Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
sta sve ima u ovom ludom svijetu:-( 16.7.2009 12:07:12
|
|
|
|
mama mery
|
Prostituirala 7-godišnju kćerkicu Ines B. je dijete višekratno odvodila u stan u kojem bi je ostavljala zaključanu s muškarcima kako bi se oni mogli nesmetano seksualno iživljavati nad curicom. Na 14 godina strogog zatvora nepravomoćno je osuđena u Milanu Ines B. iz Bologne, hrvatskog podrijetla, jer je prostituirala svoju tada 7-godišnju kćer za drogu. Trajno su joj oduzeta i roditeljska prava nad djevojčicom koja sada ima 12 godina i živi u udomiteljskoj obitelji.a mora platiti i 150.000 eura privremene odštete svojoj unesrećenoj kćeri, koja i dan danas ima teške posljedice, javlja Jutarnji list. Oduzeto joj je i dvoje djece koje je u međuvremenu rodila. Osuđenica je ustrajno poricala krivnju, tvrdeći da se nije drogirala i da nije podvodila svoje dijete. Sudsko vijeće nije joj povjerovalo, te ju je osudilo na gotovo najvišu moguću kaznu. Prema dokazima zamjenice javnog tužitelja, to gnusno kazneno djelo počinjeno je 2003. i 2004. Sud je ocijenio istinitima navode iz optužnice da je Ines B. povremeno izlazila s kćeri, odvodila je višekratno u stan s muškarcima, s kojima bi je zaključala u sobu kako bi oni mogli u miru i nesmetani silovati dijete, a njoj za naknadu davati doze opojne droge. Zločin je otkriven, rečeno je na sudu, u početku 2005., kada je djevojčica, baš zbog nesređene situacije u kojoj je živjela, oduzeta majci i smještena u zajednicu, tim više što je i otac bio nedostupan. Odgojiteljima u zajednici curica je ispričala što su joj činili. Rekla je i da ju je majka nagovarala da i sama proguta “bijeli prašak“. Odgojitelji su smjesta podnijeli kaznenu prijavu. Sudskim vještvom je utvrđena vjerodostojnost djeteta i njegovih iskaza, piše Jutarnji.
|
RE: sta sve ima u ovom ludom svijetu:-( 16.7.2009 12:09:40
|
|
|
|
dominik
|
citala...ne znam kaj bi rekla...nadam se da ce se curica oporaviti i da to na njoj nece ostaviti ogroman trag
|
|
|
|
RE: sta sve ima u ovom ludom svijetu:-( 16.7.2009 12:10:37
|
|
|
|
mama mery
|
gadi mi se ta "mama"
|
RE: sta sve ima u ovom ludom svijetu:-( 16.7.2009 12:12:55
|
|
|
|
mama mery
|
dominik i ja se tome nadam jadna curica zbog njenih hirova i droge morala te uzasne stvari prozivljavati
|
RE: sta sve ima u ovom ludom svijetu:-( 16.7.2009 12:14:52
|
|
|
|
Anoniman
|
rasplakala sam se a tu "majku" bih odmah na elektricnu stolicu, ili na vesala, mada ni to nije adekvatna kazna za takvog montruma
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.7.2009 12:19:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: sta sve ima u ovom ludom svijetu:-( 16.7.2009 12:20:38
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Užas,nemogu vjerovati da postoje takvi ljudi
|
|
RE: sta sve ima u ovom ludom svijetu:-( 16.7.2009 12:59:20
|
|
|
|
ivanaa
|
ubila bi ju rukama
|
|
RE: sta sve ima u ovom ludom svijetu:-( 16.7.2009 13:03:51
|
|
|
|
kitty
|
nisam uspjela sve procitat,na prvu recenicu mi je doslo da vristim.stravicno
|
|
RE: sta sve ima u ovom ludom svijetu:-( 16.7.2009 13:26:24
|
|
|
|
Dora04
|
Joj čitala sam, katastrofa. Njoj treba doživotna a ne samo 14 godina.
|
|
RE: sta sve ima u ovom ludom svijetu:-( 16.7.2009 14:51:18
|
|
|
|
natalijax
|
citala sam strasno
|
|
|
|
RE: sta sve ima u ovom ludom svijetu:-( 16.7.2009 21:51:43
|
|
|
|
inna
|
strašno...upravo mi se zgadilo moje ime
|
|
RE: sta sve ima u ovom ludom svijetu:-( 17.7.2009 11:25:53
|
|
|
|
uspavana
|
nisam mogla vjerovati kad sam počela čitati.... ovo je stvarno užas...gdje ide ovaj naš svijet!!
|
|
RE: sta sve ima u ovom ludom svijetu:-( 17.7.2009 13:18:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj, ne mogu to čitati! Užas!
|
|
|
|
RE: sta sve ima u ovom ludom svijetu:-( 17.7.2009 20:59:52
|
|
|
|
twitty
|
za takve ne bi trebao postojati sud vec samo polagana,mucna i bolna smrt
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!