njanja
|
IZVORNA PORUKA: anne Da obranim malo dadilje. Ja sam radila kao dadilja 2 godina i zbilja sam se Djevojčice su se jako promjenile za to vrijeme možemo svi birati.....Ponašala sam se kako bi odgajala svoje dijete Nisam ja napala dadilje (možda je tako zvučalo)....Ono što sma htjela reći, a nisam jer sma nabrzaka pisala, je da kada je dijete u vrtiću, njemu se manje više posvećuje isto pažnje koliko i drugoj djeci i dijete ne može pobrati utjecat te tete u vrtiću...Ona je tamo teta, prijateljica, paziteljica, autoritet.....Ali, ukoliko dijete sa nekom "dadiljom" provede 8 sati, ta osoba postaje puno više od tete, prijateljice, autoriteta, a ja se bojim da postane malo manje od mame..... Jer Anne, baš to što kažeš, ti si se trudila: "Ponašala sam se kako bi odgajala svoje dijete"...Sigurno su se cure jakooo vezale za tebe....U tome nema ništa loše, dapače, to je prelijepo, ali trenutno sam preljubomorna da mogu zamisliti da ja radim 8 h dnevno, a da neka prekrasna osoba kao ti uživa u ljubavi i pažnji mog Jančića....