Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: ''ljubav'' u ranoj trudnoći 28.7.2009 9:46:23
|
|
|
|
Zvonki
|
Ma daj bejbe, uživaj za sebe i sve nas
|
|
RE: ''ljubav'' u ranoj trudnoći 28.7.2009 9:46:31
|
|
|
|
tikica_69
|
Pa ako je trudnoca uredna, ne bi trebalo biti nekih prepreka, mada bi i ja prva tri mjeseca vjerojatno izbjegavala kontrakcije
|
|
RE: ''ljubav'' u ranoj trudnoći 28.7.2009 9:48:37
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Pa ako je trudnoca uredna, ne bi trebalo biti nekih prepreka, mada bi i ja prva tri mjeseca vjerojatno izbjegavala kontrakcije nisam mislila baš prva tri mjeseca (ako dr. kaže da je sve ok) nego sada prvih tjedan dana, mislim, da se to pošteno uhvati... ne znam...
|
|
RE: ''ljubav'' u ranoj trudnoći 28.7.2009 9:50:17
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Ma daj bejbe, uživaj za sebe i sve nas da, da, da
|
|
RE: ''ljubav'' u ranoj trudnoći 28.7.2009 9:52:35
|
|
|
|
m600
|
ma nema problema ako je sve ok...beba se već "uhvatila" sretno anaxx
|
|
RE: ''ljubav'' u ranoj trudnoći 28.7.2009 9:55:11
|
|
|
|
anaxx
|
ah, znate da uvijek postoji neki strah.... ok. ''proslaviti'' ćemo ... a i danas se naručujem za pregled...
|
|
RE: ''ljubav'' u ranoj trudnoći 28.7.2009 9:58:35
|
|
|
|
m600
|
znam.... i mene je uvijek strah... ali sam se uvjerila da bebi ništa ne bude...štoviše uživa u ljuljuškanju.... ako si jako zabrinuta priičekaj pregled pa se savjetuj s ginekologom smiješ li imati odnose
|
|
RE: ''ljubav'' u ranoj trudnoći 28.7.2009 11:56:23
|
|
|
|
natalijax
|
anax jos jednom cestitam daj anax nes valjda muza na suvom ostavit opusti se i uzivaj
|
|
|
|
RE: ''ljubav'' u ranoj trudnoći 28.7.2009 14:30:37
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: natalijax anax jos jednom cestitam daj anax nes valjda muza na suvom ostavit opusti se i uzivaj neću,neću.....
|
|
RE: ''ljubav'' u ranoj trudnoći 28.7.2009 15:04:36
|
|
|
|
uspavana
|
anaxx ČESTITAM ti još jednoM!!
|
|
RE: ''ljubav'' u ranoj trudnoći 28.7.2009 15:06:32
|
|
|
|
anaxx
|
hvala... idem na pregled drugi tjedan pa ćemo vidjeti, nadam se da će sve biti ok.....
|
|
RE: ''ljubav'' u ranoj trudnoći 28.7.2009 15:12:01
|
|
|
|
inna
|
odi ti draga moja prvo na pregled ako te frka pa kad doktor da zeleno svjetlo bit ćeš opuštenija i još više uživati
|
|
RE: ''ljubav'' u ranoj trudnoći 28.7.2009 21:50:15
|
|
|
|
Lady3
|
ej pa čestitam na tek sad čitam..bravo... Samo se ti opusti i uživaj...
|
|
RE: ''ljubav'' u ranoj trudnoći 29.7.2009 10:03:54
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: anaxx zanima me kako se ponašati kad tek saznaš da si trudna, po pitanju ljubavnog života... recimo mm je jućer naš uspjeh i htio proslaviti strastvenim vođenjem ljubavi, mene je bilo malo frka zbog kontrakcija šta vi kažete? Uživaj dok možeš. Čestitm draga na dobrm vijestma.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!