|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Samoživi samci
23.7.2009 13:56:34   
anne
Imam par prijatelja i braću koji su solo.
Ljudi moji koji je to stupanj razvoja, koji su to razgovori i pogledi na svjet i život! Najrađe bi ih ispljuskala i rekla im da odrastu!user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Samoživi samci
23.7.2009 14:00:39   
Vjeverica ST
imam i ja braću stariju...i puno prijateljica.....to je drigi svijet! usporeniji, pun mašte i naivnosti.....nema šanse da im nešto poručim iz stavrnog života...

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2
23.7.2009 14:12:58   
dominik
ja to nikad necu razumjeti jer sam osoba kaj nemre biti sama

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 3
23.7.2009 14:25:36   
natalijax
user posted image user posted image user posted image he he od mm najbolji prijatelj do prije par mjeseci je bio sam 35 godina te mu ova nevalja on bi plavu nebi crnu nista stariju od 23 godine sad je naso plavu al cini mi se po izgledu da nije njegov tip nisu ni meni jasni takvi tipovi

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 4
23.7.2009 14:34:29   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: anne

Imam par prijatelja i braću koji su solo.
Ljudi moji koji je to stupanj razvoja, koji su to razgovori i pogledi na svjet i život! Najrađe bi ih ispljuskala i rekla im da odrastu!user posted image

Može anne, dovedem i ja par naših. user posted image Po meni su sami krivi što su ostali sami i sebični su do bola. O mm brat spada među njih. Dobar je dečko ali nema šanse da se makne od mamice. Pukla sam neki dan kad su svekrva i svekar bili preko vikenda u Zagorju a dočekala ih kuhinja puna suđa u suđerici i sudoperu. Veli ona da nisu znali upaliti suđericu. Halo??? user posted image Pa ja svoju djecu od 8 i 6 god. već to odavno naučila a oni od 34 i 25 ne znaju. Joj, kako me to ljuti. Ajde ovaj mlađi još ok, ima tek 25 ali ovaj 10 god. stariji ne mrda. Ko kukolj se ukorijenio tamo i samo pušta korijenje.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 5
23.7.2009 14:52:21   
FIONA
ah, bolje i sam nego da nekom zajb.... život!!!..ne bi mogla i ne kužim njihov smisao...pa kad samo pogledam koliko planova imam posebno sada kad je malecka tu..ne znam kaj bi imala kao životnu motivaciju da sam solo...fakat ne razmem!!!user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 6
23.7.2009 14:55:05   
Lady3
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja nisam tiip za samoću..Ludim i ujedam...user posted image
Bolje biti u društvu i imati nekoga na koga ću se izgalamiti...user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 7
23.7.2009 16:05:20   
inna
jooj, imam jednog takvog doma. Brat od mm živi s nama u kući brate mili nebi se taj pomaknuo nikuda. Posao-kuća. Ima 34 godine i nije ni ružan ni glup, ali nisam u životu vidjela pasivniju osobu. Sad je na godišnjem tjedan dana i umjesto da se negdje makne iz Zagreba on sjedi doma. Naravno da sam mu uvalila Domija. To mu je trenutno vjerojatno najbolji frend. user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 8
   [Obrisani korisnik]
23.7.2009 22:01:45   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu inna)
  Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!