|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: pocelo je cini mi se
21.7.2009 22:05:35   
natalijax
razgovarala sam s muzem o tom rekao je da ce kad tad reci da malo previse tura nos u nesto gdje joj nije mjesto ma neznam uopce dal ima smisla razmisljam skroz o tome,prosla sam kako jesam bog me je kaznio mozda zbog psovki mozda zbog ovog ili onog mozda mi je takva sudbina toliko tuge i bjesa zbog smrti bebe toliko patnje toliko trenutnog zivciranja hocu li ovo donjeti na svjet,toliko iz dana u dan ponavljanja BOZE MOLIM TE DAJ DA MOJE DIJETE BUDE ZIVO I ZDRAVO DAJ DA I JA OSJETIM TAJ DAR BITI MAJKA to su moje rijeci koje izustim ni neznam koliko puta na dan ,jos dva mjeseca duga ali kratka toliko mi jos fali da uistinu osjetim onu bol al onu bol o kojoj zena sanja  i naknsveg ovog ona meni dode pred sami kraj i pocne mi pricat o nekim vrackama, ma kud ces gore nego sto je pa zar mi netko uopcetreba i spominjati to kada vec polako pocinjem vjerovat da je dragi bog uz mene,renata oprosti na velikim slovima ma zene moje sto su to uopce vracke neshvacam ja nikad nisam cula od nikoga kada ga zadesi zlo da je ikad itko rekao vrag ga je kaznio uvijek sam cula ma sto je to dragom bogu skrivio,hvala ti boze sto si jos uvijek uz mene i sto ispod moga srca kuca jos jedno srce

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 26
21.7.2009 22:12:31   
ninishka
draga smiri se samo i nemoj obracati paznju na to, ko da nisi nista cula tako se ponasaj...
mene su isto probali "nahraniti" takvim glupostima ali mm i ja se nismo dali, samo smo na to sve mahnuli rukom i gotovo...
opusti se jos ova zadnja 2 mj i uzivaj...misli samo na sebe, svoje malo zlao i muza...
isto tako ti mogu reci da se nemoj dati isprovocirati, znam kako ti je jer i ja zivim sa svekrom i svekrvom, ali odmah kad sam se doselila ja sam im dala vazne stvari na znanje i ok smo si..ni predobro ni prelose, zlatna sredina...
jedino kaj je je to da nemam povjerenje u njih i ne volim ostavljati malisana s njima...oboje su u mirovini i cijele su dane doma i vole piti kroz dan pa se jednostavno bojim takvim osobama ostavit djete...nadam se da tvoji nisu takvi i da cete sve probleme rijesiti...

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 27
21.7.2009 22:18:14   
natalijax
nisu takvi zao mi je zbog tvoje situacije al znam ja sto hoce ona njeno ti je bilo kad sam ostala trudna normalno termin mi kak je i sad kaze ona meni pa za novu godinu idite vi na slavlje ja cu cuvat bebaca heloooooooo ni piz,,,,,mi nece zarast posteno a ja da idem na slavlja ma nepada mi napamet koja bi ja to bila majka dijete od tri mjeseca ostavit pa da poslije ispadne kak mi je cuvala dijete a ja se opijala e pa necemo tako reklasam ja u trgovinu beba ide samnom kad bude vece ok ostavit cu kud muz i ja beba s nama mislila je e sad cu ja malo paradirat po svom zato sto smo u istoj kuci

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 28
21.7.2009 22:26:07   
ninishka
tak se moja ljuti kaj mi svojeg limaca vodimo sa sobom kud idemo, da zakaj ga ona nebi pazila...zasto ako mogu ja?!?kad je nebum mogla onda mozda da, ali ovak...ne hvala...
mali i ja smo se tak uhodali da sve radimo skupa i dobro nam je i meni i njemu...i kuhamo skupa i peremo i peglamo sve...kad je gladan dobi jesti, i igramo se i nije zakinut za nist...
meni moja konstantno govorila budem ti ja pocistila, budem ti ja oprala posudu, budem ti peglala (to kad sam dosla iz rodilista-hitni carski) al sve je ostalo na rjecima, da sam nju cekala nebi se docekala...sve sam si sama i nije mi zao. bolje je tak.naravno mm mi je pomogao...
vise si volim sve sama napraviti pa makar duze trajalo nego da moi ona radi...

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!