Njofra -> RE: Neće kuhano:( (1.8.2009 8:21:02)
|
Jooj da. Evo baš ste mi našle bolnu točku. Tak sam sama sebe jutros pitala pa zašto, zašto neće jesti margo, dukatelu, siriće raznih oblika vrsta, jogurte, kuhano, zelenjavu, Bože mili koja je to frka. Moj ima fazu nazovimo to tako koja traje više mjeseci zna se dogoditi da pojede kuhano tj. ručak ali jako jaakoo rijetko i tak me razveseli da pomislim to je to bit će bolje sad će on papati a ono opet ništ. Tako su naši obroci ograničeni ko da se nema nikaj za njupat a živci zbor. Sve se svodi na griz, hrenovke, katkad paštetu, katkad toast sendvić no naravno bez sira, čokolino neizbježan obavezan i šalica mlijeka katkad kraš expresa, čaj koji je zdrav nikako ne želi. I probavala na sve načine koji su mi padali na pamet. A pitate se kako s ručkom. Pa, nikako. Teško. Rijetko je za juhu koju je prije jeo i veselio se kad je na meniu, jedino pohani šnicli, rijetko krumpirić, faširanci, rijetko čevapčići, (nemrem skužit u čemu je štos) pohani kruh, tjestenina s umakom od rajčice ali samo ak je raspoložen. A od voća bananu i jabuku ali ne svaki dan na moju žalost već kad mu dođe. Od slatkiša koje stvarno izbjegavam kinder milksnite, čokoladu Milka ili Kraš mliječne ili one noisette za tim davi se u čokoladi a zato mu i rijeđe kupujem zbog njegovog apetita. Dajem mu sirup Dr. Theisa ali i na njega neće svaki put zinut. BORBA SE NASTAVLJA
|
|
|
|