Šta nositi..'? (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

Lady3 -> Šta nositi..'? (28.7.2009 21:47:27)

Cure koje ste iskusne u tome,pomoć.Kao što znate idem slj.tjedan na more i bit ćemo u privatnome smještaju..Prvi puta idem s klincima i već sada pravim popis šta nositi a šta ne..Za klince znam [sm=smiley1.gif]..al me zanima što ste vi nosili od doma za jelo,piće..jeste na moru sve kupovali što vam treba ili ne?nosite li posude za kuhanje,jelo,čaše..ma znate na šta mislim...Ručnici...sve me zanima..Pucajte..[sm=smiley1.gif]Isplati li se nositi sve to od doma ili ne...

Wukovarka -> RE: Šta nositi..'? (28.7.2009 22:06:15)

Naravno da se isplati...ali prvo se raspitaj što imaju tamo od toga.

Vjerujem da posuđe imaju, ali hrane svakako nosi, jer tamo je duplo skuplje

ninolina -> RE: Šta nositi..'? (28.7.2009 22:29:03)

mi nikad ne nosimo hranu osim povrća koje sestra ima u plasteniku. Konzumovi dućani su i tamo i nisu nešto pretjerano skuplji od naših. Posuđe pitaj tamo dali ima sve, ručnike i sve ostalo moraš nositi ti

curice -> RE: Šta nositi..'? (28.7.2009 22:32:38)

zavisi u kakvom si smještaju
kod nas gosti trebaju samo donijeti hranu,sve drugo imaju u apartmanima-ručnici se mijenjaju svako jutro(po dva idu po osobi-jedan za lice i veliki za tuširanje,ali ako netko pita dobije ih koliko mu treba)

Lady3 -> RE: Šta nositi..'? (28.7.2009 22:36:27)

U privatnom sam smještaju..u apartmanu..ima kuhinja,kaže suđe,frižider,mikrovalka..
Al opet kontam možda da nosim svoje ..šta ja znam,moje je moje..Sad čujem da frendica mi kaže da su cijene hrane u većim marketima skoro iste kao i kod nas..Pa si mislim el to vući autom na put ili tam sve kupiti..Jeste nosili pelene?Joj već me panika hvata..[sm=zmeden.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (28.7.2009 22:38:28)

[Sadržaj poruke je obrisan]

ninolina -> RE: Šta nositi..'? (28.7.2009 22:40:42)

pelene sam nosila i sve što treba za klince u slučaju da kaj fali kuipmo tamo

Ruža -> RE: Šta nositi..'? (28.7.2009 22:41:18)

Mi smo nosili pelene, ručnike obavezno pogotovo za djecu, kako sam ja gadljiva obavezno si ponesem i svoju šalicu za kavu i Đurinu zdjelicu.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ponesi i kućnu ljekarnu, od hrane ti se i ne isplati previše nositi osim ako nešto imaš svoje i ponesi začine da ne kupuješ tamo na kile. Ako se sjetim još nešto dopišem ti.

BUMBIKA -> RE: Šta nositi..'? (28.7.2009 22:43:49)

Posteljinu i ručnike sam nosila,a za Dinu sam skoro sve ponjela,od pelena do hrane...

mrkvač -> RE: Šta nositi..'? (28.7.2009 22:46:52)

Ja nosim svoje ručnike, plahte, za djecu njihove zdjelice, čašice i sl. Znam nekad uzeti i svoj jastuk!
Od suđa sam ponjela svoju džezvu za kuhanje kave, jer u dosta apartmana toga nije bilo.

Lady3 -> RE: Šta nositi..'? (29.7.2009 13:21:56)

hvala vam cure,ak još se nečega sjetite javite..[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

kitty -> RE: Šta nositi..'? (29.7.2009 13:27:26)

ne trebas nosit hranu,nisu velike razlike u cjenama.ja kad odem na hvar sve tamo kupujem i dodje me skoro isto u marketu naravno(studenac ili konzun) ne u manjim ducanima

anaxx -> RE: Šta nositi..'? (29.7.2009 14:02:43)

hranu i posuđe stvarno ne treba nositi , cijene su to negdje, ručnike smo nosili jer toga uvijek treba kad si na moru, a plahte ... kako kada, uglavnom ti je sve spremno tamo kad dođeš... ti samo uživaj....
na kraju uvijek ispadne da se nosi više nego što ti treba...

Monica -> RE: Šta nositi..'? (30.7.2009 14:10:03)

Ja vjerujem da suđe imaju ali ja djeci nosim plastičnu zdjelicu i čašu jer znamo nekada nešta od hrane ponjeti na plažu pa uzmem od doma neku koju mogu poklopiti,a nosim i svoju posteljinu iako i to ima tamo,
ovo ljeto neću nositi hranu jer ću otići u billu i tamo sve kupiti osim naravno povrća i voća koje imamo svoje.Pelene si ponesi svakako jer ne znaš možda baš ne bude broja i tako
Joj i mene lagano već panika lovi da nešto ne zaboravim[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

ZVRK -> RE: Šta nositi..'? (30.7.2009 14:15:30)

ja nosim samo robu za svih X dana koliko idemo,a od hrane ne nosim ništa jer ima i ''tamo''dućana pa si kupim.
za kupanje nosim isto,te šugamane za more
kada je zvrkić bio manji nosila sam samo čokolino i njegove čajeve sa sobom.drugo kupim

Zvonki -> RE: Šta nositi..'? (30.7.2009 14:16:08)

Uvijek znam ima li i što na mjestu gdje idemo. Od svojih stvari ponesem samo najnužnije. Ne volim tegljati. Da se mene pita nosila bi svima po 2 odjelca da imaju za presvući dok se drugo pere.

ZVRK -> RE: Šta nositi..'? (30.7.2009 14:18:06)

ja ne perem robu kada smo negdje.
zato uzmen za svaki dan da imam drugo

Stranica: [1]