Prirodna selekcija ili božji grijeh? (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

tikica_69 -> Prirodna selekcija ili božji grijeh? (30.7.2009 15:02:12)

Kineske nacionalne novine China Daily objavile su poražavajući broj od 13 milijuna pobačaja koji se u toj zemlji izvedu u godini dana. Istraživanjem se utvrdilo kako bi realna brojka mogla biti mnogo veća s obzirom da se pobačaji u velikom broju obavljaju u neregistriranim klinikama.
Najčešće pobacuju žene samci, stare između 20 i 29 godina, ali i žene koje već imaju jedno dijete, po kineskoj politici o ograničenju populacije, koja je uvedena 70-ih godina prošlog stoljeća.

Godišnje se u Kini rodi oko 20 milijuna djece, a u izvješću se navodi kako je broj pobačaja vrlo zabrinjavajući. Ipak, službene vlasti izjavile su kako bi bez zabrane, jedno dijete po bračnom paru danas, bilo 400 milijuna Kineza više.

Ha, sto mislite? Jel to prirodna selekcija ili bozji grijeh?

inna -> RE: Prirodna selekcija ili božji grijeh? (30.7.2009 15:03:35)

po meni još jedna u nizu glupih političkih odluka[sm=smiley13.gif]

Zvonki -> RE: Prirodna selekcija ili božji grijeh? (30.7.2009 15:09:34)

Svaki abortus za mene je neprihvatljiv. I ne mogu shvatiti da nitko ne štiti pravo na život? To nikako ne može biti prirodna selekcija jer je donešena od čovjeka, ne od prirode

uspavana -> RE: Prirodna selekcija ili božji grijeh? (30.7.2009 15:23:37)

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Svaki abortus za mene je neprihvatljiv. I ne mogu shvatiti da nitko ne štiti pravo na život? To nikako ne može biti prirodna selekcija jer je donešena od čovjeka, ne od prirode

slažem se u potpunosti s ovim!

Njofra -> RE: Prirodna selekcija ili božji grijeh? (30.7.2009 15:25:06)

Ma kakva prirodna selekcija to je užas. Bilo bi super kad bi svi mogli imati dijecu. Svi oni koji to žele izuzev idiota. Ali eto kako sve tako i tu nepravda nažalost.

korina 9 -> RE: Prirodna selekcija ili božji grijeh? (30.7.2009 21:03:39)

Prirodna selekcija sigurno nije...... Več samo debilana jednog naroda...
Žalosno [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

natalijax -> RE: Prirodna selekcija ili božji grijeh? (30.7.2009 21:05:58)

IZVORNA PORUKA: uspavana

i ja

Anoniman -> RE: Prirodna selekcija ili božji grijeh? (30.7.2009 21:07:48)

IZVORNA PORUKA: natalijax

i ja

također!

Ruža -> RE: Prirodna selekcija ili božji grijeh? (30.7.2009 22:45:01)

IZVORNA PORUKA: Mariachi

IZVORNA PORUKA: natalijax

i ja

također!

Prepisujem vas sve!

mirna -> RE: Prirodna selekcija ili božji grijeh? (30.7.2009 22:51:31)

prirodna selekcija nije, ali kada je toliki problem preveliki broj populacije možda bi onda trebali više proraditi na kontracepciji...???

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (30.7.2009 22:58:39)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Stranica: [1]