Zvonki -> RE: Kika vas pozdravlja (12.8.2009 21:37:18)
|
Mislila sam ne komentirati na ovo, ali ne bi ja bila ja...[sm=smiley13.gif] Kao prvo, žao mi je radi toga što neke stvari tako teško podnosiš. Uvijek mi je bilo lijepo u tvom društvu i malo me rastužuje tvoj stav koji imaš prema svim majkama i trudnicama. Nismo mi ništa krive što imamo dječicu ili istu čekamo, kao što ti nisi kriva što trenutačno ne možeš imati bebicu. Imala sam dojam da si se iskreno radovala svim našim problemima, radosnim vjestima, ali sada uviđam da to možda i nije bilo tako. Još jednom mi je žao radi tebe, ali to nije razlog da budeš tako ogorčena na sve oko sebe. Pa ovdje ima toliko podforuma na kojima smo se znali divno družiti, upoznavati... Ne vidim razlog da se i dalje s nama ne družiš jer ipak smo ovdje kao jedna velika obitelj. Zašto ne dopustiš da budemo uz tebe u ovim teškim trenucima? Prijatelji služe za to...Da ostanu uz tebe u tuzi i radosti. Dopusti nam da s tobom idemo prema budućnosti. Mnoge žene će se pronaći u tvojoj situaciji a ti ćeš moći biti ovdje da im pružiš podršku, jer na kraju krajeva, ti najbolje znaš što reći ženi koja se bori s istim problemom. Bori, Kika, bori. Ne predaji se. Nisam ni ja u mnogo stvari u životu. Neke sam pobjede izborila, neke nisam...Ali znam da sam sve pokušala...I zato imam čistu savjest...
|
|
|
|