5
13.7.2009 17:18:49   
natalijax
ne di su tu socijalni radnici a danasnjim roditeljima nemaju kupatilo odma dolazi socijala i  ovo je vodi djecu mislim ovo je samo primjer

Neposredna veza do poruke: 6
13.7.2009 17:46:17   
joszde
moje mišljenje da tu droga ima na veliko svoje prste upetljane i nikome ništa imaju para pa da neznam koju kaznu da im daš on će ju platiti tako da im ni tu nemogu ništa baš šteta dijeteta koje samo ispašta kraj budala a sad si zamisli za jedno 20god kada mala naraste i kada ćuje što su joj starci sve radili ,ma mislim sramota .

Neposredna veza do poruke: 7
13.7.2009 18:37:53   
Viky
Jadno to malo dijete...user posted image
Jednom sam pročitala da su psiholozi rekli da su Gotovčevi na rubu histerije i potpuno se slažem s njima.
To je prestrašno i nemam riječi za sve ovo.To dijete treba podhitno spasitiuser posted image

< Poruku je uredio Viky -- 13.7.2009 18:38:19 >

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 8
13.7.2009 20:05:18   
dominik
ja volim voznju cik cak ali kad su klinci u autu vozimo i mm i ja ko penzici

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 9
13.7.2009 21:47:30   
mirna
bez komentara sam.. gadi mi se taj tip, a ona je gluser posted image , naivna kokoš.  Da mene MM pred svima naziva umanjenicom, dobio bi s tavom po glavi...user posted image

jadno dijete...user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 10
14.7.2009 12:00:16   
ivanaa
ma jooojuser posted image

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 11
14.7.2009 16:49:52   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: natalijax

ne di su tu socijalni radnici a danasnjim roditeljima nemaju kupatilo odma dolazi socijala i  ovo je vodi djecu mislim ovo je samo primjer

Potpisujem!

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 12
14.7.2009 22:56:12   
Lady3
svaki komentar je ovdje suvišan...user posted image
Jadno to dijete kraj takvih bisera od roditelja..nažalost i nisu nikakvi roditelji..Sramota..

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 13
14.7.2009 22:58:17   
dominik
u americi bi im istog trena djetet bilo oduzeto...on bi zavrsio u zatvoru jer je odbio testiranje....a kod nas plati (sto njemu nije problem) i nikome nista...nadam se da ce mala prezivjeti njegove ludosti i da ce odrasti u pametnu damu...tesko...

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!