maja -> RE: nitko nije savrsen (31.7.2009 8:54:02)
|
Kao što kažeš nitko nije savršen, nisam ni ja, imam milijun mana koje možda drugi čak ni ne vide, ali priznajem da komentiram i vjerujem da si i ti barem jednom u životu komentirala, svaka čast onome ko nije. Gledam ove mlade cure, osnovna, srednja škola, ima ih svakakvih, neke usukane, neke razvaljene. Uvijeki mi je lijepo vidjeti sređenu ženu, dok jednostavno za druge ne mogu shvatiti da se tako zapuste, pogotovo te mlade cure, kad će se brinuti za sebe ako ne sada. Imam susjedu od 23 godine, ima dvoje djece i 100 kg, ne bi nikad komentirala da prije braka nije imala 50 kg, znači može, samo treba malo truda. Barem sada ima dijeta, vježbanja i ostaloga. Ne kažem da mi debeli ili bucmasti ljudi nisu lijepi ili simpatični, dapače, imam par takvih prijatelja, ali nekada je nešto previše. Da ne ispadne da komentiram samo "debele" ljude, ne volim i vidjeti ni kosturčiće. Ja sam uvijek bila mršava i mrzila sam se zbog toga, fala Bogu da sam u par zadnjih godina došla malo sebi[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|