Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 23.7.2009 15:03:29
|
|
|
|
Zvonki
|
O Mariachi i ti si tu! Daj ti nama jednu veselu spopevaj
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 23.7.2009 15:03:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Ooooo, ni kod nas nije drugačija situacija. Vruće je za poludjet. Bebu sam stavila spavati, a starije pišu i crtaju. Prave se važne jer pišu svoj dnevnik. Potajno ga čitam i pišam od smijeha na ovaj od mlađe. Piše ovako - mama nam je dala da čistimo mahune. Kad sam vidla vrećicu-ajme meni. Poslijepodne istog dana - dosadno mi je. S kim da se družim? S mahunama? Ej, riknula sam na ovo Idete ipak na more ili? Zvonki, cure si ti super!!!
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 23.7.2009 15:05:36
|
|
|
|
mariola
|
Hej cure, evo i mene, malo sam poredila po kući, istuširala se i sad uživam u hladovini mog boravka. Vani je pakleno. Za ručak sam napravila pizzu jer mi je to bilo najlakše po ovoj vrućini. Samo sam vam se došla javit na kratko jer mi se pizza peče i svaki čas će doći mm s posla pa ćemo na kupanjac.
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 23.7.2009 15:06:52
|
|
|
|
mariola
|
Ajme Zvonki legendarna ti je curka
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 23.7.2009 15:07:56
|
|
|
|
Anoniman
|
OOO, i mariolica nam je tu! Pazi, pazi da ti ne prigori... uživajte u kupanju! Zvonki, jel' dobra popefka?
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 23.7.2009 15:10:41
|
|
|
|
Lady3
|
Zvonki sram te bilo,čitaš dnevnik,kak sam možeš... Bok Mariachi,našla u Zadru,a kaže muž ima broj od tipa u Loparu pa bumo vidjeli kako i šta..Ja bih radije na Lopar.ak ne Zadar..Mariolas bok i ja bi pizzu,njamio...ja imam špagete,cura naredila..
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 23.7.2009 15:11:41
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi OOO, i mariolica nam je tu! Pazi, pazi da ti ne prigori... uživajte u kupanju! Zvonki, jel' dobra popefka? Odlična. Svekar mi svira takve stvari pa sam se već toga naslušala. Nego, upravo sam čitala na tvom blogu o tvojoj prvoj trudnoći. Još sam u šoku što si sve morala proći da dobiješ svoje zlato. Svaka ti čast, divna si majka i žena. I onda me ljuti kad neki odustaju samo tako.
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 23.7.2009 15:13:38
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 Zvonki sram te bilo,čitaš dnevnik,kak sam možeš...[image] Ma ne čitam. To ti se samo čini. Šalim se. Curke su rekle da smijem čitati. Pa uživam još u toj povlastici. Brzo će prestati, bojim se.
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 23.7.2009 15:15:06
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: mariola Ajme Zvonki legendarna ti je curka Hvala mariola. Nego, ima koji komad viška? Da pošalješ poštom. Eh, jedva čekam da zmisle teleport
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 23.7.2009 15:15:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala, Zvonki... nije to još gotovo, ali nemam baš puno vremena za pisanje. Kad spavaju, kuham i pospremam, i visim na RR... ali budem nastavila... a što se tiče odustajanja, ne bih osuđivala, ljudi se umore... možda će poslije odmora drukčije razmišljati...
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 23.7.2009 15:19:20
|
|
|
|
Lady3
|
Zvonki negdje sam pročitala da pišeš potajno dnevnik o curama..i to mi je super. .možeš li mi reći ak nije tajna kako pišeš:svaki dan,obična bilježnica ,lijepiš fotke,kako,šta..možda ti i ukradem malo ideju.. Da i ja razumijem neke ljude koji odustanu,možda se tako više opusti i dogodi se beba baš kad misliš da je neće biti.Kod mene je upalilo,držim fige da i njoj bude..
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 23.7.2009 15:23:24
|
|
|
|
Zvonki
|
Da, pišem. To mi je palo na pamet kad sam bila trudna s prvim djetetom. Uzela sam običnu teku i pisala stvari koje ne želim zaboraviti. I tako radim za sve tri. Nisam im to nikad pokazala. Poklonit ću im to na vjenčanju ili u sl. situaciji. Naravno, ti možeš lijepiti i slike i što god želiš. Evo, Mariachi piše na blogu. To je isto divna ideja.
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 23.7.2009 15:23:37
|
|
|
|
mirna
|
bok curke! evo i mene malo... mali kao vise ne želi spavati popodne, ali mi je danas već drugi dan zaspao ispred TV. Premjestila sam ga sada u sobu... a onda će opet imati tulum do ponoći... kako ste? vam je vruće? sva sreća da imamo klimu...
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 23.7.2009 15:26:24
|
|
|
|
Zvonki
|
Bok Mirna. Što se Vladek pravi vejiki? I nama je vruće užas. Nemamo klimu a ni ventilator još nisam donijela iz podruma. Morat ću, čini mi se. Ja baš idem s posla u podne, po najvećoj vrućini se truckam u tramvaju. Kad dođem doma najrađe bi se onesvjestila na krevetu ali me čekaju obaveze. Sada tipkam tu s vama umjesto da malo spavam recimo
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 23.7.2009 15:28:34
|
|
|
|
m600
|
bok cure kako ste mi? šta ima?
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 23.7.2009 15:29:51
|
|
|
|
Zvonki
|
Bok m600, ja bi ovo iza sokića
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 23.7.2009 15:29:57
|
|
|
|
Lady3
|
Super ideja Zvonki... morati ću i ja,svaki dan ima nešto.. a gdje radiš Zvonki?pa zar Anja ima već godinu ,ili si seranije vratila na posao?Mirna bok,ja nemam klimu ni ventilator..koma.al piri neki vjetar pa se da disati..
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 23.7.2009 15:31:38
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Bok m600, ja bi ovo iza sokića i ja biii ali ništa ove godine od toga moram onda parati oči na ovakve sličice
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 23.7.2009 15:31:44
|
|
|
|
Puli
|
eto i mene zvonki curke su ti legendarne mi imamo berbu ananasa na podu,curka izvrnula zdjelicu pa skupljamo
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 23.7.2009 15:31:46
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 Super ideja Zvonki... morati ću i ja,svaki dan ima nešto.. a gdje radiš Zvonki?pa zar Anja ima već godinu ,ili si seranije vratila na posao? Da, vratila sam se malo ranije, ali na pola radnog vremena. A ako ti kažem gdje radim, morat ću te ubit
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 23.7.2009 15:33:58
|
|
|
|
Lady3
|
ma daj,to je neka tajna..ha ja neću nikom reći.... Bok Puli i m600
< Poruku je uredio Lady3 -- 23.7.2009 15:34:33 >
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 23.7.2009 15:34:34
|
|
|
|
natalijax
|
evo me opet malo kako ste zvonki zbilja su ti klinke super a djeca mos se sam smijat
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 23.7.2009 15:35:22
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 ma daj,to je neka tajna..ha ja neću nikom reći.... Bok Puli i m600 Ionako nemaš koristi od mene. Tamo gdje si ti ne dolazi to gdje radiim ja.
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 23.7.2009 15:35:31
|
|
|
|
mirna
|
tko želi klimu može doći kod nas... a popodne imamo bazen vani za noge smočiti... idem sada malo raditi jer sada moram moj raspored za posao prirediti tome kada mali zaspi od umora... puli ananas je najbolji s poda... evo kavica za sve, ja je upravo pijem..
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!