Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Što vam klinci doručkuju? 18.1.2011 9:56:56
|
|
|
|
Zvonki
|
Preko tjedna uglavnom čokolino ili neke žitarice jer nam je to najbrže. Vikendom ili jaja i hrenovke, namazi, pohani kruh, čaj...Kako kad
|
|
RE: Što vam klinci doručkuju? 18.1.2011 20:27:01
|
|
|
|
mirna
|
Trenutno samo cokoladne kuglice nesquick, i to crno bijele... toliko o zdravoj prehrani. kad sam pisala post gore jos me je slusao...
|
|
|
|
RE: Što vam klinci doručkuju? 18.1.2011 21:00:23
|
|
|
|
Gianna
|
Pahuljice, puru s mlikom, kruh sa nekim od namaza (nutella, marmelad, margarin, med, sirko, zdenka), hrenovke, topli sendvič, ovisi kako kada i kako je raspoložen, obavezno popije čašu mlika, neovisno šta jede ..
|
|
RE: Što vam klinci doručkuju? 2.2.2011 14:33:17
|
|
|
|
mamicaa
|
Klinka-Kakao+smoki,kekse ili marendine..... ili kruh i pekmez, nutelu...glavno da je slatko.. Klinac- mučeno jaje s šečerom......
|
|
|
|
RE: Što vam klinci doručkuju? 2.2.2011 14:44:35
|
|
|
|
nemirna mama
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi Najdraži doručak im je hrenovka i kuhano jaje! Slijedi parizer s kruhom (kojeg ni ne primjećuju) Onda ide cicvara (pečena jaja s dodatkom brašna, mlijeka, soli i malo svježeg sira ili kiselog vrhnja) u to nekad malo nasjeckam špeka čokolino? Jednom mjesečno, i to uglavnom završi u maminim ustima... kornflekse slažu ko legiće... znači... daj mama mesa, fućkaj ostalo... moji također meso.....samo bi mesa kobasice i jaja, kobasice i kruh.....bitno da je kobasica, može i bez kruha
|
|
RE: Što vam klinci doručkuju? 2.2.2011 14:48:46
|
|
|
|
Bebys
|
moja cura ili griza..ili nesto slicno kao cokolino za sada..dok je manja kada bude veca neznam vidit cemo...
|
|
|
|
RE: Što vam klinci doručkuju? 2.2.2011 15:35:31
|
|
|
|
Indy
|
nakon ustajanja oko 7h doručkuje čokoladne pahuljice s mlijekom, nakon nekih 2h kruh s nečim, najčešče paštetom.
|
Anketa
Kašice za bebemayathebeeKupujete li isključivo gotove, ili radite sami?Kupujem gotove (
37%)
Radim sama (
14%)
Za doma radim, za van koristim kupovne (
49%)
Broj svih glasova: 128Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!