|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   posudi pa zaboravi!!
21.7.2009 11:10:49   
MILLA
ovih dana mi muka.... večinu stvari koje sam posuđivala nikad mi nisu vratili. a kad pitam nazad ko da pitam njihovo!!  posudila sam novu sling nosiljku jednoj..samo na tjedan dana i več prošlo 3mj. jedva sam si je kupila i jednom je koristila. ona je sama sa djetetom,kolica joj rasturena i zamolila me. nakon toga kad sam pitala...ili je mali izrigo pa je oprala,ili se seli pa joj je negdje u kutiji...user posted image . ne znam da li se vama događa..al ja što god posudim moram molit nazad i ljudi se ponašaju kao da sam i to dala. user posted image ... odječe,koliko sam posudila,sad se sjetim,kad mi treba za obuči....uf!! sad više ne posuđujem. il ti poklonim il ne dam!!  sad o tome razmišljam jer da imam tu sling nosiljku (koja je bila NOVA!! sad ne znam u kakvom je stanjuuser posted image ) prodala bi je i kupila bi malome onu hopsalicu jer je toliko želim a ne mogu je kupiti!!. zadnji put od mog sina najdraža dekica...ženska došla sa malim ,a hladno je bilo pa sam joj POSUDILA.. i več mj. dana je na pranju!!?? joj!!! ja ne volim posuđivati,ili mi daj ili ništa! ne volim se zaduživati,onda imam pritisak kako ču i kad vratit!

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: posudi pa zaboravi!!
21.7.2009 11:13:31   
koka
da da, dala sam ja stvari na posudbu od Rokića, jer smo planirali drugu bebu, znači trebaš mi VRATITI!!!, nikad mi nije vračeno...e pa više neću, to što kažeš, ili ću poklonit ili nedam.

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 2
21.7.2009 11:17:48   
mariola
Mama me davno naučila da se ne igram posuđivanja. Jer kad god bi nekome nešto posudila ili ne bi vratio ili vratio uništeno.

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 3
21.7.2009 11:23:02   
MILLA
da...zašto to tako? kome god treba roba ili nešto...od toliko ljudi...baš na mene!a ja sama nemam! novac ne posuđujem više! ako vidim da neko nema dam. mm i ja za koga znamo da nema damo,ne posuđujemo.ne "zadužujemo" nikoga.zadnji put mi dođe jedna cura sa nekom novom prijateljicom koja je samohr. majka,došla je kod nje....tako nešto. i bila služba u crkvi..150 ljudi. i one prođu kroz svu tu gužvu pravo na mene i pita me,kad budem il dal imam šta robe za nju da joj se pomogne. kažem joj...tamo je x osoba,ona je zadužena za odječu..ona druga za smještaj...ova za tamo,ne znam...a ona kaže: znam,al ti imaš ,znaš...evo ona(ta nova) je baš tebe htjela pitati. user posted image user posted image ne kužim..od toliko ljudi,pravo na mene?ok,potražit ču što ne nosim i dat ču...i ona sva sretna? ej,a ja sva ofucana idem okolo,nemam šta stavit na sebe!

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 4
21.7.2009 11:34:10   
lema
Ja sam isto puno robe posudila prije 4 god. mm mi je kupio znaš koje rifle na sniženju sa 700 na 490 kn prvi put u životu i zadnji sam si kupila nešto tako skupo a bile su posebne stvarno ono ali bile su mi pre široke pa me " prijateljica" pitala da jopj posudim za neko krštenje jer su mogle biti i svećane i ono i ajde ja posudim na 1 dan od toga je prošlo 4 god. ja je pitam prije mj. dana jedva bio mi je bed koda pitam njeno i ona mi onako ležerno javi porukom neznam di su soory valjda sam ih izgubila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Z nam kako ti je i robicu od bebe za curicu sam dala pune vreće nba kraju se reklo baš od te osobe kojoj sam dala kako sam bezobrazna jer da joj nisam bila u stanju dati robicu a imala sam je brdo i još x-y stvari to ti je hvala!!!!! Kupit ću dat ću ma sve ali nemoj tako!!!!!!user posted image user posted image

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 5
21.7.2009 11:34:27   
Anoniman
Ja više ne posuđujem, jer sam imala gadan nesporazum s vjenčanom kumom. Posudila sam joj robicu kad je rodila, tad sam imala samo Paulinu i to je sve bilo ganz-novo. Kad je mala bila oko godinu dana, dođem ja k njoj i kažem, da ak joj ono više ne treba, da bi ja to dala frendici, koja treba za par dana roditi, a ona se uvrijedila. Na kraju je ispalo da sam ja došla njoj kopati po kući! user posted image
Tak da sam isto rekla, ili ću pokloniti ili ću reći da sad nemam, podijelila sam. Nema više posuđivanja. Ma, zapravo, kad nekome idem u posjetu, uvijek kupim neki komadić robe za dijete i igračku, pa mislim da je to dosta....

A, Milla, valjda ljudi već znaju da si ti meka srca, pa te pomalo i iskorištavaju... pokaži zube.

(Odgovor članu MILLA)
  Neposredna veza do poruke: 6
21.7.2009 11:39:15   
natalijax
da pricaj mi posudila dvd i antenu i jos hrpu tog

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7
21.7.2009 11:39:37   
natalijax
kultura i odgoj

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 8
21.7.2009 11:57:04   
MILLA
želim natrag svoju SLING N. !!!!!!!!!!!  šta trebam? upast joj u kuču? još kad je pitam ,napravi facu,kao...pored svih problema koje imam ti me daviš sa nekom tamo nosiljkom?user posted image ......AAAAAAAAGGGGGGGGGHHHHHHHHH!!!user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

Neposredna veza do poruke: 9
21.7.2009 11:59:38   
natalijax
draga pazi da ti nebi murju poslala za ometanje jer su to takvi ljudi reci joj lijepo molim da mi vratis sto je moje ili joj muzu reci

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 10
21.7.2009 12:04:25   
MILLA
IZVORNA PORUKA: natalijax

draga pazi da ti nebi murju poslala za ometanje jer su to takvi ljudi reci joj lijepo molim da mi vratis sto je moje ili joj muzu reci

user posted image user posted image ...ma daj...nema muža..user posted image .

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

Neposredna veza do poruke: 11
21.7.2009 12:06:08   
natalijax
onda je tuzi mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 12
21.7.2009 12:08:46   
natalijax
ne nesalim se jednoj curi davno ja posudila neke pare kad je doslo vrijeme da vrati ona dosla kod moje mame i rekla kak ja nju uznemiravam i da ce mi poslat murju

Neposredna veza do poruke: 13
   [Obrisani korisnik]
21.7.2009 12:15:44   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 14
21.7.2009 12:19:22   
MILLA
ma krasnouser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 15
   [Obrisani korisnik]
21.7.2009 12:21:28   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu MILLA)
  Neposredna veza do poruke: 16
21.7.2009 12:30:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lilivana

dalo bi se još toga nabrojat. imam dvije prijateljice, međusobno si posudimo neke stvari, al zanmo da će bit i vraćene. s ostalima nema šanse. makar mi rekli da sam škrta. da netko nema, dala bih, rađe nego posudila, inače nema šanse.

ja imam jednu prijateljicu koja mi vrati kad joj posudim i to mi je ok, ali isto radije dam i onda izaberem nešto što zbilja mogu dati i tog se odreknem i ne žalim. user posted image

Neposredna veza do poruke: 17
21.7.2009 12:32:52   
FIONA
ja posuđujem samo onima za koje sam sigurna da su uredni, savjesni i meni jako jako dragi i koji znaju da znam karate...user posted image user posted image user posted image ...ovo zadnje se naravno šalim!...

posudim i svoje stvari ali imala sam iskustva da se vratilo kao da je netko u tome po štali čistio govna....sada znam kome dam od male i sve se je vratilo urednije nego sam poslala jer ja nisam speglala a vratilo mi se speglano i složeno...user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 18
21.7.2009 12:38:56   
koka
a što je najgore kad tražim natrag svoje bude mi neugodno i neznam kako pitat, kao da tuđe posuđujem...user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 19
   [Obrisani korisnik]
21.7.2009 12:40:31   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 20
21.7.2009 12:41:10   
dominik
zato kad meni netko nudi stvari za klince ja kazem daj mi ono sto ne trebam vracati...jer ne mogu ja misliti na sta je cije i u strahu prati da se nebi ostetilo...inace ja od nekoga ne volim posudjivati a kada nekome nesto posudim smatram to odmah da sam dala jer rijetko kada sam dobila stvari natrag

Neposredna veza do poruke: 21
21.7.2009 12:42:47   
FIONA
znate kak je najbolje to napraviti...doći jako jako blizu osobi koja ti treba vratiti nešto...pogledati što više direkt u oči i na finjaka ali sa prizvukom napetosti jako tiho reči...čuj meni je sve neugodno ali zapravo ne treba mi biti pa ljudi smo kaj ne!!!!...daj molim te treba mi TO i TO....user posted image user posted image user posted image ...djeluje!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 22
   [Obrisani korisnik]
21.7.2009 12:51:11   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 23
21.7.2009 12:55:36   
Anoniman
razmenjujem stvari samo sa najblizim prijateljicama, ustvari kad im pozajmim, ne moraju ni da mi vracaju , ne bude mi zao jer su one u pitanju i za njih bi sve uradila. bilo da je roba ili novac u pitanju. a isto tako, znam da ako meni opet zatreba da ce mi dati, i da mi nece biti neugodno da trazim nazad. a ako bi se i desilo da izgube ili uniste, ne bi mi bilo zao, jer znam da to nisu namerno uradile.
a za ostale- mogu samo da poklonim ako znam da mi nece trebati. onda dam, i o tome vise ni ne razmisljam.

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 24
21.7.2009 13:50:29   
Zvonki
Ne volim posuđivati, radije poklonim ako mogu. Baš zbog tog glupog osjećaja krivnje kad tražiš svoje natrag Opet je sve stvar ljudske kulture i osjećajnosti. Meni prijateljica posudila dvije majice da ih nosim u trudnoći. Jedna je ostala kao nova dok je druga postala tako isprana. Od crne boje, kakva je bila, ostala je crvenkasta krpa iako sam je tretirala na propisanoj temperaturi. Kad sam joj vraćala ispričala sam što je i ponudila da ću joj, kad bude ona trudna kupiti jednu trudničku majicu. Ona se smije i veli, ma to ti je bila neka jeftina kineska majica, nema veze. Ali meni nije bilo ugodno, bez obzira. Što se tiče dječje robice, do treće godine se stvari i mogu bez problema posuđivati, poslije je teško kad je djete aktivnije očuvati stvari pa takve stvari radije poklanjam.

< Poruku je uredio Zvonki -- 21.7.2009 13:51:11 >

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!