Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 24.3.2010 23:29:50
|
|
|
|
ninolina
|
a ja ne računam kaj je donosio svaki dan.... ajme jesam ga izludila
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 25.3.2010 10:12:42
|
|
|
|
Tsmee
|
Ja sam ponijela sve s popisa i još malo Torba ko brod. Na kraju mi pol toga nije trebalo jer sam bila tamo 2 dana. Ovaj put nosim najosnovnije, a ostalo naručujem od muža.
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 25.3.2010 14:23:50
|
|
|
|
lordy
|
mislim da je misec dana prije skroz dovoljno
|
|
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 25.3.2010 14:51:03
|
|
|
|
anna85
|
A sta ste za bebu nosile u rodiliste ???
|
|
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 25.3.2010 15:01:10
|
|
|
|
mišica 666
|
ja sam za bebu nosila samo pelene jer u ma rodilištu trebaš donjeti svoje pelene a kad sam trebala izaći moji su donjeli robicu i to je to.
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 25.3.2010 15:03:59
|
|
|
|
ninolina
|
A sta ste za bebu nosile u rodiliste ??? kod nas ubiti nije trebalo nositi ništa....ja sam uzela dudu, kremicu hippovu za rukice, jer je recimo iris imala baš jako ispusane i nosila sam 2 platnene pelene
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 25.3.2010 16:54:13
|
|
|
|
curice
|
za bebu sam nosila pelene,dudu,kremu za guzu(al mi nije trebala) i ništa više
|
|
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 26.3.2010 11:01:32
|
|
|
|
Tsmee
|
Pelene, vlažne maramice i kremu za guzu. I cice A pri izlasku su moji donijeli robicu...
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 29.3.2010 14:52:47
|
|
|
|
anna85
|
hvala na pomoci
|
|
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 29.3.2010 21:11:20
|
|
|
|
Gogule
|
u prvoj trudnoći torba je bila spremna skoro 2 mjeseca prije, druga trudnoća tjedan prije. Uglavnom više sam bila uzbuđena prvi put.... naravno bila sam uzbuđena i drugi put ali ne tako kao iskusna sam bila već.... U rodilište za bebu nisam ništa nosila..... no prije sam pripremila u čemu će izaći...a i mužu sam rekla da mi donese za van ono u čemu sam došla roditi...i to je bilo to..... Dragi je ionako bio 2-3 puta dnevno kod mene pa mi nije ništa falilo ROKO 20.10.2005. KLARA 20.08.2009.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!