siva ekonomija - sad joj je prilika (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Financijske dileme roditeljstva

Poruka

Florijan Jakov -> siva ekonomija - sad joj je prilika (27.7.2009 11:24:48)

Smatram da su ovi novi nameti, povećanje PDVa i ostala ekonomsko gospodarska situacija u zemlji dušu dali za porast sive ekonomije. Naime, logično je pomisliti da će se trenutna netto plaća nekog radnika sa 3,500 kn spustiti na 3,000 kn, kako ne bi morao plaćati "krizni namet", te da će se razlika od 500 kn isplaćivati na crno. Imate li takvih iskustava? Dobivate li ukupan iznos plaće na račun ili  je dio na "crno"!?!?

BUMBIKA -> RE: siva ekonomija - sad joj je prilika (27.7.2009 12:26:52)

Ja sve na račun

uspavana -> RE: siva ekonomija - sad joj je prilika (27.7.2009 13:41:33)

za sad ide sve na račun...
al se slažem s tobom, i vidjet ćemo kak će biti u budućnosti...
al slažem se s tobom da će većina poslodavaca tako nešto izmisliti...jer u krajnosti i nama će biti bolje da nam ne diraju plaću, jer ionako dobimo premalo...

Wukovarka -> RE: siva ekonomija - sad joj je prilika (27.7.2009 16:52:45)

Dok sam radila prije trudnoče, više sam dobivala na ruke nego na račun...tako da me nema što iznenaditi

Ruža -> RE: siva ekonomija - sad joj je prilika (27.7.2009 22:26:09)

Kod mene je sve na račun, kod mm_a ne? Iako za sad imaju posla, gazda se opasno prijeti krizom i recesijom.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

inna -> RE: siva ekonomija - sad joj je prilika (30.7.2009 7:51:32)

sve na račun

ninishka -> RE: siva ekonomija - sad joj je prilika (8.8.2009 18:27:57)

mm sve dobi na racun

dominik -> RE: siva ekonomija - sad joj je prilika (8.8.2009 20:31:42)

mm od kada radi dobiva minimalac na racun a ostatak na ruke...sada vec duze vrijeme radi u sivilu...ne znas kaj je gore...nije mi jasno kako drzava moze pusit foru da im kuhari rade za minimalac u retoranu di je porcija spageta 80 kn minimalno

Stranica: [1]