Anoniman -> RE: kako sam se iznervirala danas (30.7.2009 11:27:08)
|
Razumijem... kod nas je bila malko drugačija situacija do prošle godine, jer su tek tada napravili nogostup. Imamo običnu lokalnu cestu, bez dvije trake. Po njoj se neprestano mimoilaze šleperi (Agroproteinka - fuj! , razni oni s betonom, sa šljunkom itd itd.) a ulica PUNA male djece. Tako da smo mi morale s kolicima po toj cesti, ako hoćeš do dućana, svaki dan! A njih boli briga! Oni se voze ko ludi! Tako sam jednom, kad je Paulina bila mala, cca 18 mj. išla iz dućana i neki je vjetar puhao. Prođe kraj mene šleper sa šljunkom i zaspe i mene i dijete i kolica šljunkom i odzuji, briga njega! Srećom, maloj nije ništa bilo, ali da joj je razbio glavicu, tužila bi ih sve! (Pa Prigorka sam!) A sad tu preko puta grade naselje od 1300 stanova, takva je buka i prašina da mi evo bježimo u Njemačku baki, bar dok nam ne završe radove tu ispred kuće. I naravno, sve je raskopano, oni su nam baš pred kućom... ma, što reći... nemreš nikud![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|