RE: Da li se bojite smrti? (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Ninaa -> RE: Da li se bojite smrti? (17.3.2010 18:47:52)

Ja se ne bojim smrti, život je prolazan i nitko nije ostao zavijek tako ni ja neću. Više se bojim da mi ne umre netko blizak (jel već par ljudi je i to mi je užasno teško palo). Bojim se i toga da ja umrem a da mi dijete ostane malo jel mislim da je strašno rasti bez roditelja a pogotovo bez mame, to me plaši isto ko i to da mm ne umre i da ostanem sama s djetetom jel bi me to dotuklo. 

dominik -> RE: Da li se bojite smrti? (17.3.2010 21:45:39)

jedno vrijeme nisam razmisljala, pa mi je bilo svejedno, pa sam prizeljkivala...pa....onda mi je frend dozivio nesrecu i bio u komi...dozivio je "smrt"...kaze da je dobio na izbor vratiti se ili otici - umrijeti...kaze da se jako tesko odlucio na povratak[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] onda je smrt lijepa? sta nas vjera uci?
sto se klinaca tice nije me strah jer znam da imam muza koji moze, roditelje koji i mogu i zele...tako da stvarno me nije strah smrti, strah me bolesti, nemoci, boli...i strah me smrti bliznjih ali ne vlastite

Anoniman -> RE: Da li se bojite smrti? (17.3.2010 23:53:33)

Ne bojim se smrti, vise se plasim samoce...plasim se da cu ja docekati 90-u godinu, da cu "ispratiti" sve meni drage osobe, roditelje, sestru, muza, prijatelje, i da je jedino sto mi preostaje i sledi smrt, a ja ne znam ni kad ce doci, i tako cekam cekam cekam u samoci. Toga se bojim vise od same smrti.

mišica 666 -> RE: Da li se bojite smrti? (18.3.2010 9:33:58)

meni je ovo lijeto umro prijatelj star 31 godinu od srca. vegeterijanac ne puši zdrav ko od brda svaljen i paf nisam mogla doći sebi i stvarno u tom trenutku sam shvatila da smo svi tako prolazni krhki. mislim znala sam to i prije ali u tom trenu mi je to baš došlo do mozga i maltnila me ta spoznaja tako jako. sad vrijeme ide i opet se nekako uljuljaš u tu neku sigurnost i nadaš se najboljem jer to je zapravo jedino šta možemo napraviti nadati se najboljeme pa kako bude.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]