Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 31.7.2009 9:00:55
|
|
|
|
ZVRK
|
cure onda bi moglo da vam ''padne''i spavanje ubrzo ili su kikači još jaaako aktivni
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 31.7.2009 9:03:55
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Jutro mariola Dino će se vjerovatno u pola 12 slomiti,pošto leta od ranog jutra..
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 31.7.2009 9:04:23
|
|
|
|
ZVRK
|
dobro juro curama koje su stigle u birc
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 31.7.2009 9:05:12
|
|
|
|
maja
|
nema spavanja do 12, inače će mi sve poremetit, neka se nauči da nema dizanja prije pola 9
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 31.7.2009 9:05:21
|
|
|
|
ZVRK
|
znači dino je na durasel baterijama
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 31.7.2009 9:08:26
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Danas bome je Inače zna do pola 8,8 spavati ili bar ležati u krevetu.Jutros je već oko pola 7 počeo pričati,a mam bi spavalaaaaa Majo jel ti Noa spava jednom ili dva puta na dan?
|
|
[Obrisani korisnik] 31.7.2009 9:09:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 31.7.2009 9:15:05
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Strašno mi sporo danas otvara i izbacuje me ,pa me živcira i idem vratim se kasni9je..možda bude bolje
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 31.7.2009 9:19:09
|
|
|
|
maja
|
Spava jednom samo, od 12 ili 13 ovisi kad se ujutro probudi i odspava 2 sata. Sad ćemo vidjeti pošto se ranije počeo dizati jel će izdržati barem do 12
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 31.7.2009 9:24:06
|
|
|
|
mariola
|
Moja nećakinja je velika spavalica, juče je do 11 spavala Eh, kad bi mi i sin bio takva spavalica
|
|
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 31.7.2009 9:25:09
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: koka ja i Rosa bile samo na sladoledu , al nešto mi nije bila oduševljena, mora da u unutrašnjosti je bolji A šta je sa onih njenih 8 kugli? kladim se da nije pojela više od 3 stigla je do 5
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 31.7.2009 9:25:52
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: koka ja i Rosa bile samo na sladoledu , al nešto mi nije bila oduševljena, mora da u unutrašnjosti je bolji A šta je sa onih njenih 8 kugli? kladim se da nije pojela više od 3 stigla je do 5 a drugo pojeoooo.............tko???
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 31.7.2009 9:26:33
|
|
|
|
maja
|
I moj Noa je uvijek dugo spavao, barem do pola 10, ali je napokon počeo spavati cijelu noć pa se to malo skratilo
|
|
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 31.7.2009 9:30:26
|
|
|
|
ZVRK
|
pa pa idem zgotoviti marendu pa se javim kasnije
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 31.7.2009 9:31:04
|
|
|
|
mariola
|
Da mi je jednom gledati Ružu kako jede 8 kugli sladoleda. Ne mogu to ni zamisliti, ne znam bi li ja uspjela tri pojesti
|
|
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 31.7.2009 9:57:36
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: mariola Da mi je jednom gledati Ružu kako jede 8 kugli sladoleda. Ne mogu to ni zamisliti, ne znam bi li ja uspjela tri pojesti Vidi ti njih kako one mene tračaju. Uz mene bi i ti bar 5 pojela. Preskup mi je taj morski, brzo bi bankrotirali kad bi si tamo oduška dala.
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 31.7.2009 10:29:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Heeeeej, dekleeeeeeee!!!!! Još sam danas s vama! Ajmo, runda za vse!
|
|
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 31.7.2009 10:38:09
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi Heeeeej, dekleeeeeeee!!!!! Još sam danas s vama! Ajmo, runda za vse! i jaaaaaa... stiže druga runda...
< Poruku je uredio anaxx -- 31.7.2009 10:40:17 >
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 31.7.2009 12:37:42
|
|
|
|
tikica_69
|
A gdje su svi danas
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 31.7.2009 12:43:56
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 A gdje su svi danas gledaju sabor
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 31.7.2009 12:50:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: tikica_69 A gdje su svi danas gledaju sabor a-a! ja buljim u kofer i mislim si kaj još moram vnutra fteknuti!
|
|
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 31.7.2009 12:51:09
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: koka tikice opet si mjenjala avatar... Da...idu mi jetricu vise one ovce koje se danonocno mrce a nikako da se razmnoze
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 31.7.2009 12:54:42
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: koka tikice opet si mjenjala avatar... Da...idu mi jetricu vise one ovce koje se danonocno mrce a nikako da se razmnoze , meni su bile baš zakooon....falit će mi..
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 31.7.2009 13:15:10
|
|
|
|
Puli
|
i meni će faliti ovce bile su tikičin zaštitni znak aloha ekipa a ća je nova osim ća je vruuuuuuuće
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!