Brijuni (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

mirna -> Brijuni (26.7.2009 13:31:36)

Vidjela sam neki dan tekst o brijunima.. Nisam jos nikada bila tamo.  Da li je to odrediste samo za elitu ili i za obicne ljudi? Postoje tamo neki apartmani i slicno ili samo skupi hoteli?

koka -> RE: Brijuni (26.7.2009 13:35:41)

Mogu i obični ljudi[sm=smiley36.gif]...moj Rokić je bio nedavno tamo, super im je bilo, Vladeku bi se svidjelo, pogotovo tigar, slon i puno puno jelena i srni [sm=bravo.gif] a sve to u prirodi, milina [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]...za app i hotele neznam, al rađe negdje u Puli ili Medulinu naći smještaj.

ZVRK -> RE: Brijuni (26.7.2009 13:41:25)

slažem se sa kokom
brijuni su jako lijepi za pšogledati iako su prije bili još ljepši tako što je bilo puuuuuuno više životinja
a za spavanje na brijunima bi pustila ''suho zlato''.tražiš app u fažani jer se iz fažane ide brodom na otok
ali van sezone jer je sada teže naći app ako se ide samo zbog otoka a ako se ide i za kupšanje je super[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

tikica_69 -> RE: Brijuni (26.7.2009 14:43:31)

Evo ja neki dan bila na St. Jerolimu koji je u sklopu Brijunskog otocja - nesto prekrasno i dostupno sirokoj masi

Candy -> RE: Brijuni (26.7.2009 16:42:56)

Brijuni su zakon [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image]!

dikac -> RE: Brijuni (26.7.2009 20:32:20)

voljela bih napraviti jednodnevni izlet na brijune, čekat ću da djeca narastu

Ninaa -> RE: Brijuni (27.7.2009 23:09:22)

Brijuni su prekrasni mi bili prošle godine na jednodnevnom izletu zaljubila sam se na prvi pogled. Hotela ima 3, ali mi baš ne izgledaju nešto, neznam kakve su cijene,ali je super ak tam ljetuješ dobiješ bicikl i onaj auto ko za golf da se voziš po otočju nesmije se samo u rezidencijalni dio. Mi ćemo svakako otići još tamo kad budemo imali priliku prekrasno mi je bilo.

zaba -> RE: Brijuni (28.7.2009 8:27:47)

i meni su lijepi,al ne kao konačna destinacija,jednodnevni izlet

Stranica: [1]